Power.no - Ski Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Åsveien 11, 1400 Ski, NO

Hyggelig betjening, Power Ski. men litt skuffende at den oppvaskmaskinen jeg hadde tenkt, var utsolgt og tre uker til den kom igjen. Men fikk et alternativt, som jeg kjøpte og får den først på ko... Näytä lisää

Vi hadde en kjempefin kundeopplevelse med Power Ski og Oscar F. i weekenden. Opplevde super og personlig kundebehandling, faglig kompetent rådgivning, og vi endte faktisk opp med å spare penger gjenno... Näytä lisää

Liker Power. Det meste jeg kjøper, kjøper jeg der. Fornøyd med kunde service, hyggelig personal og produktene jeg kjøpte. Sist kjøpte jeg en Nooa hårstyler. Bra pris og bra produkt. Testet samme dag... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Promotion box for Power.no - Ski

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

10 898 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

BESTANDIG BLIDE,TAR OSS GODT IMOT NÅR…

BESTANDIG BLIDE,TAR OSS GODT IMOT NÅR VI KOMMER TIL POWER SKI.ALT VI HAR AV HVITVARER,TV OG PC HAR VI HADLET DER.

30. kesäkuuta 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere alltid blir tatt godt imot hos POWER Ski, og at dere har valgt oss til både hvitevarer, TV og PC.

Vi setter stor pris på at dere deler opplevelsen deres, og håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen.

God kundeservice og fikk et godt tilbud

God kundeservice og fikk et godt tilbud

27. kesäkuuta 2026

Hei Inga Kristin Tolo,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god kundeservice og et godt tilbud hos POWER Ski.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Ski⚡

Valgte klikk og hent og fikk beskjed om…

Valgte klikk og hent og fikk beskjed om at varen var klar. Måtte innom en stasjon inne i butikken for å melde ankomst, innom kassen for å betale, ut i bilen igjen for så å kjøre til lageret. Måtte ringe lagermedarbeider som så henter varen. Lurer jo da litt på hvordan dette kan kategoriseres som klikk og hent, og hva den faktiske forskjellen er fra å bare kjøpe varen i butikk. Måtte jo gjøre akkurat det samme.

27. kesäkuuta 2026

Hei Tove,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Jeg beklager for opplevelsen du hadde hos oss og skjønner at du kan sette spørsmålstegn ved hvor mye mer effektivt det faktisk er å gjøre en klikk&hent, spesielt når det er såpass mange steg som skal tas for å komme i mål. Vi setter som sagt stor pris på at du gir oss din tilbakemelding, og vi tar med oss denne videre for å utbedre prossessen i fremtiden.

Butikken er også informert om din tilbakemelding, og jeg har ordnet en kompensasjon for ulempen dette har medført deg - mer informasjon om dette kommer på en egen epost.😊

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Enkel og positiv kundebehandling

Enkel og positiv kundebehandling. God kundeservice.

25. kesäkuuta 2026

Hei Stig,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du opplevde kundebehandlingen som enkel og positiv, og at servicen sto til forventningene.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of your local POWER store⚡

Ingen problemer

23. kesäkuuta 2026

Hei Svein,

Takk for vurderingen! Så hyggelig å høre at alt gikk fint og uten problemer.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Ski⚡

Hyggelige kundebehandlere :)-

Hyggelige kundebehandlere. Veldig god service!

21. kesäkuuta 2026

Hei Nagalingam,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og møtte hyggelige kundebehandlere hos POWER Ski.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Veldig hjelpsomme og hyggelige😊

19. kesäkuuta 2026

Hei Hilde,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god og vennlig hjelp hos POWER Ski.

Fornøyed m alt

19. kesäkuuta 2026

Hei IRINA,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med alt.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of your local POWER store⚡

Proff selger som ser og hører deg

Litt lang ventetid. Men det jo fordi selgeren "Haris" tar seg god tid med kundene, det fikk jeg glede av etterpå, da det var min tur. Han var blid og pratet tydelig og rolig da jeg ba om det. Hjalp meg til en enda bedre deal v å bundle med mobilabonnement. Bra jobba!

13. kesäkuuta 2026

Hei Poul,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du følte deg sett og godt ivaretatt, og at den ekstra ventetiden også ga mening når du først fikk hjelp.

Det høres ut som du fikk en trygg og god opplevelse i Ski, med tydelig veiledning og en løsning som passet deg godt. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Kjempe flink.

16. kesäkuuta 2026

Hei Hosein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og en så god opplevelse hos POWER Ski. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Tomas har vært flink

Tomas har vært flink, hyggelig og hjelpsom. Bra kommunikasjon og veiledning 👍🏼

14. kesäkuuta 2026

Hei Tomas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse, og at du fikk god kommunikasjon og veiledning underveis.

God kundeservice

God kundeservice! Hyggelig, blid, og ikke minst lyttende! Selger kom med flere tilbud, men respekterte mine valg!
Jeg kjøpte ny IPhone 17, benyttet meg av kampanjetilbudet dere har nå. Inkludert i dette tilbudet følger også en trådløs lader. Denne var butikken tom for, men ville få den inn og da ville jeg bli kontaktet. Problemet er at jeg bor i Larvik, og det er langt å kjøre til Ski for å hente den. Det er en Power butikk i Larvik der jeg har kjøpt både TV, kjøleskap og radio de siste årene. Kjedelig for meg at jeg ikke kunne få hente denne trådløse kabelen her i byen. Utover det er jeg strålende fornøyd. Både med varen jeg kjøpte og servicen jeg fikk!

14. kesäkuuta 2026

Hei BRITT,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at du fikk god hjelp i Ski, og at opplevelsen var både hyggelig, lyttende og respektfull.

Det er også fint å høre at du er så fornøyd med både produktet og servicen.

Når det gjelder den trådløse laderen, forstår jeg godt at det blir upraktisk når du bor i Larvik og ikke har mulighet til å hente i Ski. Vi setter pris på at du deler dette.

Takk igjen for at du tok deg tid til å skrive om opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Ski⚡

Kjøpte nytt nettbrett.Betalte for…

Kjøpte nytt nettbrett.Betalte for overføring av data. Det ble ikke gjort tilfredsstillende
Mailene manglet.
Lang ventetid i support

13. kesäkuuta 2026

Hei Knut,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre at du følte at tjenesten du betalte for ikke ble utført tilfredsstillende, det beklager jeg veldig for.

Butikken er informert om din tilbakemelding og jeg har ordnet med en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført, mer informasjon om dette kommer på egen mail. Kom gjerne innom oss når du har tid så kan vi sammen se på hva som gikk galt og finne en løsning på dette.🤗

Ønsker deg en fin dag videre!✨
POWER

Raskt og hyggelig svar på sms

Raskt og hyggelig svar på sms, og hyggelig og effektivt personale i butikken.

12. kesäkuuta 2026

Hei Mirjana,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk raskt og hyggelig svar på sms, og at opplevelsen i butikken også var effektiv og god.

Hyggelige og hjelpsomme mennesker

Hyggelige og hjelpsomme mennesker

12. kesäkuuta 2026

Hei John,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og møtte hyggelige og hjelpsomme mennesker i Ski-butikken.

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice

4. kesäkuuta 2026

Hei Tove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med kundeservicen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Ski⚡

Fikk veldig bra hjelp og fikk all den…

Fikk veldig bra hjelp og fikk all den hjelp jeg trengt til kjøp og overføring ved kjøp av ny mobil

4. kesäkuuta 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp med kjøpet og overføringen til ny mobil. Det setter vi stor pris på.

Vi ønsker deg masse glede med den nye mobilen.

Reklamasjon sak

Reklamasjon sak , ikke god service. Jeg hadde kjøpt vare fra dere og dere svarte dere ikke meg på flere måneder . Selv om jeg tok kontakt og dere skulle følge opp saken så gjorde dere ingenting.

7. kesäkuuta 2026

Hei Fawad,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding, den er viktig for oss.

Det er leit å høre at du ikke har fått svar på din reklamasjonssak hos oss, det er jo absolutt ikke slik at det skal ta flere måneder før du får svar av oss.

Jeg ønsker gjerne å se nærmere på din sak, slik at om du ønsker så må du gjerne skrive inn til meg på review@power.no (mailto:review@power.no) slik at jeg kan undersøke dette sammen med deg. Skulle du ta kontakt med meg, så inkluder gjerne en link eller skjermbilde av din omtale her på trustpilot - samt saksnummer på din tidligere henvendelse hos oss.

Ønsker deg ellers en fin dag videre!✨

Super serviceinnstilling!

Vedkommende selger (Jacob) hos POWER Ski, var meget behjelpelig, effektiv og dyktig. Og i tillegg veldig serviceinnstilt.

2. kesäkuuta 2026

Hei Espen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp og en effektiv opplevelse hos POWER Ski.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Hei Bente,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse i Ski-butikken. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.