Ble lovet en oppvaskmaskin som skulle komme i dag (selger sa: kommer den ikke til fredag, er den her i alle fall på tirsdag neste uke). Vel, vi har fiksa hjelp med frakt og alt - men ingen oppvaskmask... Näytä lisää
Jeg fikk hjelp til å finne det jeg trengte og fikk vite alt jeg trengte å vite om produktet. Alt jeg kan klage på er at de ikke hadde den fargen jeg hadde lyst på men det kan være andre årsaker til. M... Näytä lisää
Nygårdsveien 88, 3221, Sandefjord, Norja

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kundebehandler var veldig imøtekommende, hyggelig, serviceinnstilt og kunne fortelle mye om produktet som jeg ønsket meg.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sandefjord
Fikk en Point induksjon komfyr til en billig penge og den var akkurat det vi trengte i henhold til behov, ta for eksempel pizza på 230 grader. Satt ovnen på lynoppvarming i 7 minutter, da var temperaturen på 230 nådd så endret jeg til over og undervarme og stekte pinnsvin pizza i 5 minutter. Vola, etter 12 minutter kunne vi nyte en perfekt sterkt pizza 🍕 Induksjontoppen brukte 1 1/2 minutt på å koke 3 dl vann på Power bust🥳 Fantastisk kjøp til kun 7500,-

Vastaus yritykseltä Power.no - Sandefjord
Lurer kunder til å kjøpe et annet produkt enn tenkt, og får kunden til å tro produktet er bedre enn det man var ute etter. Når produktet går i stykker etter to uker står de ikke inne for det de har sagt og det som står i produktinformasjonen på egne sider. Kjøper ble blankt avfeid i butikk der telefon ble kjøpt. Jeg ble da med til min lokale butikk og klagde. Mann i support var enig i at tekst på produktomtaler ikke holdt mål, men jeg ble bedt om å ringe til hjelpetelefon påfølgende virkedag, da det visst var dem som kunne hjelpe. Hjelpetelefon sendte meg rett tilbake til butikk. I butikk fraskriver de seg igjen alt ansvar, og sier indirekte at jeg står og lyver om produktet. Butikksjef i denne butikken (Strømsø i Drammen) er heller ikke mye til hjelp. Telefon blir sendt til en vurdering, og om vi ikke får medhold må vi betale en avgift på sjekk i tillegg til at penger for telefon er tapt, og power frasier seg alt ansvar. Styr unna!

Vastaus yritykseltä Power.no - Sandefjord
Vi var desperate etter en vaskemaskin. Elkjøp hvor vi kjøpte den vi har ,kunne ikke låne oss en maskin og vi måtte vente 14 dager før hjelp. Dere garanterte hjelp og låne vaskemaskin når eventuelt det skjedde noe med denne vi kjøpte hos dere. Kjempe service i butikken Sandefjord. Tusen takk. Ha en strålende 17. Mai. 2026. Hipp hipp hurra!!

Vastaus yritykseltä Power.no - Sandefjord
Hyggelig og kunnskapsrik hjelp, ordnet opp for meg, ang. abonnement. Veldig bra service.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sandefjord
Kort ventetid. Hyggelig personale med gode kunnskaper i forhold til hva jeg søkte.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sandefjord
Veldig god kundeservice😊👍.Har handlet der før også og det er Veldig hyggelig betjening😊👍.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sandefjord
Vennlig og profesjonell holdning og svar på det vi spurte om

Vastaus yritykseltä Power.no - Sandefjord
Leo was helping us decide and did all the billing in a fantastic way and we got a great discount thanks to him. He is a great salesman.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sandefjord
Ble meget godt mottatt og fikk fin hjelp over hele linjen. Fikk god service og kjøpte både Nettbrett og Smart klokke 👍