Power.no - Vadsø Arvostelua 5

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Tollbugt 11, 9800 Vadsø, NO

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Personalet var hyggelige, hjelpsomme og profesjonelle. Jeg fikk god hjelp og alt gikk raskt og enkelt. Veldig bra service – anbefales!

Blid og hyggelig betjening Fikk god og rask hjelp

1. Elektroniikkaliike

• Tollbugt 11, 9800, Vadsø, Norja

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vadsø

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Raskt og hyggelig

Raskt og hyggelig. Selger var hyggelig og hadde god kunnskap om produktet

19. toukokuuta 2026

Hei JON ARNE HATLØ,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Vadsø var rask og hyggelig, og at du fikk god hjelp av kunnskapsrike medarbeidere.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Vadsø⚡

God kundeservice

Blid og hyggelig betjening
Fikk god og rask hjelp

5. toukokuuta 2026

Hei HG,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen og for fem stjerner.

Veldig hyggelig å høre at du fikk god og rask hjelp, og at du opplevde betjeningen som blid og hyggelig.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Vadsø⚡

Veldig bra service og hyggelige ansatte

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen.
Personalet var hyggelige, hjelpsomme og profesjonelle.
Jeg fikk god hjelp og alt gikk raskt og enkelt.
Veldig bra service – anbefales!

18. maaliskuuta 2026

Hei Pavlo,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss i Vadsø. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Det gleder oss å vite at teamet vårt kunne gi deg den hjelpen du trengte på en hyggelig og profesjonell måte. Vi jobber hardt for å sikre at alle våre kunder får en smidig og positiv opplevelse.

Takk igjen for anbefalingen!

Fryseskap

Enkel, oversiktlig nettside.
Rask levering og god service ved utlevering Power Vadsø.

27. helmikuuta 2026

Hei Fornøyd kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er alltid hyggelig å høre at nettsiden vår er enkel å bruke og at leveringen gikk raskt. Ekstra gøy at teamet i Vadsø ga deg god service ved utlevering!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vadsø⚡

Veldig god service fra de ansatte

Veldig god service fra de ansatte. God forklaring på alle mulige detaljer og nyanser ved produktene.

5. maaliskuuta 2026

Hei Oleksandr,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at de ansatte i Vadsø ga deg så god service og tok seg tid til å forklare alle detaljene ved produktene. Vi setter stor pris på at du deler denne positive opplevelsen.