Yritys on vastannut
Kommer att alltid anlita Eder Trevligt bemötande uppskattar att säljare kommer och fråga kan jag hjälpa till aĺlt för många butiker ha glömt den biten!! Alla Rosor till Eder!! Affär blev det av sa... Näytä lisää
Marknadsgatan 5D, 904 22, Umeå, Teg, Ruotsi
Säljaren som hjälpte mig berättade inte alls om vilka olika märken som finns och vad är skillnaden mellan dem. Han plockade fram grejer utan att fråga om vi vill ha dem. Han var ganska otrevlig i sitt sätt att prata med mig.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Umeå
Var ute efter en blender, fick fantastiskt bemötande, rätt produkt för mitt behov samt frågor om fler behov som ledde till ytterligare behovs köp som jag annars fortsatt skjuta på framtiden. Har nu också ny telefon och en smartklocka till ett fantastiskt pris Super nöjd!!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Umeå
Mycket nöjd av båda personalen och produkterna

Vastaus yritykseltä POWER.se - Umeå
Sansad säljare svarade på det jag efterfrågade. Försökte inte trycka på mig en vara. Besvarade och framhäver fördelarna med just denna maskin runt det jag efterfrågade. Tur att säljaren inte var lika Desperat som säljaren på Elgiganten. Ha en trevlig dag.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Umeå
Kommer att alltid anlita Eder Trevligt bemötande uppskattar att säljare kommer och fråga kan jag hjälpa till aĺlt för många butiker ha glömt den biten!! Alla Rosor till Eder!! Affär blev det av samt Ni Är Bäst

Jättetrevlig och hjälpsam kulle på Power i Umeå

Vastaus yritykseltä POWER.se - Umeå
Kunnig och tillmötesgående på datorer

Vastaus yritykseltä POWER.se - Umeå
Väldigt dåligt. Jag har inte handlat på Power i Umeå eller någon annan Power butik. Någon sa fel telefon nr och jag fick ett kvitto på köpet.