POWER.se - Lund Pilsåker Arvostelua

2 830
TrustScore 4.5/5 tähteä

Avtalsvägen 4, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Saanut 3/5 tähteä

En ensam kille på lagret skulle serva alla kunder medan butiken var full med personal som inte hade något att göra vilket resulterade i väldigt lång väntetid för alla som skulle hämta varor

Saanut 5/5 tähteä

Hittade allt jag behövde. Hade gjort en Click & Collect order men behövde lite extra varor när jag väl kom och hämta min order. Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra bemötande! Bästa upplevelse någonsin. Bästa personalen och bästa service. Mkt nöjd med mina produkter, telefon med tillbehör och dammsugare. Jag kommer absolut tillbaka till Power den t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket engagerad personal som såg till att göra allt de kunde, tyvärr kunde de inte fixa fram den produkt jag helst ville ha (slut hos alla återförsäljare och går inte att beställa hem förrän nästa sä... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

• Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Ruotsi

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Lund Pilsåker

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Erinomainen

14 851 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hej Andersson,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Väldig bra försäljare

Väldig bra försäljare

6. toukokuuta 2026

Hej Arezou,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Lund Pilsåker och att hjälpen uppskattades.

Bra service

6. toukokuuta 2026

Hej Fereed,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen och din upplevelse i Lund Pilsåker.

Excellent experience

3. toukokuuta 2026

Hi Musadjan,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du hade en excellent experience hos oss.

Saanut 5/5 tähteä

Fick direkt snabb hjälp med att hitta…

Fick direkt snabb hjälp med att hitta vad jag behövde.

4. toukokuuta 2026

Hej Anette,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp och hittade det du behövde direkt.

Gooooooooooooood

Gooooooooooooood

29. huhtikuuta 2026

Hi ISSA,

Tack för de fina orden.

Härligt att höra att upplevelsen var så bra.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

28. huhtikuuta 2026

Hej Per,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet.

Saanut 2/5 tähteä

Blev en istället för två..

Reserverade två stycken produkter av samma vara, en till mig och en till min fru. När jag kom insåg de att det varit fel antal på webben. Där fanns bara en. Körde från Kristianstad till Lund enbart för detta ärendet. Flera dagar efter har jag fortfarande fått ”vänlig påminnelse” att hämta ut min reserverade vara i SMS..

Hej Philip,

Tack för din feedback. Vi beklagar starkt att reservationen av två identiska varor inte stämde i butik (fel antal på webben), efter din körning Kristianstad-Lund. samt upprepade SMS efteråt är ju fel.

Hör av dig till kundservice@power.se eller 08 517 66 000 för att vi ska lösa det här och stå för besväret.

Felix på POWER! ⚡️

Saanut 4/5 tähteä

Säljaren var bra och vi tycker att vi…

Säljaren var bra och vi tycker att vi fick en bra deal

26. huhtikuuta 2026

Hej Tommy,

Tack för de fina orden. Härligt att höra att ni fick ett bra bemötande och en bra upplevelse vid ert köp.

Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna omdömet.

Saanut 2/5 tähteä

Säljaren va va kanon

Säljaren va va kanon, men kassan....

29. huhtikuuta 2026

Hej Martin,

Tack för din feedback! Kul att säljaren levererade toppklass, men tråkigt att höra att kassan inte höll samma nivå. Det ska vara smidigt och bra hela vägen.

Vi tar med oss detta och ska se över kassans effektivitet. Tack för att du delar med dig!

Felix på POWER! ⚡️

Saanut 5/5 tähteä

Vi fick en bra genomgång av produkten.

Vi fick en bra genomgång av produkten.
Tyvärr passade inte produkten när vi väl provat den.
Ett vänligt bra bemötande när vi fick lämna den åter.

22. huhtikuuta 2026

Hej Ingegerd,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt uppskattat att höra att ni fick en bra genomgång och ett vänligt bemötande hela vägen, även vid återlämningen.

Saanut 5/5 tähteä

Mycket proffsigt bemötande av säljare…

Mycket proffsigt bemötande av säljare och känslan av att jag som kund var mycket viktig gjorde att köpet kändes tryggt.

Hej Ann-christin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet kändes proffsigt och att köpet upplevdes som tryggt. Den typen av upplevelse vill vi alltid ge.

Saanut 5/5 tähteä

Positiv o kunnig personal m glimten i…

Positiv o kunnig personal m glimten i ögat därtill!

28. huhtikuuta 2026

Hej Sia,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes så positivt och att hjälpen i butiken gjorde intryck.

Sådant uppskattas mycket och delas gärna vidare internt.

Köpte bara tryckluft

Köpte bara tryckluft, fungerar ok.

Hej Bertil,

Tack för omdömet.

Bra att produkten fungerar okej och att köpet gick som förväntat.

Bra och kunnig personal.

Hej Michael,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen på plats uppskattades.

Vänligt och hjälpsamt bemötande

Vänligt och hjälpsamt bemötande

Hej Lars,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett vänligt och hjälpsamt bemötande i varuhuset.

Väldigt hjälpsam personal

Väldigt hjälpsam personal, lyhörda för mina behov av dator, bemöttes av vänlighet och tålamod och mycket hjälp och servic efter köpet En mycket positiv upplevelse . Rekommenderar denna butik på Nova i Lund till alla jag pratar med Mycket nöjd.

Hej Martin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så hjälpsamt och omtänksamt bemötande, både vid valet av dator och efter köpet.

Det uppskattas mycket att du vill rekommendera butiken vidare. Sådant betyder mycket.

Mycket hjälpsamma

Mycket hjälpsamma, men upplevelsen var inte bra. Fick parkeringsböter 500kr. Sorgligt var inte med veten om att jag måste meddela min ankomst
ML

Hej Marie-Louise,

Tack för omdömet.

Det är fint att höra att hjälpen upplevdes som mycket bra, även om helhetsupplevelsen påverkades av parkeringen.

Saanut 5/5 tähteä

Personalen var mycket kunnig och…

Personalen var mycket kunnig och trevlig.

19. huhtikuuta 2026

Hej Åsa,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen i varuhuset uppskattades.

Saanut 5/5 tähteä

Fick snabb och bra samt kunnig hjälp…

Fick snabb och bra samt kunnig hjälp och fick hem min vara samma dag.
Trevlig personal !

23. huhtikuuta 2026

Hej Sead,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att hjälpen var snabb, kunnig och att varan kom hem samma dag. Extra kul också att besöket upplevdes som trevligt.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin