Medarbeideren som hjalp meg virket å ha god kompetanse og kunnskap om produktet jeg skulle kjøpe. Han var svært hyggelig og imøtekommende og behjelpelig både ifm å rådgi meg ang produktet og når vare... Näytä lisää
Hyggelig betjening Veldig synd at jeg ikke kunne finne de "app'ene" vi trenger mest. Måtte kjøre enda en tur til Skøyen. Men ingen bommer på veien og det er fremdeles litt dieselolje igjen i tanke... Näytä lisää
Jeg liker denne butikken veldig godt og liker alltid å handle her. Jeg er fornøyd med kjøpet mitt, for i tillegg til et godt kjøp og en flott rabatt, får jeg også en god og energisk følelse fra butik... Näytä lisää
Drammensveien 161, 0277, Oslo, Norja

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kjøpte en TV som ble ødelagt samme dag som jeg pakket den ut. Den virket i to timer før den slo seg av og aldri på igjen. Meldte ifra om dette til Power og de sa de kun trengte bilder av TVen for å «fikse» feilen. Først etter over en uke senere ble den hentet av dem da jeg selv maste om det. De sendte en ansatt for å hente en TV på 55’’…
Det er nå gått 3 uker og fortsatt sitter jeg igjen her uten en TV. Jeg har både ringt kundeservice uttalige ganger og dratt innom butikken for å få informasjon, men får samme svar gang på gang: «Vi vet dessverre ikke så mye».
Har opplevd elendig kundeservice fra første gang jeg meldte om feilen. Istedenfor å gi meg en ny TV sier de at jeg må vente på reperasjon.
Vil ikke anbefale noen å handle hos Power.

Vastaus yritykseltä Power.no - Skøyen
Personale og Service Torsdag kl 15 Power Skøyen. Tilnærmet ingen kunder og mange fjerne ekspeditører uten interesse for salg. Hvorfor handle der ? Jeg går annet sted. - Jeg møtte en type i kassa på vei ut - «Hallo» - litt for seint.

Vastaus yritykseltä Power.no - Skøyen
Hyggelige og hjelpsomme menn som kom hjem med vaskemaskinen og monterte den. Kunne ikke blitt bedre hjulpet. Takker så meget.

Vastaus yritykseltä Power.no - Skøyen
Det er med litt bismak jeg melder dette. Men selv om det er vm, så er man faktisk på jobb. Regner ikke med at man får betalt for å se på fotball. Jeg kan forstå at interessen er der. Men når en kunde er der, så blir det fort veldig useriøst å si vent litt, for å løpe å se reprisen på et mål, og la kunde stå igjen.

Vastaus yritykseltä Power.no - Skøyen
Elendig service. Får mail om at bestillingen min er klar til å hentes i tv avdelingen. Kommer til Power Skøyen og går til riktig avdeling. Der er ingen ansatte jeg står og venter en stund før jeg må begynne å lete etter folk som jobber der. Når jeg endelig får hjelp er det gått nærmere 30min. (Butikken var nesten tom max 4 andre kunder.)
Når jeg endelig får hjelp er ikke varene mine klare. Først må han jeg fikk hjelp fra gå å finne forskjellige produkter i butikken og så blir jeg sendt til ett lager hvor jeg må vente ytterligere 30 min før jeg fikk varene mine. Nei, dette var første og siste gang hos Power Skøyen.

Vastaus yritykseltä Power.no - Skøyen
Jeg hadde dessverre en dårlig opplevelse ved henting av varer som jeg hadde bestilt på nett. Da jeg kom til butikken, ble jeg sendt frem og tilbake mellom ulike ansatte for å finne ut hvor varene skulle hentes.
Da jeg skulle gå ut av butikken, begynte alarmen å pipe på et av produktene jeg nettopp hadde kjøpt. Den ansatte i kassen spurte en kollega hva jeg hadde kjøpt og måtte kontrollere kvitteringen. Etter at det ble bekreftet at alt var i orden, ble jeg likevel stående og vente uten å få noen informasjon eller oppfølging. Til slutt måtte jeg selv spørre om alt var greit, og fikk da bare beskjed om at det var i orden.
Jeg opplevde behandlingen som lite profesjonell og følte meg unødvendig mistenkeliggjort. Jeg forventer bedre kundeservice og kommunikasjon ved henting av varer.

Vastaus yritykseltä Power.no - Skøyen
feil info fra butikken (Skøyen) om garanti når jeg sporte om produktene før jeg kjøpte via nettbutikken. Sent leveranse fra nettbutikket, bestillet 14.05, det var forventet 26.5, da det ble ingenting av dette inntil vi ringte flere ganger; trengtes flere samtaler for endelig få varene, 9-juni. Kan ikke kommentere ennå på produktenes evne, men starten var ikke bra, skal unngå Power i fremtiden.

Vastaus yritykseltä Power.no - Skøyen
Utmerket service og gode priser. Kjempehyggelig personale.

Vastaus yritykseltä Power.no - Skøyen
Sarah fra power skøyen er helt rå!
Kjempebra service fra hele power skøyen teamet!

Vastaus yritykseltä Power.no - Skøyen
Meget god og opplysende kundeservice, i tillegg til «god» pris.

Vastaus yritykseltä Power.no - Skøyen
Rask levering og veldig hjelpsom, hyggelig kundeservice ansatt. Takk for god opplevelse.

Hyggelig betjening
Veldig synd at jeg ikke kunne finne de "app'ene" vi trenger mest.
Måtte kjøre enda en tur til Skøyen.
Men ingen bommer på veien og det er fremdeles litt dieselolje igjen i tanken..

Vastaus yritykseltä Power.no - Skøyen
Fikk parkeringsbot mens jeg handlet hos dere på Skøyen. Nytt p-system er tydeligvis satt opp... Ser ingen grunn til å handle hos dere mer når konkurrenten Elkjøp 50 meter nede i gaten ikke tvinger kundene sine å huske og skrive inn skiltnummeret sitt hver gang de er innom og handler. Veldig synd, dårlig merket, og uheldig løsning dere har valgt her.