Powerbanken.dk Arvostelua

1 128
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Hurtig personlig respons, og klare retningslinjer for hvordan de håndterer reklamation. Føler mig yderst tryg her og vil specifikt kigge hos dem før jeg køber andesteds.

Fantastisk kundeservice. Tak for hjælpen til Tobias. Selvom det produkt vi havde købt endte med at blive refunderet tilbage igen, så gjorde Tobias det til en god og tryg proces. Samt virkelig hu... Näytä lisää

Super Chat service. Har brugt Anker siden de kom frem, nu har jeg så lært RAVpower at kende, via Powerbanken.dk. Jeg fik via chat, en god teknisk forklaring på hvordan de forskellige teknologier... Näytä lisää

Jeg købte børne smart watch på Powerbanken.dk. Efter noget tid gik uret desværre i stykker. Jeg ringede til dem og kom hurtig i gennem til venlig dansktalende medarbejder som uden problemer sendte nyt... Näytä lisää

1. Akku- ja paristokauppa
  2. Puhelintarvikekauppa
  3. Tietokoneet ja tarvikkeet
  4. Hifi-myymälä

Tietoja yrityksestä Powerbanken.dk

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vores målsætning er at blive danskernes foretrukne leverandør af powerbanks og opladere og samtidig levere den højeste kvalitet og kundeservice, der er på markedet.

Besøg os på www.powerbanken.dk og få hjælp til det helt rigtige køb via vores livechat.

Genvej til vores produktkategorier:

(1 128)

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Brudt forsegling

Fin side med godt udvalg, leveringen tog dog 6 dage og forseglingen til powerbanken var brudt som om den har været brugt..
Produktet virker dog upåklageligt, uden brugstegn.

9. maaliskuuta 2022

Hej Leonard

Øv - jeg beklager din oplevelse ved købet hos os.
Har sendt dig en mail, så vi kan finde en god løsning.
Venligst tjek din indbakke eller spamfolder. :-)

Mange venlige hilsner
Tobias, Powerbanken.dk

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice - pakken jeg bestilte blev hurtigt afsendt. Jeg modtog dog aldrig pakken! Iflg DAO afleverede de pakken på min adresse så pakken er muligvis blevet stjålet(?). I sådan et tilfælde er der INGEN hjælp at hente hos DAO! Men heldigvis gjorde “Powerbanken.dk” alt hvad de kunne for at hjælpe og det endte med at de sendte mig en ny pakke på trods af de ingen fejl havde lavet. DET synes jeg er fantastisk kundeservice og kan varmt anbefale at handle med powerbanken - derimod kan jeg kun på det kraftigste råde folk til ikke at benytte DAO.

5. helmikuuta 2022

Fantastisk support!

Fantastisk support!
Jeg havde nogle problemer med en GreyLime Powerstone, jeg havde købt sidste år. Jeg kontaktede Powerbanken/Greylime via chatten på hjemmesiden. Her fik jeg fat i en rigtig flink supporter, som hurtigt fik hjulpet mig og erstattet min Powerstone.
Jeg kan klart anbefale at købe herfra!

1. helmikuuta 2022

Jeg købte et ur på hjemmesiden som…

Jeg købte et ur på hjemmesiden som desværre ikke fungerede som det skulle. Jeg skrev en mail og fik svar lyn hurtigt. Sammen fandt vi frem til at jeg skulle sende det retur, der blev sendt en retur label til mig. Og jeg afventer nu penge retur. Super god og hurtig service.

20. tammikuuta 2022

Super oplevelse !

Super oplevelse !
God pris, hurtigt levering og meget god og hurtig ekspedition da varen drillede og skulle ombyttes.
Kun de bedste anbefalinger herfra !

11. tammikuuta 2022

Rigtig god kundeservice

Jeg skriver normalt ikke på trustpilot, men i dette tilfælde vil jeg gøre en undtagelse, for jeg har simpelhen fået den bedste service fra Powerbanken.dk og særligt tak til Tobias, der var så hjælpsom og hurtig, da vi havde købt og modtaget en vare, der havde fået en hård medfart under juletransporten.
Jeg kan varmt anbefale at handle dette sted.

5. tammikuuta 2022

Kviktest fra Powerbank igennem…

Kviktest fra Powerbank igennem Avisfordele.
Avisfordele promovere salg af en kviktest via Powerbank. Her viser de en kasse med 5 stk til 79kr (normal pris 100kr). Når man har lavet bestillingen, viser det sig at man kun får 1 kviktest og ikke 5 stk, som det fremgår af billedet. Når henvender sig til Pawerbank henvise de til Avisfordele, og henvender man sig til sig Avisfordele, henviser de til Powerbank, og ingen af dem vil tage ansvar for deres misvisende reklame.

28. joulukuuta 2021

Hej Morten

Du har desværre misforstået tilbuddet som jeg også har nævnt for dig over telefonen. Det fremgår tydeligt af tilbuddets beskrivelse, som du har benyttet dig af ved avisfordele, at du kan vælge mellem en 1 stk og 5 stk pakker. Det er to forskellige pakker og derfor også 2 forskellige billeder.

Mvh.
Jacob

Sælger gamle powerbanks med dårlige porte

Pas på med at købe powerbanks fra powerbanken.dk
problemer med lader port og sender et produkt til forbrugeren fra en batch 202001, 10000 man kan dårligt oplade min samsung galaxy s20 fe nok pga. den har stået på hylden i for lang tid og batteriets stand ikke er godt længere. ærgerligt når man bruger 300kr på en powerbank

15. joulukuuta 2021

Hej Tobias

Tak for din feedback selvom den gør ondt at høre.

Jeg beklager, at du har en dårlig oplevelse med den powerbank du har købt hos os. Ud fra det du skriver, så burde powerbanken kunne give dig en fuld opladning, men det afhænger også af, om du bruger mobilen imens den oplader eller har tunge programmer kørende i baggrunden. Så det er lidt svært lige at vurdere uden noget mere data. Om powerbanken har ligget 1, 2 eller 3 år på et lager gør ingen forskel.

Du er meget velkommen til at dele den data med os på supporten, så kan vi bedre vurdere, om powerbanken ikke performer som den burde.

Mvh.
Team powerbanken.dk

Udfordringer løst med det samme

Min bestilling af tre powerbanks forsvandt under levering og da jeg var på vej på ferie kunne jeg ikke vente på at leverancen blev fundet. Powerbanken trådte til med en ny levering, og så fandt de ud af det med leverandøren efterfølgende.
Senere havde jeg problemer med en powerbank der pludselig var defekt. Igen reagerede Powerbanken.dk prompte med svar om at de vil levere et nyt produkt.
Ved alle henvendelser har de været meget imødekommende og professionelle. Meget høj service.

13. joulukuuta 2021

Seks stjerner webshop

Den bedste webshop i Denmark. Fantastisk service fra Tobias. Jeg er meget tilfreds med min nye Eufy - uden abonnement. Det var nemt and hurtigt, at sætte den op med appen. Bare forleden dag sagde jeg til pakkebuddet igennem Eufy højtaleren, at han skulle lægge pakken i cykelskuret. Han blev så overrasket, at han næsten tabte pakken. Det er den bedste gave, jeg har købt til mig selv.

24. marraskuuta 2021

WELTKLASSE - 5 Stjerner

WELTKLASSE

Det kan ikke gøres bedre.
Jeg har købt en powerbank(1.000kr) for 1år og 11 måneder siden, der er blevet defekt - det sker jo, men Powerbank.dk's support sagde bare: “selvfølgelig den bytter vi".
Den kan simpelthen bare ikke gøres bedre.
P.s.
Det tog 10 sekunder for at komme igennem, ikke noget med "Vi har travlt...."
5 stjerner herfra

3. marraskuuta 2021

Fin service

Meget fin telefonisk hjælp til at finde de varer jeg havde brug for.
Jeg var logget ind i webshoppen og blev guided direkte til at fylde i kurven.
Ikke sidste gang jeg har handlet hos powerbanken.dk
Hilsen en gammel dame 😊

13. syyskuuta 2021

Fin oplevelse

Fin hjemmeside, levering smertefri, eneste grund til de 4 stjerner var leveringstid, der kunne have været en lille bitte smule hurtigere. Men varen er i orden og virker fejlfrit

13. elokuuta 2021