Hurtig personlig respons, og klare retningslinjer for hvordan de håndterer reklamation. Føler mig yderst tryg her og vil specifikt kigge hos dem før jeg køber andesteds.
Fantastisk kundeservice. Tak for hjælpen til Tobias. Selvom det produkt vi havde købt endte med at blive refunderet tilbage igen, så gjorde Tobias det til en god og tryg proces. Samt virkelig hu... Näytä lisää
Super Chat service. Har brugt Anker siden de kom frem, nu har jeg så lært RAVpower at kende, via Powerbanken.dk. Jeg fik via chat, en god teknisk forklaring på hvordan de forskellige teknologier... Näytä lisää
Jeg købte børne smart watch på Powerbanken.dk. Efter noget tid gik uret desværre i stykker. Jeg ringede til dem og kom hurtig i gennem til venlig dansktalende medarbejder som uden problemer sendte nyt... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Landbrugsvej 10L, 5260, Odense S, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Hvis man slog god Kundeservice op så ville man komme ind hos Powerbanken.dk.
Jeg havde noget Håndsprit men havde ikke lige luret der var 2 typer af den samme så jeg skrev en mail for at hører om der var muligt at få det samme i alle produkter og fik hurtigt en mail fra Jacob som sagde selvfølgelig kan det da det.
Thats what's Costumerservice is all about!!
Tak for det og ser frem til at handle hos jer i fremtiden
Hilsen Peter Skovgaard Ordre #163407
Købte et par powerbanks. Desværre viste det sig, at der var fejl i stikkene, der gjorde det problematisk at anvendes dem.
Kontakt til Jacob ved Powerbanken og problemet var hurtigt løst med et par nye powerbanks.
Tak for hurtig og god service. Vil helt sikkert bruge Powerbanken.dk igen.
Købte et trådløst headset der efter nogle måneder begyndte at fejle, med en fejl der kun viste sig i ny og næ. Jeg sendte det retur og de brugte lang tid på at finde fejlen. God, seriøs og ihærdig forretning.
Wow, 🤩 super fast in delivery will definitely buy again from this webshop.
Hurtig og god service.
Bestilte nogle pære i weekenden, fik en mail om mandagen de var pakket og klar til afsendelse. Pakken kom allefede om tirsdagen. Hurtigere kan det sku ikke gøres.
Bestille varer hos powerbanken.dk. Hurtig levering og god service.
God, overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering! Samt gode produkter.
Alt fungerede fint ved bestilling og levering.
Hurtig levering og gode produkter.
Jeg har haft 2 reklamationer på de seneste 3 måneder, men der er bare fantastisk service. Ingen diskuteren, de har bare sendt et erstatningsprodukt.
Der handler jeg gerne igen.
Jeg har for nyligt købt en greylime powerstone hos powerbanken.dk
Jeg modtager produktet og det fremstår ikke pakket ind i plastik eller særlig meget emballage. Formentligt pakket ud af en anden.
Jeg finder ud af kablet som følger med kan ikke plugges i powerbanken. Jeg forsøger af flere omgange og det samme gør min kæreste men det er enten i stykker eller ikke det korrekte kabel.
Jeg kontakter powerbanken.dk der efter jeg har leveret billeder fremsender returlabel.
Herefter får jeg besked om at produktet ingen fejl har og at jeg kan få pengene retur men at fragten for returen modregnes. Håbløst at de sender produkter der ikke virker til kunder og derefter påstår at de er uden fejl, så de selv slipper for at betale fragten.
Nu må vi så se om jeg i det hele taget får noget retur. Jeg har mistet tilliden, og føler mig taget ved næsen.
Hold jer fra at handle der!

Vastaus yritykseltä Powerbanken.dk
Jeg har oplevet en fremragende service. Kan varmt anbefale Powerbanken :-)
Bredt udvalg af produkter, overskuelig hjemmeside og gode priser samt hurtig levering.
Har været inde og ændre min anmeldelse..havde givet 1 stjerne PGA. Produktet ikke virket. Men har efterfølgende fået en formidabel god behandling og en ny powerbank.

Vastaus yritykseltä Powerbanken.dk
Nem bestilling og hurtig levering. Jeg er kun tilfreds!
Jeg fik via chat, en god teknisk forklaring på hvordan de forskellige teknologier virker sammen, for eksempel hurtig opladning på iPhones, og hvilke kabler/lader.
Måske ikke den billigeste, måske bare de bedste :)