POWER.se - Jönköping Arvostelua

2 193
TrustScore 4/5 tähteä

Solåsvägen 4a, 553 03 Jönköping, Jönköpings län, SE

Saanut 5/5 tähteä

För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är myck... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Det gick snabbt o bra att köpa på nätet men när jag kom till butiken o frågade om den här produkten var bra fick jag ett hyfsat oengagerat mottagande. Han sa det finns bättre och det finns sämre d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det var ett bra köp. Kaffemaskinen är "eldstark". Jag gillar den verkligen. Den är lätt att använda. Köpet rättfärdigar sitt syfte.

1. Sähköyhtiö

• Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, Ruotsi

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Jönköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Bra o snabbt bemötande!

10. huhtikuuta 2026

Hej Eva,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick ett bra och snabbt bemötande hos oss i Jönköping. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera excellent service.

Saanut 1/5 tähteä

Vi bokade en tvättmaskin på er hemsida…

Vi bokade en tvättmaskin på er hemsida och fick meddelande om att den var klar att hämta. Väl framme i butiken möttes vi av en säljare. Han var väldigt vänlig och tillmötesgående. Det han missade var att lyssna på vad vi ville ha. Han sa att han kunde ordna så att vi fick rabatt på vår tvättmaskin. Det ända vi behövde göra var att lämna våra personnummer så att han kunde lägga om alla våra telefonabonnemang, bredband, tv och streamingtjänster. Enligt säljarens beräkningar så skulle vi spara 15000kr på två år. Något vi ställde oss frågande till. Innan vi visste ordet av så var vi indragna i en process med uppsägningar och omläggningar av avtal. Säljaren lovade att allt skulle vara likadant som våra nuvarande abonnemang men billigare. När vi förde tvättmaskinen på tal var han inte särskilt intresserad då han var helt inne i sin uppgift med alla abonnemang. Två timmar senare kunde vi äntligen lämna butiken med vår nya tvättmaskin.
När vi kom hem satte vi oss ner för att gå igenom vad som precis hänt. Besparingen som utlovades verkar inte bli i närheten av 15000kr. Detta då utbudet i vårt nya tv och streamingabonnemang inte motsvarar vad vi hade innan. Alltså har vi mot en rabatt på 2000kr fått ett sämre utbud och en hel del arbete med utbyte av komponenter.
Nu är maskinen installerad och fungerar jättebra.
Hoppas nu att alla uppsägningar och omläggningar och nya avtal och komponenter kommer att fungera lika smärtfritt som utlovats.
Allt vi ville var att köpa en ny tvättmaskin.
Lite inkännande och lyssnande hade gjort susen i denna affär.

11. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä POWER.se - Jönköping

Tack för att du delar med dig, det här ger en ganska tydlig bild av hur det kan bli när fokus hamnar lite snett. Kul att höra att maskinen funkar som den ska, det är ju ändå grunden i hela besöket.

Samtidigt ska det inte behöva bli en tvåtimmars historia när man bara vill hämta en bokad vara. Vi vill absolut kunna tipsa om lösningar som kan vara fördelaktiga, men det ska alltid utgå från vad man faktiskt är ute efter från början. Annars blir det lätt för mycket.

Det du beskriver kring att inte riktigt bli lyssnad på och att processen drog iväg är något vi behöver ta till oss. Det ska kännas relevant, tydligt och i rätt tempo, inte som att man dras in i något man inte riktigt planerat.

Vi tar med oss det här framåt. Och skönt att höra att tvättmaskinen gör sitt jobb som den ska hemma.

Ha en fin dag, Emanuel på POWER!⚡

Fick bra hjälp och information

Fick bra hjälp och information

Hej Susanne,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick bra hjälp och information i vår butik i Jönköping. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

OTROLIG service

OTROLIG service! Anthony hjälpte oss och hade ett enormt tålamod med mina gamla otekniska föräldrar, och fixade allt med installationer och kopplingar hit och dit.

Hej Monika,

Vad fantastiskt att höra att ni fick så bra service! Det värmer våra hjärtan att veta att vår personal hade tålamod och hjälpte till med alla installationer och kopplingar. Vi är stolta över vårt team som verkligen bryr sig om våra kunder.

Tack för att ni tog er tid att dela denna positiva upplevelse med oss!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och bra service både av säljare…

Snabb och bra service både av säljare och kassa

Hej Kjell,

Vad roligt att höra att du fick snabb och bra service både av våra säljare och i kassan! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Jönköping kunde ge dig en så positiv upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Mycket professional kundservice

Kunnig personal inriktat på kundens behov och situation och inte på dyraste inköp.

Hej MO,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår kundservice som professionell och att vårt team i Jönköping kunde hjälpa dig på bästa sätt. Vi är stolta över att ha personal som verkligen fokuserar på kundens behov och situation.

Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Sådana kommentarer motiverar oss att fortsätta leverera den bästa servicen möjligt.

Mycket trevligt bemötande!

Alla möjligheter och skyldigheter korrekt förklarade.Trevlig ungdum mycke social.

5. huhtikuuta 2026

Hej Julia,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett så trevligt bemötande och att allt förklarades tydligt. Din feedback betyder mycket för oss!

Trevlig säljare

Trevlig säljare! Snabbt och smidigt köp !

Hej Lena,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse i vår butik i Jönköping! Det värmer våra hjärtan att veta att våra säljare gjorde ett bra intryck och att ditt köp gick snabbt och smidigt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Saanut 2/5 tähteä

Jag gick in för att köpa en…

Jag gick in för att köpa en handkontroll men säljaren vill lura på mig ett telefonabonnemang genom att fråga om jag har fått någon rabatt.. hyfsat oskönt beteende.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Jönköping

Vi hör dig. Att handla ska vara enkelt och okomplicerat, särskilt när man bara vill ha en produkt utan extra grejer.

Tack för att du delar med dig, det hjälper oss att tänka på hur vi möter kunder och presenterar erbjudanden på ett bättre sätt framöver.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Hej Madeleine,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att vår personal i Jönköping var hjälpsam och trevlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse.

Alla de bästa, Erik på POWER! ⚡

Jätte nöjd bästa

Jätte nöjd bästa

Hej Saheila,

Vad kul att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss i Jönköping! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera den bästa servicen till dig. Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck med oss.

Power Jönköping

Fin mottagning, bra service och bra personal

Hej Jkpng,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick en så bra upplevelse i vår butik i Jönköping. Vi är stolta över vår personal och deras engagemang för att ge bästa möjliga service. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den kvalitet våra kunder förtjänar.

Nice sales people

Easy to make a return

5. huhtikuuta 2026

Hi A Happy Customer,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att du uppskattade vår personal i Jönköping och att returprocessen var smidig för dig. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Hjälpsam personal…

Hjälpsam personal som uppmärksammade att jag stod och letade. Hjälpte mig sedan att få testa produkten!

Hej Maja,

Vad kul att höra att personalen i Jönköping var så hjälpsam och uppmärksam! Det är fantastiskt att de såg att du behövde hjälp och tog sig tid att låta dig testa produkten innan köpet. Sådan service gör verkligen skillnad och vi är stolta över vårt team som går den extra milen för våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Saanut 5/5 tähteä

Mycket kompetens och hjälpsam personal…

Mycket kompetens och hjälpsam personal som hjälpte på bästa sätt och trevlig bemötande att hitta lämpligaste tv mellan stora utbudet.Tack

Hej Omid,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att vår personal i Jönköping kunde hjälpa dig att hitta den perfekta TV:n bland vårt stora utbud. Vi är stolta över vårt team och deras kunskap och engagemang för att ge varje kund den bästa möjliga upplevelsen. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den service som våra kunder förtjänar.

Saanut 1/5 tähteä

En på miljonen att du vill till POWER

Tjatade om att jag skulle bli medlem flera gånger, då skulle jag bl.a. få kvitto digitalt och minimalt med poäng på varje köp. Väl i kassan så funkar inte kvittoskrivaren så där står folk och väntar. Efter ett par minuter kommer ett vanligt kvitto, ett A4 kvitto och ett kvitto på mejlen. Power är ett sånt ställe som en gång var 5e år har ett bra erbjudande på en specifik produkt men aldrig annars sätter jag en fot där inne frivilligt

Vastaus yritykseltä POWER.se - Jönköping

Vi förstår att det blev frustrerande med kvittot som krånglade. Det ska ju vara smidigt och enkelt att få sitt kvitto digitalt om man vill. Tack för att du berättar, vi tar med oss det och hoppas att nästa besök blir mycket smidigare.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Mkt bra👍👍

Mkt bra 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Hej Matilda,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos POWER Jönköping. Dina tummar upp säger allt om hur bra vårt team har tagit hand om dig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss. Det betyder mycket för oss och hjälper andra kunder att känna sig trygga med att handla hos oss.

Alla de bästa, Erik på POWER! ⚡

Saanut 3/5 tähteä

Vilket köp är det ni menar?

Vilket köp är det ni menar?

Hej Roger,

Det verkar som att det kan ha uppstått ett missförstånd eller att fel kontaktuppgifter har använts vid en beställning. Detta händer ibland när kunder anger fel telefonnummer eller e-postadress, vilket kan leda till att bekräftelser skickas till fel person.

Om du har fått information om ett köp som du inte har gjort och inte heller blivit debiterad för, är det troligt att en annan kund har angett dina kontaktuppgifter av misstag.

Kan du berätta mer om situationen? Har du fått en orderbekräftelse eller annan information om ett köp som du inte känner igen?

Mkt trevlig personal

Mycket trevlig och serviceinriktad personal

19. maaliskuuta 2026

Hej Agneta,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Jönköping! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team var trevliga och serviceinriktade. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och din feedback betyder mycket för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss!

Väl bemötande 👍😀

20. maaliskuuta 2026

Hej Tomas,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett så bra bemötande i vår butik i Jönköping. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team. Tack igen för att du valde POWER och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin