Det är väldigt trevligt när säljaren är ärlig, tydlig och respektfull (inte överdrivet påstridig). Då blir hela upplevelsen jättebra och man kommer gärna tillbaka. Fortsätt så! Det var väldigt tydligt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Personalen i butiken var mycket kompetent och trevliga. Det som förtar lite av den positiva upplevelsen var att kylskåpet var skadat. Transportbolaget hade registrerat att varan var skadad v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bemaning hade svårt med kontant betalning/beräkning. Annars var de kunniga och trevliga. Tog tid tills man fick hjälp. Samma mobil på comviq kostar 10 tusen mindre med airpods och abonemang, bra dat... Näytä lisää
Bolandsgatan 16, 753 23, Uppsala, Boländerna, Ruotsi

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Min gamla mor behövde ny mobiltelefon. Jag fick direkt hjälp av en kunnig och trevlig personal. Han försökte inte pracka på mig som kund något onödigt flashit utan gav precis vad jag beskrev att mamma behöver (bra ljud o tydliga siffror/tecken). Rekommenderar Power varmt!!!
PS! Svalt o skönt i butiken trots tryckande sommarvärme ute var toppen!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Uppsala
Jag fick väldigt bra hjälp när jag skulle köpa en ny tv. Säljaren ville verkligen att jag skulle få rätt produkt! Tack.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Uppsala
Bemötande och personalens kompetens var utmärkt!
Det fanns en felaktig prisuppgift (det skillde 3000 kr) i Samsungs monter och en a produkterna vi vill köpa var slut.
I övrigt var mycket nöjda med vårt besök och kommer välja Power igen.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Uppsala
Fick 2 försäljare som var mycket hjälpsamma var för sig. Kunde sin sak och var proffsigare.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Uppsala
Otroligt hjälpsam och trevlig ung tjej som snabbt fixade fram det jag behövde och erbjöd lite tillbehör som merförsäljning.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Uppsala
Ngt okunnig personal. Tycker inte att produkten motsvarade den info vi fick.
Vi kommer nog lämna tillbaka produkten.

Personalen var bra både i Valbo och Uppsala

Vastaus yritykseltä POWER.se - Uppsala
Det brus när man cyklar. Man har knappt inte hör musiken det bli irriterad i öronen på grund av bruten.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Uppsala
Det var bra att man kunde köpa ”begagnade” produkter för ett billigare pris trots att de inte var fel på dom

Vastaus yritykseltä POWER.se - Uppsala
Jättefin service från personalen, en yngre tjej med supertrevlig approach och bra kunskapsnivå. Ett avgörande bemötande för mitt val att köpa produkten jag tittade på.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Uppsala
Han kunde hjälpa mig allt som jag ville. Han försökte inte lura mig med månads betalningar och andra onödiga obahagliga saker.