Power.no - Skullerud Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Enebakkveien 300, 1188 Oslo, NO

Jeg trengte en flat nettverkskabel, og så power.no at de hadde akkurat den typen jeg trengte, både i 10m og 15m utgave på POWER Skullerud. Jeg kom til butikken ca 30 minutter før stengetid, men fant i... Näytä lisää

Selger Tanja L var veldig imøtekommende og hadde mye kunnskap om hvitevarene vi kjøpte. Veldig fornøyd med servicen hennes! Gutta som leverte og monterte hvitevarene var også helt fantastiske. Tusen... Näytä lisää

God kundebehandling hos Power. Jeg kjøpte en ny PC-skjerm på nett, men fikk dessverre levert en skjerm der emballasjen var åpnet og produktet tydelig hadde vært brukt. Jeg tok kontakt med Power, og d... Näytä lisää

Kjempe flink selger, kunskapsrik. Hadde bestilt en billigere whirlpool maskin.Men overbeviste meg om Hisens maskin å dens fordeler. Den var 2000 kr dyrere men skjønte når jeg utførte førdte vask. Den... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

• Enebakkveien 300, 1188, Oslo, Norja

• 21004000
Promotion box for Power.no - Skullerud

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

9 085 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg trodde det ville være enkelt å…

Jeg trodde det ville være enkelt å installere, men det var det ikke i det hele tatt. Jeg har bestilt fra Fixit Låsservice, de kom men de sa at de kan ikke. Fordi det var gammel modell 😭😭 Men hvis det er Yale Doorman Classic Home, kan de komme.
Og jeg kan ikke returnere den Fordi vi har brukt den.
Hvis jeg hadde vett jeg skulle kjøpe Yale😭😭😞😞
Jeg er ikke fornøyd.

12. tammikuuta 2026
Power.no - Skullerud-logo

Vastaus yritykseltä Power.no - Skullerud

Hei Janko.

Takk for din tilbakemelding.
Det er leit å høre at du ikke er fornøyd med produkt kjøpt hos oss og at den var vanskeligere å montere enn du trodde.
Jeg vil gjerne informere deg om at vi har 60 dager åpent kjøp på disse produktene, og kan returneres i god og samme stand som når du kjøpte den, selv om den er prøvd.
Gjerne ta med produktet til lokal POWER butikk, så kan vi se nærmere på om vi kan ta den i retur i standen den er i.

Ønsker deg en fin dag! 🤩

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Blir eldre lurt? Ble belastet for abonnement som aldri var bestilt

Ble kjøpt en beredskapsradio av min mor på 80 år, men hun ble senere plutselig belastet for identitetstyveri abonnement som aldri er bestilt og ikke har noe med kjøpet å gjøre. Har klaget og Power har lovet tilbakebetaling,samt en begrunnelse på hvordan dette har skjedd, men beløpet er fortsatt ikke tilbakeført og heller ingen tilbakemelding.
Jeg har klaget to ganger per telefon og fått beskjed om at saken skal ryddes opp i, uten at noe har skjedd. Uakseptabel håndtering av en alvorlig sak.

29. marraskuuta 2025
Power.no - Skullerud-logo

Vastaus yritykseltä Power.no - Skullerud

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding og at du sier ifra 😊

Det du beskriver, med at moren din blir belastet for et identitetstyveri-abonnement hun aldri har bestilt, er helt uakseptabelt.

Vi beklager dette på det sterkeste.
Gjerne send meg en mail på review@power.no, så kan jeg se nærmere på det.
Legg da gjerne med din kontaktinfo og original anmeldese herfra i mailen.

Ønsker deg en fin dag! 😊

Med vennlig hilsen
Veronica