Jag övertalades att ta en annan dator än den jag kom in för att köpa Den jag köpte hade ingen Laddkabel till fast biträdet sa att den ingick När det inte blir det man tänkt sig känner man sig lite l... Näytä lisää
Yritys on vastannut
BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tyd... Näytä lisää
Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, Ruotsi

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Jag upplevde att det var men inte över förväntan.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
Skulle köpa airpods. Fick gå runt i hela butiken och leta efter personal, efter att ha funnit en hänvisas jag till kassan där de finns.
I kassan bra bemött, men känns hafsigt med produkten i en plastlåda, där olika varianter ligger blandade. Lätt för fel.
Känns oproffsigt.
Skulle funnits skyltar, tydligt uppmärkt vad som skiljer mellan olika varianter och demoex.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!!
Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om!
Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa till med med alla mina frågor, och blev stort hjälpt av det,
Han hade stort tålamod dessutom med mig.. Och förklarade tydligt och fick mig att känna mig trygg,

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
Pinsamt beteende från säljare Nicklas. Vi kom in och bad om en specifik produkt och Nicklas sa ”jag hade inte använt den om jag fick den” vi fick säga till honom flera gånger att vi ville ha den ändå. Vi försökta avbryta hans order så att han inte får sin provision på detta sälj, märkligt att vilja ha provision för någon man inte vill sälja till kund.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
Hjälpsam och trevlig personal. Jag fick hjälp med att finna det jag sökte. Bra information.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
Bättre kunskap om grejorna ni säljer.och så fick jag inte tag i någon på var utlämningen.var tvungen att ringa ett nummer. tur man hade telefon.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
Upplevde försäljaren som kunnig och engagerad. Fick den hjälp jag behövde vid mitt köp.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
Jag ringde 1 timme efter genomfört butiksköp och ångrade mitt köp. Kundtjänst lovade att aktuell butik skulle återkomma till mig inom 24 timmar. Det är flera dagar sen och ingen har kontaktat mig. Dessutom har paketet skickats och finns att hämta ut i närbutik. Fruktansvärt dåligt.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
Bokade en tvättmaskin på rea 67% billigare än mot ordinarie pris. Fick 24 h på mig att hämta och betala den. Allt gick jättesmidigt. Dock har jag inte installerat den än. Men trevlig och hjälpsam personal i butiken.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
Köpte tv på fredagen och hängde upp den på lördagen och upptäckte att det var pixelfel i skärmen. Åkte tillbaka till Power med den på måndagen och det blir diskussioner om skadan att det skille vara jag själv som orsakat det.
Något byte eller annat kunde inte göras förrän efter dom hade undersökt skadan och undersökningen kostar mig 600 och kanske även får betala för en ny skärm även om jag inte har orsakat det.
Dålig service
Jag har nu väntat 14 dagar på ett svar från Power men ingen har kontaktat mig. Vad är det för ett företag som totalt struntar i garantier, kundsupport m.m. TVn köptes en fredag och lämnade in på måndagen igen.
Power vill inte stå för garantin så då får jag snällt vänta. Ingen bra reklam för Power. Dom kunde åtminstone betalat tillbaka pengarna. Aldrig jag sätter min fot där igen!!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
Väldig trevlig och kunnig säljare! Kan varmt rekommenderas! Jag är jättenöjd!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
Trevlig personal och kommer att handla igen.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Växjö
Okomplicerat, hjälpsamma o trevliga personal. Dock monterade de ett skärmskydd snett första gången men det gjorde de om efter min klagan. Läsplattan som såldes som outlet var 5 år gammal utgåva, så gamla grejor borde ej finnas i butiken då det var en Apple! Funkade dåligt med wifin o lämnades tillbaka.