Jag vara med invingning på Kungsholmen sist. Jag tror att det ska bli perfekt om du företag räknar 200 produkter som IPhone eller Apple Watch och man kan köpa bara 1 stycken per person. Jag står... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Köpte nya telefoner till familjen och skulle lämna in gamla telefoner i utbyte. Krånglade till det genom att köpa telefonerna online och gick in med inbytesenheterna en vecka senare. Superproffset Jes... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mycket hjälpsam och trevlig personal! Trots att det var jag som strulade till det lite vid beställningen så löste dom problemet åt mig på ett smidigt sätt. Flera som jobbade i butiken var lyhörda och... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En av era manliga försäljare är både misogyna och har svårt att lyssna på vad man säger. Ni behöver förbättra er utbildning av en del av era försäljare. 3 av fyra försäljare var utmärkta men den först... Näytä lisää
Kungsgatan 27, 111 56, Stockholm, Stockholm, Ruotsi

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Allt fungerade bra från god service vid köpet till leverans!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Kungsgatan
Skulle hämta upp en smart Watch. I meddelandet stod: gå till ’mobil’ för att hämta upp varan. Ställer mig i kön, två killar i den kassan. Fd kollega är aktuell kund att få hjälp och halva livet gås igenom, utöver själva köpet. Kön växer och växer. Till slut efter ca 30min frågar jag över framförvarande kö; ”-Är det här rätt kö för uthämtning av SmartWatch? ” ”-Nej du kan gå bort till kassan där.” ”-Men det stod ’gå till mobil’, i mitt SMS” ”-Ja jag vet. Det har blivit fel i SMSn”
…..men om man vet att det står fel info i SMS och man ser att kön växer och VÄXER….gå ut med info till oss köande och spara nostalgisnacket till en fika EFTER jobbet istället. Ger en stjärna då jag ändå blev kompenserad med ytterligare nedsatt pris. Vill tyvärr inte gå till Power på Kungsgatan igen.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Kungsgatan
Produkterna och servicen var bra. Det enda som störde var att det var besvärligt att bli medlem. Det kunde göras enklare.

Har väntat 4 veckor på pengar för en tv, som jag inte har fått

Vastaus yritykseltä POWER.se - Kungsgatan
Fantastisk personal och jättebra produkter på Power! Älskar att handla på Power!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Kungsgatan
Det var mycket tidskrävande och rörig köp uppöevelse. Receptionen kunde inte hitta beställningen, fast jag hade fått notis att den var redo att hämta. Efter att flera person var inblandade fick jag nya från lagret. Tack och lov att dem fanns där.
Data programmet man använt butiken var det Elgiganten använt på 90 talet.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Kungsgatan
Det var en av de värsta upplevelserna jag har haft i alla Sveriges butiker, från dålig kundservice till dålig rådgivning på alla sätt.

Uppdatering 2026-08-11:
Idag ringde Lina från samma butik och fick mig faktiskt att helt ändra uppfattning om Power.
Hon började med att beklaga det som hänt och sa att jag var välkommen in i butiken för att byta till rätt produkt, trots att policyn är att Apple Watch normalt inte har bytesrätt.
Väldigt trevligt och serviceminded bemötande av Lina och riktigt bra hanterat av Power. Det uppskattas verkligen och gör att jag gärna handlar där igen!
Stort tack Lina – snacka om Power-omvändning! 😊
20260801
Varning för Power!!
Gick in i Powers butik på Kungsgatan för att köpa en Apple Watch. Säljaren föreslår en apple Watch samtidigt som han frågar vilken operatör jag har idag. Jag säger att jag löser abonnemanget själv eftersom jag har ganska bråttom. Säljaren ber kassapersonalen att ta hand om mitt köp direkt. När jag ordnat abonnemang så märker jag att klockan bara har wifi och GPS. Vid kontakt med butiken får jag bara till svar att man alltid föreslår abonnemang även om de gäller kylskåp eller dammsugare. En mycket dålig jämförelse eftersom klockan finns med både och utan e-sim.
Gången innan blev jag pålurad Powers medlemskap som kostar per månad som tur var gick de att säga upp så snart jag såg dragningen på kontot.
Aldrig mer Power!!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Kungsgatan
Power skötte sina åtaganden mycket väl och likaså Bring som de anlitar men Hemfixarna kunde de hoppa över. Väntar bara på en kalibrering nu, sen är jag toppennöjd

Vastaus yritykseltä POWER.se - Kungsgatan
Ni hade kunnat få 5 stjärnor om jag hade kunnat utnyttja bonus systemet 20kr rabatt per 1000 spenderade kronor direkt efter mitt köp av Mac book air. I stället kommer jag att köpa det jag behövde hos konkurrenten.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Kungsgatan
Mkt konstruktiv information, service och ett fint bemötande. Produkten motsvarar förväntningarna.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Kungsgatan
Ypperlig service från det jag kom in i butiken. Som nöjd kund även när jag lämnade så sa till och med vakten tack ock hej då!