Już jest dobrze!
Login szybko dotarł, żadnych problemów.
Niewiem jak było kiedyś ale otrzymywanie kodu jest teraz o wiele szybsze bo jest zautomatyzowane.
Kupiłem już chyba 4 razy i byłem zadowolony za każdym razem.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Login szybko dotarł, żadnych problemów.
Kupiłem już chyba 4 razy i byłem zadowolony za każdym razem.
Polecam sporo można zaoszczędzić. Dane do konta pokazują się po zapłaceniu
Nie polecam. Kody przychodzą z dużym opóźnieniem.
Dno totalne. Na ich stronie widnieje że możesz zakupić netflixa. Po kupnie co się dzieje? A to że nagle pojawia że brak kodów. I czekasz bóg wie ile aż Ci łaskawie dadzą kod. Na następny dzień albo wcale. Ja kupiłem w piątek o 18, mają napisane że kontakt 24 h w dni robocze. To może w poniedziałek. A ja potrzebuje od razu jak napisane że w 5 min że automat. . Złe opinie u siebie usuwają.Totalny szit. Nie dajcie się nabrać. Mają was w dupie po zakupie i tyle. Żadnej reakcji z ich strony.
Niestety na dane do logowania musiałem czekać kilka godzin, więc jeśli zależy Ci na czasie to nie polecam.
Nie polecam !!!!!! Zapłacone za Netflix! Żadnego kodu. Zero kontaktu ze sprzedającym. wysłane jakieś 50 wiadomości. Na żadną nie została uzyskana odpowiedź ! Stracone 70 zł. Sprawa zgłoszona na policję. Złodzieje i oszuści ! Nie dajcie się nabrać !!!! Przestrzegam !!!!!!!!
Kupiłem netflixa niby automat a kod przyszedł dopiero na drugi dzień wieczorem a potrzebny był mi netflix na już przez co musiałem kupić legalnie:) Chciałem zwrot pieniędzy lub dogadać się z nimi żeby dali mi dane do konta dopiero w następnym miesiącu ale z ich strony jeżeli chodzi o zwrot lub ugodę to mają totalnie gdzieś płać i spier....
Jeżeli chodzi o cda to tragedia z 1 miesiąca miałem może z tydzień max cda hasła zmieniają a następne wysyłają po tygodniu jak się napiszę z 200 maili. Byłem u nich stałym klientem kupowałem praktycznie wszystkie platformy co miesiąc ale po takich zagrywkach już nie chce z nimi mieć nic wspólnego.