Kundebehandler var raskt fremme og hjalp. Hadde ikke all nødvendig oversikt, men gjorde hurtig research og fant tilstrekkelig info. Hyggelig tone og kom med en løsning. Litt trekk for feil prising av... Näytä lisää
Jeg ble ivaretatt som kunde helt fram til sluttført handel, selv om det var flere som ønsket hjelp. Min selger framsto som faglig solid, hadde også gode pedagogiske evner. Kommer tilbake dit!
Fikk gå i fred å spekulere selv uten å bli avbrutt av en selger. Var på utsikt etter en handsfree med mulighet for tilkobling av 2 telefoner.
Veldig fornøyd med Power, selger var lite aktiv. Hen bød ikke frem produktet, jeg måtte spørre om hen kunne vise frem det jeg skulle kjøpe. Rett og slett slapp holdning.
Hell Senteret, Sandfærhus 24, 7500, Stjørdal, Norja

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Hjelpsom, blid og trivelig gutt bak kassa da jeg hentet min klikk og hent :)

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Kjempegod hjelp og veldig hyggelig ekspeditør !!

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Bestilte varen på nettsiden og fikk sms når varen var henteklar 👍

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Kundebehandler var raskt fremme og hjalp. Hadde ikke all nødvendig oversikt, men gjorde hurtig research og fant tilstrekkelig info. Hyggelig tone og kom med en løsning. Litt trekk for feil prising av vare i butikk.

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Fikk god hjelp, han som hjalp meg hadde gode svar og var kunnskapsrik ang produktet jeg var interessert i.

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Raskt og godt effektuert hamdel med god hjelp

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Jeg handlet for mer enn 8000 kr og ble samtidig registret Powers bonusordning. Så opdaget jeg at beløpet ikke gav bonus siden registreringen ble foretatt "etter" handelen/betalingen. Er det sånn det skal være eller var det en glipp?

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Helt ærlig – dette er noe av den dårligste kundebehandlingen jeg har opplevd.
Jeg bestilte en vare til Power Stjørdal for å benytte Powers prismatch, siden samme produkt var betydelig billigere hos Kjell & Co. I butikken får jeg først beskjed om at prismatch i praksis kun gjelder mot Elkjøp – noe som virker som prissamarbeid.
Når jeg likevel ber om at de vurderer å matche prisen, bruker den kundeansvarlige tid på å “sjekke” – før jeg får en helt absurd begrunnelse: at jeg ikke har handlet i akkurat denne butikken før, og at varen ikke er på lager hos konkurrenten. Derfor velger han å avslå - i og med at jeg egentlig ikke har noe valg. Kort sagt: Jeg er ikke viktig nok som kunde.
Jeg kjøpte selvfølgelig ikke varen - jeg har tid til å bestille fra nett.
Dette oppleves direkte arrogant og vilkårlig.
Jeg har handlet mye hos Power tidligere, men etter denne opplevelsen er det helt uaktuelt å bruke dem igjen. Når kundeservice er så lite profesjonell og inkonsekvent, finnes det langt bedre alternativer.
Kommer til å styre unna Power fremover – og anbefaler andre å gjøre det samme.

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Kjøpte støvsuger. Fikk god hjelp og veiledning. Veldig hyggelig betjening, så fornøyd 👍😊

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Alle på butikken hilser og smiler, de er så hjelpsomme, så skal vi ha noe som de selger, kommer vi alltid tilbake

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Selger snakket ned produktet som jeg ønsket, for å snakke opp noe jeg la veldig utrykk på ikke ønsket. Dette altså merke på produktet. Setter pris på at selger er ærlig, men synes det er synd at jeg som har bestemt meg for ett produkt og betalt deretter føler jeg har gjort ett dumt valg i ettertid, av det selger sa om produktet. Uansett jeg kjøpte det jeg ønsket og er meget fornøyd😊

Vastaus yritykseltä Power.no - Stjørdal
Vet ikke hva dere søker etter, men jeg var kun innom for å kjøpe en fargetoner til min printer.