POWER.se - Västerås Arvostelua

2 489
TrustScore 4.5/5 tähteä

Hallsta Gårdsgata 17, 721 38 Västerås, Västmanland, SE

Saanut 5/5 tähteä

Personalen var mycket bra! Beskrev erbjudande m.m. En annan sak: När jag gick genom utgången kom en bil körande enligt mig och min fru i ca 50-60 km/h jag uppmärksammade fordonet pris när jag klev ut... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mycket trevlig och kunnig säljare, det som drar ner från 5 stjärnor till 4 är den otroligt SUNKIGA affären. Mattorna är skitiga och slitna, lokalen är mörk pga gamla lysrör. Den enda skillnaden ida... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Smidigt att reservera varor och hämta upp. Dock otrevlig och dryg personal i kassan som inte borde jobbat med just att möta kunder. När jag och min son ska betala varan så sitter kvinnan i kassan oc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det var en trevlig och kunnig personal som tog hand om oss på golvet och det gick fort Men det finns mer att önska av kassan där var det en personal som skulle sköta reklamationer samt peka kunder ti... Näytä lisää

1. Sähköyhtiö

• Hallsta Gårdsgata 17, 721 38, Västerås, Västmanland, Ruotsi

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Västerås

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Erinomainen

14 894 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Helt ointresserad personal.

Helt ointresserad personal.
Det brukar dom inte vara i Eskilstuna.
Så aldrig mer Västerås

29. heinäkuuta 2026

Hej Åke,

Tack för att du delar med dig.

Det är tråkigt att läsa att besöket i Västerås inte alls motsvarade förväntningarna, särskilt när du haft en bättre upplevelse i Eskilstuna.

Din feedback är viktig och hjälper oss att se var upplevelsen inte håller den nivå den ska.

Personal på mobilavdelning

29. heinäkuuta 2026

Hej Kund,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du hade en bra upplevelse med personalen på mobilavdelningen i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta.

Saanut 4/5 tähteä

Snabb överföring av gamla data till ny…

Snabb överföring av gamla data till ny padda. Kunde göras direkt i samband med köp

27. heinäkuuta 2026

Hej Åsa,

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att överföringen från din gamla surfplatta till den nya gick snabbt och smidigt, och att det kunde ordnas direkt vid köpet.

Det uppskattas att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Västerås⚡

Bra och trevligt bemötande

Bra och trevligt bemötande

25. heinäkuuta 2026

Hej Agneta,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra och trevligt bemötande i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Saanut 2/5 tähteä

Känns som ni ej bryr sig om kunderna…

Känns som ni ej bryr sig om kunderna man får inte ens ett leende

Hej Jag,

Tack för att du delar med dig. Det är tråkigt att läsa att besöket i Västerås gav känslan att ni inte blev bemötta med omtanke eller ens ett leende, eftersom ett vänligt och hjälpsamt bemötande är en viktig del av upplevelsen hos oss. 😊

Din feedback har tagits vidare internt så att butiken kan se över hur bemötande och service upplevs på plats. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, och vi hoppas att vi får möjlighet att ge en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Smidig reservation - Otrevlig personal

När jag och min son ska betala varan så sitter kvinnan i kassan och skriker med en kollega som satt en bit ifrån. Jag hann stå där ett tag utan en reaktion från henne. Jag sa till slut hej för att visa att jag ville betala - hon orkade knappt säga hej eller titta upp.

Hej Bénédicte,

Tack för att du delar med dig. Det är bra att reservationen och upphämtningen fungerade smidigt, men bemötandet i kassan låter inte alls bra och det beklagar vi.

Vi uppskattar att du tar dig tid att beskriva upplevelsen. Sådan återkoppling är viktig och hjälper oss att bli bättre.

Saanut 5/5 tähteä

Vi träffade en mycket hjälpsam och…

Vi träffade en mycket hjälpsam och trevlig säljare. Han visade tålamod och gick metodiskt igenom det vi undrade över

Hej kund,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att ni fick så hjälpsam och trevlig service i Västerås, och att ni fick lugn och tydlig vägledning kring era frågor.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Västerås⚡

Bra personal

Enkelt och handla

Hej Seppo,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som bra och att det var enkelt att handla hos oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Välbemötande.

Välbemötande av personalen. Bra tillgänglighet.

Hej Mustafa,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde ett välkomnande bemötande och god tillgänglighet i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Västerås⚡

Är nöjd med varan

Är nöjd med varan. Men mobil avdelning behöver två personal istället en så kunder väntar inte så långt tid tills bli din tur.

Hej Jwana,

Tack för ditt omdöme.

Härligt att höra att du är nöjd med din vara, och tack också för att du delar din synpunkt om väntetiden på mobilavdelningen i Västerås. Den typen av feedback är värdefull.

Bra och snabb service.

Hej Anders,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med den snabba och bra servicen.

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt och trevligt bemötande av…

Snabbt och trevligt bemötande av försäljaren .
Kände mig trygg och fick kunniga svar på mina frågor vid köp av iPhone 17 .

Hej Birgitta,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett snabbt och trevligt bemötande och att du kände dig trygg genom hela köpet.

Extra kul att svaren på dina frågor upplevdes som kunniga. Precis så vill vi att det ska kännas i varuhuset.

Saanut 5/5 tähteä

Försäljaren var trevlig och försökte…

Försäljaren var trevlig och försökte inte få mig att köpa massa tillbehör.

Hej Lise-Lott,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och en hjälpsam upplevelse i Västerås utan onödig påtryckning.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

De va trevlig personal till 1000%

De va trevlig personal till 1000%
Jag är så nöjd

21. heinäkuuta 2026

Hej Kent,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd och att du fick ett så trevligt bemötande i Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Datorköp

Blandat stöd från personal som säljer datorer. Från mycket mycket bra till en acceptabel nivå.

Hej PER,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är glädjande att höra att du fick riktigt bra hjälp i delar av ditt datorköp, även om stödet upplevdes som ojämnt.

Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerade väl och det som kunde varit mer konsekvent. Den typen av återkoppling är värdefull.

Bra service

Allt var bra

20. heinäkuuta 2026

Hej Harri,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och att allt var bra hos POWER Västerås.

Snäll personal

Snäll personal

22. heinäkuuta 2026

Hej Hasan,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse i Västerås och att personalen gjorde ett gott intryck.

snabb och kunnig respons

22. heinäkuuta 2026

Hej Conny,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb och kunnig respons.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Västerås, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Snabbt och smidigt

18. heinäkuuta 2026

Hej Susanne,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 4/5 tähteä

Jag fick den hjälp jag önskade.

Jag fick den hjälp jag önskade.

19. heinäkuuta 2026

Hej Eva,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick den hjälp du önskade hos POWER Västerås.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Västerås⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin