Svært slitsomt å vente i 12-18 minutter hver gang man ønsker å hente eller betale noe i butikken på Jekta Tromsø. Personalet er hyggelig og grei, bare ikke nokk med 1 person til å ta betalt, når denn... Näytä lisää
Vi kom for å se på vask og blandebatteri. Møtte på selger som var veldig kundevennlig og hjalp oss så godt han kunne. Spurte om anbefaling om tv og den servicen og forståelsen av vårt behov var fantas... Näytä lisää
Kjøpte en datamaskin før jul med full tre årig avtale herunder oppsett og overføring fra gammel Pc. I går var jeg for tredje gang hos dere fordi de ikke hadde gjort det de skulle de andre to gangene.... Näytä lisää
Karlsøyvegen 12,, 9015, Tromsø, Norja

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kjøpte en Miele støvsuger M1 den1/4 ved hjemkomst leste jeg bruksanvisnigen vor det sto at skulle få 1pk. støvsugerpose med på kjøpet. Returnerte til Power påskeaften å la fram min sak, men nei ble forklart at det er en kampanje fra Miele. Jeg er snart 80 år og ikke god på smarttelefon,fikk hjelp av betjeingen å registere meg og fant ikke tilbudet men kr303. skam!

Vastaus yritykseltä Power.no - Tromsø Jekta
Kjapt og enkelt. Samme pris på varen da di ikke kunne levere den som var på tilbud.

Vastaus yritykseltä Power.no - Tromsø Jekta
Kjapt og greit ekspedert. Det tok ikke lang tid før bestillingen kom. God hjelp i butikken😊.

Vastaus yritykseltä Power.no - Tromsø Jekta
Skulle kjøpe skriver, men for lite informasjon på nett. Kunnskapsrik selger som kjente produktet.
Han maste ikke om forsikring på en skriver. Et stort pluss. Jeg kjøpte skriveren.

Vastaus yritykseltä Power.no - Tromsø Jekta
Måtte opp til hvitevareavdelingen før man kunne få varene på lageret.
Unødvendig i 2026.

Hjelpsom og hyggelig ansatt

Vastaus yritykseltä Power.no - Tromsø Jekta
Hadde en fin opplevelse og betjeningen var hjelpsom og hyggelig

Vastaus yritykseltä Power.no - Tromsø Jekta
Den service jeg fikk av selger FRODE på JEKTA TROMSØ var bare superbra. En hyggelig handel av ny IPad.

Vastaus yritykseltä Power.no - Tromsø Jekta
The staff at Power is welcoming and has proper competence

Vastaus yritykseltä Power.no - Tromsø Jekta
Positive opplevelser.Rask service og meget positiv selger.

Vastaus yritykseltä Power.no - Tromsø Jekta
Dere er veldig flink med varene og høflig og flink med kundene ☺️

Vastaus yritykseltä Power.no - Tromsø Jekta
Fant en butikkansatt med en gang som hjalp meg til å finne det produktet jeg ønsket.