Jeg er veldig fornøyd med han som satt i kassa. Han var hyggelig og hjelpsom. Men i avdelingen der jeg trengte hjelp, var det ingen som kom bort til meg, selv om det ikke var så mange kunder der. De... Näytä lisää
Vi var innom Power for å se på en Ninja Creami, og ble tatt godt imot av Leo. Han kunne tydeligvis produktet sitt – forklarte forskjellen på modellene uten å bli for teknisk, og pushet oss aldri til... Näytä lisää
Løxaveien 5, 1351, Rud, Norja

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Enkelt å kjøpe på nett med klikk og hent, men frustrerende nå man må i gjennom et mersalg løp hos Power når man skal hente varen

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Bestilte støvsuger på klikk og hent, men når vi kom for å hente, fant de ikke varen selv om jeg snakket med dere en time før… Da fikk vi en lik, men litt bedre modell til samme pris. Det var raust, selv om det burde være en selvfølge og vi kom helt fra Tønsberg.

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
God og rask hjelp, tross at jeg kom inn i butikke like før stengtid. Profesjonell service i alle ledd!

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Tomt for folk. Måtte lete opp personalet, og da noen endelig kom, kunne han lite om produktet

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Veldig hjelpsomt å godt kjennskap om vaskemaskin og tørketrommel. Hyggelig og blid betjening 😊

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Tullete system at noen produkter som reserveres ligger klare bak i kassen, mens andre må du til forskjellige avdelinger i butikken, hvor det ofte ikke er klart, selv om man har fått beskjed om det

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Etter først ha mottatt en robotstøvsuger (dreame x50) som var brukt og ødelagt men solgt som ny, fikk jeg en ny en. Denne lakk vann og måtte returneres igjen.... Fikk beskjed om at dette kunne være brukerfeil - litt vanskelig å tenke seg når den akkurat er pakket opp å lekker vann. Etter litt from og tilbake fikk jeg enda en ny en. Denne fungerer - men morsomt at jeg allikevel får meldinger fra Power at den som lekker vann er på reparasjon - jeg skal ikke ha den i alle fall.

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Fikk veldig god hjelp,av selger og vedkommende på lageret👍

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Rask levering fra Nettbestilling til Butikken. God service i Butikken.

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Opplevde god service, tålmodig selger, forsøkte ikke «presse» på meg en dyrere vare, opplevde å få ærlige og gode svar. Trekker litt ned att selger brukte lang tid på registrer kjøp på pc og att det var lang leveringstid.

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Vi bestilte kjøkken, ble lovet benkeplate etter 2 -2 1/2 uke. Fikk den etter 7 1/2 uke. Ingen forslag fra Power om alternativ/midlertidig løsning. Vi måtte "true" med å legge oss inn på hotell på Powers regning, før de kom opp med en "kummelig"midlertidig løsning. Før benkeplate tullet hadde vi en god dialog og opplevelse med to ansatte. Bestilte benkeplate 1.7.26 fikk den montert 25.8.26

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Litt rotete å finne riktig produkt da plakat med pris ikke var opptdatert/riktig. Gressklippere stod forskjellige steder i lokalet! Ingen butikkselgere for området vi fant gressklipper

Vastaus yritykseltä Power.no - Rud
Gode tilbud og gratis levering på døren. Helt topp !