Power.no - Skøyen Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Drammensveien 161, 0277 Oslo, NO

Medarbeideren som hjalp meg virket å ha god kompetanse og kunnskap om produktet jeg skulle kjøpe. Han var svært hyggelig og imøtekommende og behjelpelig både ifm å rådgi meg ang produktet og når vare... Näytä lisää

Hyggelig betjening Veldig synd at jeg ikke kunne finne de "app'ene" vi trenger mest. Måtte kjøre enda en tur til Skøyen. Men ingen bommer på veien og det er fremdeles litt dieselolje igjen i tanke... Näytä lisää

Jeg liker denne butikken veldig godt og liker alltid å handle her. Jeg er fornøyd med kjøpet mitt, for i tillegg til et godt kjøp og en flott rabatt, får jeg også en god og energisk følelse fra butik... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

• Drammensveien 161, 0277, Oslo, Norja

• 21004000
Promotion box for Power.no - Skøyen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

8 126 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kjøpte en TV som ble ødelagt samme dag…

Kjøpte en TV som ble ødelagt samme dag som jeg pakket den ut. Den virket i to timer før den slo seg av og aldri på igjen. Meldte ifra om dette til Power og de sa de kun trengte bilder av TVen for å «fikse» feilen. Først etter over en uke senere ble den hentet av dem da jeg selv maste om det. De sendte en ansatt for å hente en TV på 55’’…

Det er nå gått 3 uker og fortsatt sitter jeg igjen her uten en TV. Jeg har både ringt kundeservice uttalige ganger og dratt innom butikken for å få informasjon, men får samme svar gang på gang: «Vi vet dessverre ikke så mye».

Har opplevd elendig kundeservice fra første gang jeg meldte om feilen. Istedenfor å gi meg en ny TV sier de at jeg må vente på reperasjon.

Vil ikke anbefale noen å handle hos Power.

Power to the people

Mye hjelp og nyndig og ikke minst kjempe hyggelige

Hei Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk mye hjelp og en så god opplevelse i butikken.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Skøyen⚡

God service og en gutt med gode…

God service og en gutt med gode kunnskaper.

Hei Tom,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og møtte en medarbeider med gode kunnskaper.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Skøyen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Skøyen⚡

Personale og Service Torsdag kl 15…

Personale og Service Torsdag kl 15 Power Skøyen. Tilnærmet ingen kunder og mange fjerne ekspeditører uten interesse for salg. Hvorfor handle der ? Jeg går annet sted. - Jeg møtte en type i kassa på vei ut - «Hallo» - litt for seint.

Hei Gunnar,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er ikke slik et besøk hos POWER Skøyen skal føles, særlig når du opplevde at det var lite kunder i butikken, men likevel vanskelig å få hjelp. Det du beskriver om manglende interesse fra de ansatte og en hilsen som kom først på vei ut, er skuffende å lese. 😊

Tilbakemeldingen din er allerede sendt videre til butikken, slik at de kan gå gjennom serviceopplevelsen og rutinene for kundemøte nærmere. Slike innspill er viktige for å forbedre både tilgjengelighet og oppfølging i butikk. 💬

Takk igjen for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Vi håper virkelig at vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Hjelpsomme montører

Hyggelige og hjelpsomme menn som kom hjem med vaskemaskinen og monterte den. Kunne ikke blitt bedre hjulpet. Takker så meget.

6. heinäkuuta 2026

Hei Reidun,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at leveringen og monteringen av vaskemaskinen gikk så bra, og at dere fikk så god hjelp hjemme.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Skøyen⚡

Vm feber.. ikke på en god måte

Det er med litt bismak jeg melder dette. Men selv om det er vm, så er man faktisk på jobb. Regner ikke med at man får betalt for å se på fotball. Jeg kan forstå at interessen er der. Men når en kunde er der, så blir det fort veldig useriøst å si vent litt, for å løpe å se reprisen på et mål, og la kunde stå igjen.

30. kesäkuuta 2026

Hei Christopher,

Takk for at du deler opplevelsen din. Dette høres ikke bra ut, og det er forståelig at det ga en bismak når du ikke fikk den oppmerksomheten du skulle hatt i butikken.

Det skal være en god og profesjonell opplevelse å få hjelp, også når det skjer andre ting rundt. Tilbakemeldingen din er viktig, og vi setter pris på at du sier ifra.

Hei Ole,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at både beliggenheten og servicen ga en god opplevelse hos POWER Skøyen.

Service

Service
Personale
Produkt

19. kesäkuuta 2026

Hei Pirabasenan,

Thank you for the great review.

It is wonderful to hear that you had such a positive experience with the service, the staff, and the product at Skøyen.

We truly appreciate you taking the time to share this feedback, and we hope to welcome you again.

Elendig service

Elendig service. Får mail om at bestillingen min er klar til å hentes i tv avdelingen. Kommer til Power Skøyen og går til riktig avdeling. Der er ingen ansatte jeg står og venter en stund før jeg må begynne å lete etter folk som jobber der. Når jeg endelig får hjelp er det gått nærmere 30min. (Butikken var nesten tom max 4 andre kunder.)
Når jeg endelig får hjelp er ikke varene mine klare. Først må han jeg fikk hjelp fra gå å finne forskjellige produkter i butikken og så blir jeg sendt til ett lager hvor jeg må vente ytterligere 30 min før jeg fikk varene mine. Nei, dette var første og siste gang hos Power Skøyen.

18. kesäkuuta 2026

Hei Sesilie,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Jeg forstår godt at det oppleves frustrerende å få en hentemelding og deretter finne ut at bestillingen din ikke er klar allikevel, spesielt når det også tar lang tid før du får hjelp i butikken hos oss også. Det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at det skal være, da poenget med Klikk&Hent er at det skal fungere sømløst for deg som kunde.😔

Butikken er informert om hendelsen, og jeg har ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført deg, mer informasjon om dette kommer på en egen epost. Jeg beklager for det som skjedde, og håper vi får muligheten til å rette opp i ditt inntrykk av oss.

POWER

Jeg hadde dessverre en dårlig…

Jeg hadde dessverre en dårlig opplevelse ved henting av varer som jeg hadde bestilt på nett. Da jeg kom til butikken, ble jeg sendt frem og tilbake mellom ulike ansatte for å finne ut hvor varene skulle hentes.

Da jeg skulle gå ut av butikken, begynte alarmen å pipe på et av produktene jeg nettopp hadde kjøpt. Den ansatte i kassen spurte en kollega hva jeg hadde kjøpt og måtte kontrollere kvitteringen. Etter at det ble bekreftet at alt var i orden, ble jeg likevel stående og vente uten å få noen informasjon eller oppfølging. Til slutt måtte jeg selv spørre om alt var greit, og fikk da bare beskjed om at det var i orden.

Jeg opplevde behandlingen som lite profesjonell og følte meg unødvendig mistenkeliggjort. Jeg forventer bedre kundeservice og kommunikasjon ved henting av varer.

17. kesäkuuta 2026

Hei NDA NDA,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Dette høres ut som en unødvendig frustrerende situasjon, spesielt når henting av varer skal være enkelt og smidig. Beklager at besøket ditt på Skøyen ikke opplevdes profesjonelt, og at kommunikasjonen underveis ble så uklar.

Det er forståelig at det føltes ubehagelig å bli stående uten informasjon etter at alarmen gikk, særlig når alt viste seg å være i orden. En slik opplevelse er ikke slik det skal kjennes å hente en bestilling hos oss.

Tilbakemeldingen din er viktig, og den tas med videre. Takk for at du sier ifra.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Skøyen⚡

feil info fra butikken (Skøyen) om…

feil info fra butikken (Skøyen) om garanti når jeg sporte om produktene før jeg kjøpte via nettbutikken. Sent leveranse fra nettbutikket, bestillet 14.05, det var forventet 26.5, da det ble ingenting av dette inntil vi ringte flere ganger; trengtes flere samtaler for endelig få varene, 9-juni. Kan ikke kommentere ennå på produktenes evne, men starten var ikke bra, skal unngå Power i fremtiden.

4. kesäkuuta 2026

Hei Andrea,

Takk for at du velger å ta deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre at du har fått feil informasjon av våre ansatte i butikk, samt at du har hatt problemer med leveringen av din bestilling. Jeg beklager for forsinkelsen du har opplevd, samt ulempene som dette har forårsaket.

Ved bestilling av varer på nett anbefales det å sjekke lagerstatus på varen, dersom det gjelder varer med "ubekreftet dato" eller varer som sendes fra eksternlager så må man ofte ta hensyn til lenger leveringstid enn for varer som befinner seg på vårt sentrallager. I disse tilfellene er det viktig å se på hvilken leveringsdato vi lover, kontra hvilken leveringsdato som er esitmert/forventet.

Jeg beklager allikevel for forsinkelsen dere har opplevd, men håper dere blir fornøyd med varene som dere har fått levert.😊

POWER

Utmerket service og gode priser

Utmerket service og gode priser. Kjempehyggelig personale.

16. kesäkuuta 2026

Hei Svein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Skøyen, med både god service, gode priser og hyggelig personale.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Skøyen⚡

Sarah fra power skøyen er helt rå!

Sarah fra power skøyen er helt rå!
Kjempebra service fra hele power skøyen teamet!

12. kesäkuuta 2026

Hei Cuong Nguyen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Skøyen, og at både Sarah og resten av teamet leverte kjempebra service.

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og vi håper å se deg igjen.

Bra folk!

Fikk bra hjelp av Torben. Ringte og fulgte opp!

13. kesäkuuta 2026

Hei Omar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og god oppfølging hos POWER Skøyen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Skøyen⚡

Meget god og opplysende kundeservice

Meget god og opplysende kundeservice, i tillegg til «god» pris.

12. kesäkuuta 2026

Hei Terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og opplysende hjelp, og at prisen også sto til forventningene.

Topp service!

10. kesäkuuta 2026

Hei Petter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk topp service hos POWER Skøyen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Skøyen⚡

Rask levering og veldig hjelpsom

Rask levering og veldig hjelpsom, hyggelig kundeservice ansatt. Takk for god opplevelse.

11. kesäkuuta 2026

Hei Inna,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med rask levering og hjelpsom service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi håper å se deg igjen.

Power Skøyen

Hyggelig betjening
Veldig synd at jeg ikke kunne finne de "app'ene" vi trenger mest.
Måtte kjøre enda en tur til Skøyen.
Men ingen bommer på veien og det er fremdeles litt dieselolje igjen i tanken..

11. kesäkuuta 2026

Hei Sverre,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og møtte hyggelig betjening hos POWER Skøyen.

Hyggelige ansatte

Hyggelige ansatte, ga god hjelp

9. kesäkuuta 2026

Hei ERIC,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og møtte hyggelige ansatte på Skøyen. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Skøyen⚡

Fikk parkeringsbot mens jeg handlet hos…

Fikk parkeringsbot mens jeg handlet hos dere på Skøyen. Nytt p-system er tydeligvis satt opp... Ser ingen grunn til å handle hos dere mer når konkurrenten Elkjøp 50 meter nede i gaten ikke tvinger kundene sine å huske og skrive inn skiltnummeret sitt hver gang de er innom og handler. Veldig synd, dårlig merket, og uheldig løsning dere har valgt her.

5. kesäkuuta 2026

Hei Philip,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss, det setter vi pris på.

Forstår godt at det er frustrerende å få en parkeringsbot uansett hvor den måtte komme fra, dessverre er det ikke vi i POWER som har bestemt at dette nye systemet skal tas i bruk da dette er en avgjørelse som tilfaller gårdeier og som videre håndheves av et eksternt parkeringsfirma. Allikevel beklager jeg for ulempen dette har medført deg.