POWER.se - Västerås Arvostelua

2 495
TrustScore 4.5/5 tähteä

Hallsta Gårdsgata 17, 721 38 Västerås, Västmanland, SE

Saanut 5/5 tähteä

Personalen var mycket bra! Beskrev erbjudande m.m. En annan sak: När jag gick genom utgången kom en bil körande enligt mig och min fru i ca 50-60 km/h jag uppmärksammade fordonet pris när jag klev ut... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mycket trevlig och kunnig säljare, det som drar ner från 5 stjärnor till 4 är den otroligt SUNKIGA affären. Mattorna är skitiga och slitna, lokalen är mörk pga gamla lysrör. Den enda skillnaden ida... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Smidigt att reservera varor och hämta upp. Dock otrevlig och dryg personal i kassan som inte borde jobbat med just att möta kunder. När jag och min son ska betala varan så sitter kvinnan i kassan oc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det var en trevlig och kunnig personal som tog hand om oss på golvet och det gick fort Men det finns mer att önska av kassan där var det en personal som skulle sköta reklamationer samt peka kunder ti... Näytä lisää

1. Sähköyhtiö

• Hallsta Gårdsgata 17, 721 38, Västerås, Västmanland, Ruotsi

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Västerås

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Erinomainen

(2 495)

15 087 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

En genomgång av produkten

En genomgång av produkten, så man vet vad det är man köper, även om man sett den på nätet och frågat efter den. Nu har jag en tvättmaskin jag inte kan ha tvättmedel i, då den enbart tar emot flytande tvättmedel, och det vägrar jag använda ffa av miljöskäl, men också ekonomiska

12. huhtikuuta 2026

Hej Sandra,

Tack för den tydliga återkopplingen.

Det låter som att genomgången i butik inte gav tillräckligt klar information om hur produkten fungerar i praktiken, och det borde ha varit tydligare före köpet.

Om du vill kan du svara med produktmodellen, så kan jag hjälpa dig att se om det finns information om tvättmedelsfack, rekommenderad typ av tvättmedel eller andra krav för användning.

Du kan också kontrollera produktens sida under produktbeskrivning, specifikationer och support, där det ofta finns information om funktioner, tillbehör och bruksanvisning.

Saanut 5/5 tähteä

Super nöjd med all service och…

Super nöjd med all service och mottagande av personalen och avdelningsansvarig. Kommer absolut tillbaks! 🤩

2. toukokuuta 2026

Hej Aprilyn,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att både servicen och mottagandet gav ett så bra intryck.

Extra kul att ni vill komma tillbaka. Det uppskattas mycket.

Saanut 3/5 tähteä

Ni talade inte om att leveransen sker…

Ni talade inte om att leveransen sker bara på torsdagarna.

20. huhtikuuta 2026

Hej Pasi,

Det borde ha varit tydligare när leveransen kunde ske, och den synpunkten är värdefull.

Leveranstider och tillgängliga leveransalternativ kan variera beroende på produkt, postnummer samt vald transportör, och de alternativ som finns visas i kassan.

Om du vill att detta följs upp vidare kring just din leverans eller om något som utlovats inte stämde, vänligen kontakta vår kundtjänst så att ärendet kan granskas närmare.

Mer personal

Det finns inget personal som man kan fråga,

3. toukokuuta 2026

Hej Ibrahim,

Tack för att du delar detta.

Det ska vara enkelt att få hjälp i varuhuset, och din feedback om bemanningen i Västerås är värdefull.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om din upplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Smidigt att handla på nätet och hämta…

Smidigt att handla på nätet och hämta ut i kassan som var alldeles i entrén. Supertrevlig kille som jobbade, log och önskade oss en trevlig dag!

30. huhtikuuta 2026

Hej Maria,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att det fungerade smidigt både att handla online och att hämta ut varan i butiken. Extra kul att besöket i kassan gav ett så bra intryck.

Saanut 5/5 tähteä

Trevlig och hjälpsam personal.

Trevlig och hjälpsam personal.

30. huhtikuuta 2026

Hej Tommy,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Västerås var så bra och att hjälpen uppskattades.

Hej Monica,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket i Västerås gav ett så trevligt intryck och att hjälpen i butiken upplevdes som kunnig och uppskattad.

Sådan återkoppling betyder mycket.

Allt gick som det ska

Allt gick som det ska, boka vara och hämta den och betala.

1. toukokuuta 2026

Hej Joppe,

Tack för omdömet.

Härligt att höra att allt gick smidigt från bokning till upphämtning och betalning.

Bemötande av försäljaren

28. huhtikuuta 2026

Hej Lennart,

Tack för de fina orden om bemötandet i Västerås. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i varuhuset var så bra. All the best, Erik at POWER! ⚡

Saanut 5/5 tähteä

Trevlig och kunnig personal.

Trevlig och kunnig personal.

Hej Amir,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

bra utbud

trevligt personal

Hej Lasse,

Tack för de fina orden om sortimentet och upplevelsen i Västerås. Det är väldigt roligt att höra att besöket uppskattades!

Saanut 5/5 tähteä

It is always a good idea to buy from power

I have bought laptop, hair dryer, iPhone 17pro and iron from power. I am so satisfied with their guidance and services.

Hi Moshkan,

Tack för de fina orden och för att du har valt POWER vid flera tillfällen.

Det är väldigt roligt att höra att vägledningen och servicen har fungerat så bra och att upplevelsen har varit så positiv.

Saanut 4/5 tähteä

Fick hjälp även om personalen inte var…

Fick hjälp även om personalen inte var riktigt hemma på butiken.

Hej Lotta,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är fint att höra att du ändå fick hjälp på plats, även om upplevelsen inte var helt klockren.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Bra personal

Bra personal. Hade svårt att hitta produkten, men frågade och fick snabb hjälp.

28. huhtikuuta 2026

Hej Villy,

Tack för omdömet.

Härligt att höra att du fick snabb hjälp i varuhuset och att bemötandet gjorde skillnad.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

Saanut 3/5 tähteä

Helt nöjd med det jag köpte

Helt nöjd med det jag köpte, men tycker ni kunnat leverera snabbare.
Idag vill vi ha snabb leverans när vi beställer och det levde ni inte upp till. Tyvärr.

24. huhtikuuta 2026

Hej Helena,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med produkten.

Samtidigt tar vi med oss att leveransen gärna hade fått gå snabbare. Snabb leverans är viktigt, och din feedback är värdefull för oss.

Saanut 4/5 tähteä

Mycket trevlig och kunnig säljare

Mattorna är skitiga och slitna, lokalen är mörk pga gamla lysrör. Den enda skillnaden idag mot när affären öppnade som Media Markt, är att lokalen minskat i storlek samt att personalen sytt på Power märken på utslitna Media Markt kläderna.

23. huhtikuuta 2026

Hej Bengt Roger,

Tack för omdömet.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet och kunskapen uppskattades.

Samtidigt är det tydligt att butiksmiljön drog ner helhetsintrycket, och den typen av feedback är viktig.

Vi tar med oss synpunkterna om lokalens skick, belysningen och det allmänna intrycket.

Saanut 5/5 tähteä

dina varor är mycket bra.

ge present till dina kunder

21. huhtikuuta 2026

Hej shaida,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att produkterna uppskattas så mycket.

Vi uppskattar också förslaget om presenter till kunder. Sådan feedback är värdefull och hjälper oss att bli ännu bättre.

Bra servce.

Bra servce.

21. huhtikuuta 2026

Hej Lauri,

Tack för de fina orden.

Härligt att höra att upplevelsen var bra.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin