We were at Power in Täby to buy a laptop. We were helped immediately by a salesperson named Benjamin, without any waiting time. He found the most affordable option for us. Thank you very much!
Yritys on vastannut
Har fått 2 sms och ett mail om att varan som jag beställde fanns i butiken. När jag kommer dit för att hämta så får jag vänta i 20 minuter på hjälp, fick gå innan det blev min tur. Dagen efter behövde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Enkelt att se att varan, en vattentålig kamera, fanns i lager till bra pris, och sedan enkelt att boka on-line för upphämtning. Upphämtning och betalning på plats utan problem.
Yritys on vastannut
Detta är mitt andra köp under nyårshelgen i Power-butiken i Täby centrum Säljaren gjorde den åt mig, förlåt för att jag har glömt hans namn och sa att han kom från Grekland. Jag är väldigt tacksam mot... Näytä lisää
ATTUNDAFÄLTET 2, 183 34, Täby, Ensta, Ruotsi
Jag gör ALDRIG ett köp hos Power igen. Jag köpte en telefon till min mamma, på det fick jag ett erbjudande av de på Power i Täby att lägga till min mamma på mitt abonnemang för ett billigt pris. Eftersom jag hade ett gammalt abonnemang på tele2 så behövde de på Power kontakta någon på tele2 så att den här processen kunde göras manuellt. Jag blev lovad ett lågt pris men att jag behövde signera för ett högre pris just då, eftersom tele2 skulle fixa ändringarna manuellt. Jag bad om att det skulle stå skriftligt att den här ändringen ska göras, det fick jag inte. En vecka gick, ingen förändring, två veckor gick, då hade min mammas telefonnummer blivit huvudabonnemanget på tele2. Jag gick tillbaka till butiken och fick höra att de jobbar på det och att jag skulle bli kontaktad när det var klart. Tre veckor går utan förändring och jag kliver in i butiken och frågar samma sak igen, får samma svar. Inpå fjärde veckan kommer fakturan, där ingen förändring har skett. Jag ringer till kundtjänst på Power och får sjävklart veta att de inte kan göra något, utan jag behöver gå tillbaka till butiken, igen. Personen på kundtjänst säger att ett ärende skickas till butiken i Täby där de även ber butiken att ringa mig. Än idag har jag inte fått något samtal, jag var tvungen att höra av mig till tele2 själv och förklara situationen. Jag satt i samtal i över 1 timme för att komma till rätt avdelning där jag fick hjälp. Nu är nästa faktura här och det stämmer fortfarande inte, ännu en gång så kommer jag att behöva kontakta tele2 för att se om det går att lösa. Det har alltså gått 2 månader utan att få höra från Power i Täby och jag får ta tag i allt själv pga att de inte har kompetensen till att hantera dessa ärenden. Är så otroligt besviken på Power och deras otroligt dåliga service, jag fortsätter kämpa för det jag har blivit lovad, men tänk på de som inte orkar eller vet bättre, exempelvis våra äldre som förlitar sig blint på några bakom kassan.
Bästa servicen och säljaren var fantastiskt bra Och heter Benjamin

Vastaus yritykseltä POWER.se - Täby
Bara positivt att säga om mina två besök i helgen

Vastaus yritykseltä POWER.se - Täby
Fantastisk personal som engagerade sig. Väldigt nöjd med att jag gick in på power!

Thank you very much!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Täby
Att det var jätte bra att kunna beställa på internet samt möjlighet att hämta i er butik i täby efter 30 min suveränt är helnöjd

Vastaus yritykseltä POWER.se - Täby
Benjamin på Power i Täby gav service på högsta nivå. Väldigt engagerad, kunnig och hjälpsam från början till slut. Han hjälpte mig hitta det som passade bäst för mina behov. Det är sällan man får så bra kundbemötande idag — stort tack!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Täby
Fick väldigt bra hjälp av Benjamin som är en kunnig och engagerad säljare.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Täby
Benjamin var riktigt duktig trevlig och professionell!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Täby
Det blev lite lång väntan på det jag hade beställt. Så småningom hittades det. Trots det trevlig personal och fick hjälp ned till min bil.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Täby
Reserverat en stor otymplig vara & kom med barnvagn och skulle hämta. Personalen såg svårigheten för mig att få med varan och bar ner paketet till min bil!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Täby
Lång väntan på nätverkskabel 2 veckor??

Vastaus yritykseltä POWER.se - Täby
Trevlig och tillmötesgående säljare. Bra pris.