Yritys on vastannut
Jag besökte den fysiska butiken power i Nacka forum. Jag var nyfiken på en specifik mobiltelefon. En trevlig säljare som heter Gabriel hälsade mig välkommen. Säljaren bistod efter det med exceptionell... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Priset på hylla. Stämde inte med priset i kassan. När jag påtalar detta blir jag hänvisad av kassörskan att gå tillbaka in i butiken p be om hjälp av nån på golvet. Hon hade inte kunnat bry sig mindr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag köpte nyligen en telefon till min dotter hos Power i Nacka Forum och vill gärna ge beröm till säljaren Gabriel. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam genom hela köpet. Det som imponerad... Näytä lisää
Forumvägen 12, 131 53, Nacka, Nacka, Ruotsi
Bra instruktioner och upplysningar i samband med
inköp av en platta
Trevlig attityd.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Nacka
Införsäljningen var ok slutprodukten motsvarar inte förväntan. Många fel

Vastaus yritykseltä POWER.se - Nacka
Säljaren var hjälpsam och visade olika modeller, jag fick tid på mig att väöja den som passade bäst.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Nacka
Tusen tack för bästa hjälpen och servicen. Jesper och Henrik ni var med från början. Vilka pärlor ni är. Stort tack även till Chian o Martin som redde ut det sista problemet. Man blir alltid nöjd på Power Nacka Forum// Marika

Vastaus yritykseltä POWER.se - Nacka
Toppen bra när man behöver hjälp så fixa Power det snabbt bara ++++

Vastaus yritykseltä POWER.se - Nacka
Jag fick ett mycket trevligt och proffesionelt bemötande av personal, när jag skulle köpa ny dator.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Nacka
Bra och snabb service vid beställning. Trist och oengagerat bemötande i kassan.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Nacka
Snabb och träffsäker hjälp när det gällde köp av hörlurar

Vastaus yritykseltä POWER.se - Nacka
Kööööööö, hade jag verkligen inte behövt köpa min present,så hade vi vänt direkt. Mer personal, stackarna stressar ihjäl sig

Vastaus yritykseltä POWER.se - Nacka
Vänlig butiksbiträde som försökte ge mig en rabatt, fast det gick inte eftersom jag gick över till Verbal förra året (vilket jag ångrar). Mycket hjälpsam och vänlig.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Nacka
Själva köpprocessen var ok. Men jag har behövt support och tycker både att det är svårt att komma fram och bemötandet från Samsungsupporten var inte tillfredsställande. Samtalet bröts dessutom innan jag var klar