Selv om I havde sendt noget forkert. Var I hurtige til at eftersende det rigtige. Hende, der modtog min fejlmelding var venlig, sød og i mødekommende og jeg fik ovenikøbet en mail med undskyldning.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hurtig levering, god pris MEN den ene af de 3 boblelamper virker ikke. Afventer svar på mail vedr retursending og ny lampe.. Opdate: Fået svar på mail, dagen efter min afsendelse (selvom det er helli... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg var ærligt talt lidt skeptisk i starten, fordi Premium led ikke havde særlig mange anmeldelser, så det lugter hurtigt af dropshipping. Jeg valgte at stole på det og varerne kom allerede efter 3... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg er virkelig glad for min oplevelse hos PremiumLED.dk. Produkterne lever helt op til mine forventninger og virker i god kvalitet – og så ser de bare super fine ud. Bestillingen var nem, leveri... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg fik mine vare inden for 2 dage!
Snakkede også med chefen, meget imødekommende og kunne besvare mine spørgsmål til tops! Kan klart anbefale at handle hos dem!

Super flotte LED lys!
Nem bestilling og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Premiumled
Alt var som jeg havde forventet. Der var et fyrfadslys som ikke virkede. Jeg kontaktede dem, og har efterfølgende modtaget 8 nye fyrfadslys med timer, det syntes jeg er imponerende, tak til Premiumled.
Kan virkelig anbefale deres lys og service

Vastaus yritykseltä Premiumled
Fik mine lys forleden, og må bare sige at det er de flotteste led lys jeg til dato har haft. De er utrolig naturlige, samt en fed rustik overflade, som man ikke ser bedre. Ikke sidste gang jeg handler her.

Vastaus yritykseltä Premiumled
Jeg er meget glad for den hurtige levering af min super pakke led lys

Vastaus yritykseltä Premiumled
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Premiumled. Produkterne er i rigtig god kvalitet, og priserne er meget fair. Bestillingen var nem, og leveringen gik hurtigt.
Derudover er kundeservicen super venlig og hjælpsom

Vastaus yritykseltä Premiumled
Fantastisk kundeservice via lifesupport. Fik gave med uden jeg var blevet lovet noget.Hurtig levering, flotte æsker og gode varer.
Kan ikke roses nok, fedt firma

Vastaus yritykseltä Premiumled
Har igen modtaget de flotteste lys.
Led lys i træ og glas, og med timer,noget så flotte . Endnu en god service og flotte vare fra PremiumLED ⭐⭐⭐⭐⭐

Vastaus yritykseltä Premiumled
Alt for fed hjemmeside - med gode tilbud.
Der opstod en fejl ved betalingen - min betaling gik igennem 2 gange - jeg skrev til deres chat og lynhurtigt fik jeg svar og de annullerede den ene af de ordrer der var sendt af sted.
Og en gave med i kassen - så bliver det da ikke bedre.
top herfra...

Vastaus yritykseltä Premiumled
Flotte og spændende produkter.
Hjemmesiden er pæn, overskuelig og let at navigere i. Hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Premiumled
Jeg valgte at stole på det og varerne kom allerede efter 3 dage og så præcis ud som på billederne. Så de er til at stole på.
Jeg fik også en rabatkode i mail efterfølgende, så alt i alt en positiv oplevelse, jeg tror bare de er et nyt firma, så jeg handler gerne der igen.

Vastaus yritykseltä Premiumled
Bestillingen var nem, leveringen gik hurtigt, og det fedeste var helt klart, at der fulgte mange gode gaver med i pakken. Det var en virkelig positiv overraskelse og gav en ekstra god fornemmelse af købet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg handler helt sikkert her igen. Kan klart anbefales!

Vastaus yritykseltä Premiumled
Super gode produkter, som pynter i hjemmet. Kan anbefales til gaver eller til ejen fornøjelse i husstanden 👍

Vastaus yritykseltä Premiumled
Fedt produkt og super hurtig levering. Fik allerede besked om pakken var på vej 2 timer efter mit køb

Vastaus yritykseltä Premiumled
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.