Power.no - Notodden Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Semsveien 46, 3676 Notodden, NO

Hei. Det startet m tlf fra Power Notodden,en hyggelig mann. Han hadde igjen 1 printer som jeg ønsket. Noen få dager etterpå fikk jeg den. Har fått hjelp til å sette den mot mine pc'er. Tusen takk

Traff en hyggelig og dyktig ekspeditør (Samer), som umiddelbart fant ut hvorfor mobilen ikke ville lade - det var ødelagt kontakt på ladekabelen. Og han ga nyttige råd ved salg av powerbank og kabel... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

• Semsveien 46, 3676, Notodden, Norja

• 21004000
Promotion box for Power.no - Notodden

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

10 898 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Den gir hva den lover,varmer…

Den gir hva den lover,varmer bra,anbefales👍

4. syyskuuta 2026

Hei Arvid,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at produktet leverer det det lover og varmer skikkelig. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hos POWER. En tommel opp fra deg betyr mye for oss og for andre som vurderer samme løsning. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Klikk og hent

Klikk og hent - TV. Betalte med vipps og dro til butikk etter å ha fått sms melding om at vare var klar for henting. Ble etter henvendelse i kassa stående utenfor utlevering en lang stund, bare for å få beskjed om at varen ikke var på lager likevel,,,, men kunne bestilles og hentes om 5 dager. Jeg trodde først ikke på dette da jeg gikk ut fra at sms om at varen var klar for henting innebar at den var tatt fram. Hadde butikken gjort jobben sin, funnet fram/dobbeltsjekket at varen var på plass før jeg fikk sms beskjeden og dro dit hadde dette vært sånn noenlunde greit. Det at Power misbrukte 1,5 time av min fridag er virkelig ikke greit !

Betjeningen hyggelig som alltid, derfor 1 stjerne. Dette skulle egentlig bli mitt 4. TV kjøp hos Power, men de hadde ikke varen likevel :-(

5. syyskuuta 2026

Hei Per

Vi forstår veldig godt at dette er utrolig frustrerende, og det er slett ikke slik en Click & Collect-opplevelse skal være. Det skal ikke skje at du får melding om at varen er klar for henting når den ikke faktisk ligger klar i varehuset.

Vi beklager så mye for at dette sløste bort halvannen time av din fridag, og for at det ødela opplevelsen av det som skulle ha vært ditt fjerde TV-kjøp hos oss. Takk for at du gir oss beskjed om dette – vi tar tilbakemeldingen videre internt for å skjerpe rutinene våre på varelager og utlevering, slik at dette ikke gjentar seg.

Det er godt å høre at du er fornøyd med betjeningen i butikken.

Ønsker deg en fin dag videre😊️

Med vennlig hilsen
Lene
POWER

Utrolig uproffe

Utrolig uproffe; kjøper PC i nettbutikk, når jeg kommer for å hente den etter 3 timers reise har de solgt siste til en annen. Et halvt år senere venter jeg fortsatt på en PC.

30. maaliskuuta 2026

Hei TheBjartulf,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss, TheBjartulf. Det høres ut som en utrolig frustrerende situasjon — å reise i tre timer for å hente en PC som var bestilt på nett, for å oppdage at den siste enheten var solgt til noen andre, er ikke den opplevelsen vi ønsker at noen skal ha. 😊

Vi forstår at det er ekstra belastende når det i tillegg har gått et halvt år uten at du har fått PCen din. Dette er ikke noe vi forventer skal skje, og vi vil gjerne se nærmere på hva som gikk galt i prosessen rundt reservasjon og henting. 💬

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til butikken i Notodden, som vil gjennomgå både rutinene rundt reservasjoner og kommunikasjonen som fulgte etter at hentingen ikke gikk som forventet. Vi tar dette alvorlig og vil bruke din erfaring til å forbedre prosessene våre. 🤗

Veldig bra printer

19. elokuuta 2026

Hei Heidi-Lill,

Så utrolig hyggelig å høre om din gode opplevelse med POWER Notodden! Det å få et vennlig telefonoppringing og deretter rask levering av akkurat den printeren du ønsket deg, er nettopp slik vi ønsker at det skal fungere. Fantastisk at du også fikk hjelp til å koble den opp mot PC-ene dine. Tusen takk for at du delte denne positive opplevelsen med oss, det betyr veldig mye å høre at alt gikk så knirkefritt fra start til mål.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Notodden⚡

Vil bestille noe butikken på notodden…

Vil bestille noe butikken på notodden og sentrallager ikke har på lager, butikkmedarbeider tilbyr seg og ordne dette via en annen butikk, sendt til meg, han ringer en av 8 butikker med varen på lager og ordner dette på 2minutter, kjempesørvis.😀😀😀

25. elokuuta 2026

Hei rune,

Så utrolig gøy å høre om en så god opplevelse hos oss i Notodden! Det å gå ut av sin vei for å finne en løsning når sentrallageret ikke har varen på lager, og i tillegg ordne det på to minutter, er akkurat den typen service vi ønsker at alle skal oppleve. Dette er et fantastisk eksempel på hvordan våre medarbeidere virkelig gjør en ekstra innsats for å hjelpe. Tusen takk for at du delte dette med oss, slike historier betyr utrolig mye!

Enkelt og greit 👍

15. elokuuta 2026

Hei MORTEN,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er fantastisk å høre at du opplevde alt så enkelt og greit hos oss i Notodden. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse, og vi håper å se deg igjen snart!

God hjelp

God hjelp, men pga nye eiere blei det kaos med å finne varebe som jeg bestilte. Måtte tilbake to ganger.

12. elokuuta 2026

Hei Suzanne,

Takk for tilbakemeldingen! Det er fint å høre at du opplevde god hjelp, men jeg forstår at det var frustrerende å måtte reise tilbake to ganger på grunn av utfordringer med å finne varen. Vi tar med oss dette og vil se på rutinene rundt lager og varehenting for å unngå slike situasjoner fremover. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss, da det hjelper oss å bli bedre.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Notodden⚡

Helt greit å få hjelp bra vare men jeg…

Helt greit å få hjelp bra vare men jeg liker ikke nedsalget som altids skal prakkes på folk som forsikringer og telefon abonnement.

9. elokuuta 2026

Hei ALEXANDER,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er fint å høre at du fikk god hjelp og er fornøyd med varen.

Samtidig forstår vi godt at det kan oppleves unødvendig når forsikringer og abonnement blir presentert på en måte som ikke passer for deg.

Tilbakemeldingen din er verdifull, og den tas med videre.

hyggelige og hjelpsomme personale

5. elokuuta 2026

Hei Bård,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Notodden var så god, og at personalet ble opplevd som hyggelige og hjelpsomme.

God stemning - god handel

Det er fint å handle på Power Notodden. Denne gangen handlet jeg med Suhayb en ung, effektiv og serviceinnstilt mann. Jeg liker å spre glede og ha det moro, og Suhayb var med på moroa, så vi hadde god stemning. Dette går ikke på bekostning av seriøsiteten, men virker som krydder på en god handel.

5. elokuuta 2026

Hei Frank,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at handelen på POWER Notodden ble både effektiv, hyggelig og med god stemning underveis.

Det høres ut som du fikk en opplevelse der service og seriøsitet gikk hånd i hånd, og det setter vi stor pris på at du deler.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Notodden⚡

Click og collect fungerer ikke

Liker blid og vennlig personal. Det hjelper ikke når man har valgt click og collect når varen ikke står klar, og det var atter en gang at dette skjer. Det er denne hentetjenesten som trekker ned. Det fungerer bare ikke...

3. elokuuta 2026

Hei ANITA,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er fint å høre at personalet oppleves som blide og vennlige, men når Click & Collect ikke står klart som forventet, forstår jeg godt at det trekker ned helhetsinntrykket.

Click & Collect skal normalt være klar innen 30 minutter, og hvis hentemelding ikke kommer innen 60 minutter, er det et tegn på at noe ikke har fungert som det skal. Du kan også oppleve at en automatisk hentemelding blir sendt selv om det finnes et lageravvik, og da er det den siste beskjeden fra butikken som gjelder.

Tilbakemeldingen din er verdifull, spesielt når dette har skjedd flere ganger, og den typen erfaring er viktig å ta med videre i vurderingen av rutinene rundt hentetjenesten.

Hyggelig og dyktig ekspeditør

En positiv opplevelse som reddet dagen for oss!

Hei Karsten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk rask og god hjelp i Notodden, og at besøket ble en så positiv opplevelse.

Det er ekstra fint å høre at gode råd og enkel feilsøking kunne redde dagen.

Skulle ha en vare

Skulle ha en vare, ikke bli prøvd og bli prakka på noe dyrere, Spurte om hjelp om og få det inn i bilen. Det står vogner ved døren, var besjeden.

Hei Terje,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et butikkbesøk hos POWER skal føles, verken når du kommer inn for å kjøpe en bestemt vare eller når du ber om hjelp til å få den ut i bilen. 😊

Tilbakemeldingen din om både salgsopplevelsen og måten du ble møtt på ved utlevering er tatt videre internt til POWER Notodden, slik at rutinene rundt service, veiledning og hjelp i butikk kan gjennomgås nærmere. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Dårlig service

Dårlig service. skulle ha en ting. Ikke bli prakka på andre ting, som er dyrere

Hei Terje,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et besøk hos POWER skal føles, og det er forståelig at det oppleves negativt når du kom for å kjøpe én ting, men i stedet følte deg presset mot dyrere alternativer.

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til POWER Notodden, slik at de kan se nærmere på både servicen og hvordan veiledning i butikk blir gitt 💬😊🤗

Vi setter pris på at du sier ifra, fordi slike tilbakemeldinger er viktige for å forbedre opplevelsen i butikk, og vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Veldig god service

Veldig god service! Vært innom mange Power-butikker, og denne er desidert den med best kundeservice!

10. heinäkuuta 2026

Hei Elisabeth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at besøket hos POWER Notodden ga så godt inntrykk, og at servicen skilte seg ekstra positivt ut.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Notodden⚡

Veldig hyggelige og raske med og gi…

Veldig hyggelige og raske med og gi hjelp 😊👍

9. heinäkuuta 2026

Hei Omar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde hjelpen som både rask og hyggelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Notodden.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Notodden⚡

Bra service,bra opplevelse og vi var…

Bra service,bra opplevelse og vi var fornøyde med produkt.

7. heinäkuuta 2026

Hei Lucille,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk bra service, en god opplevelse og at dere er fornøyde med produktet.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele dette.

Kjøp av smartklokke

Fikk veldig god hjelp av en koselig ansatt
Han gjorde smartklokka klar til bruk.

26. kesäkuuta 2026

Hei Kjellaug,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Notodden, og ekstra fint at smartklokken ble gjort klar til bruk med en gang.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper du får mye glede av produktet ditt.

Raskt og effektiv

Raskt og effektiv

12. kesäkuuta 2026

Hei Martinsen Svein,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var rask og effektiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Notodden⚡

Power Notodden veldig bra service og…

Power Notodden veldig bra service og rask behandling. Har mye på lager

11. kesäkuuta 2026

Hei Morten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service, rask behandling og et godt vareutvalg hos POWER Notodden.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.