Power.no - Moss Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Varnaveien 43 E, 1526 Moss, NO

Kundemottaker var hyggelig og hjelpsom. Vi skulle få varene levert på fredag 19. Det skjedde ikke og vi satt og ventet hele fredagen og sitter fortsatt og venter. ( mandag 22. kl 11.10) Ring... Näytä lisää

Aksel var hjelpsom og løsningsorientert. Da jeg hadde fått dårlig/liten info om F-Secure/Support ved kjøpet av iPhone 17 pro i november av selgeren, var jeg ikke klar over at jeg hadde en support til... Näytä lisää

Kundebehandler hadde ikke fått god nok opplæring i forbindelse med nye systemet deres, derav brukte til sammen over en time på og finne ut av svitsj avtale i forbindelse med innbytte av gammelt produk... Näytä lisää

Rask og enkelt. Bestilte klikk og hent, varen var klar etter få minutter. Å hente var smooth og gikk smertefritt. Eneste var vel at de ikke ba om legitimasjon når jeg hentet ut en vare som var forhånd... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

• Varnaveien 43 E, 1526, Moss, Norja

• 21004000
Promotion box for Power.no - Moss

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

8 180 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bra butikk

Hyggelige folk, god parkering!

8. heinäkuuta 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse i Moss, og at både servicen og parkeringen falt i smak.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Moss⚡

Passe fornøyd med kunde behandleren

Ikke så veldig imøtekommende hun som stod i kassa

8. heinäkuuta 2026

Hei Monica,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er fint å høre at du var passe fornøyd med hjelpen, samtidig som det er leit at møtet i kassen ikke opplevdes mer imøtekommende.

Vi setter pris på ærlige tilbakemeldinger som dette, og tar det med oss videre. Håper vi kan gi deg en enda bedre opplevelse neste gang.

Varen var brukt

Varen jeg kjøpte var merket med at esken var åpnet i butikk. Det hadde ingen ting å si sa selgeren. Men den viste seg å være brukt. Det lå lagret data, og lagrede innlogginger på den. Så betalte da fullpris for en brukt enhet...

7. heinäkuuta 2026

Hei Jørgen,

Takk for at du deler dette. Det er svært uheldig at en vare som ble omtalt som åpnet i butikk, viste seg å være brukt med lagrede data og innlogginger 😕💬

Jeg forstår godt at dette oppleves skuffende når du betalte full pris for en brukt enhet. Saken din er sendt videre til POWER Moss, slik at butikken kan gå gjennom det som har skjedd og se nærmere på rutinene rundt denne typen salg 😊

Tilbakemeldingen din er viktig, og den blir tatt med videre i det interne forbedringsarbeidet. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette 🤗

Ble sett og fikk god service.

Ble sett og fikk god service.

6. heinäkuuta 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du ble sett og fikk god service hos POWER Moss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Moss⚡

De ansatte på dette stedet er ikke…

De ansatte på dette stedet er ikke ærlige. Hver person gir deg et forskjellig svar, og det er dessverre mye løgn på dette stedet.

3. heinäkuuta 2026

Hei Basel,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik møtet med butikken skal være, og jeg forstår godt at det oppleves frustrerende når du får ulike svar og informasjonen ikke virker pålitelig. 😊

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til POWER Moss, slik at de kan gå gjennom både kommunikasjonen og rutinene i butikken. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og innspillet ditt blir brukt i det videre forbedringsarbeidet. 🤗

Effektiv

Effektiv, hyggelig og god service

5. heinäkuuta 2026

Hei Vegard,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Moss var effektiv, hyggelig og ga god service.

Hei Fornøyd,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en behagelig opplevelse i Moss-butikken.

Kjempe dyktig selger

4. heinäkuuta 2026

Hei Serpil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse i Moss, og at selgeren gjorde et så godt inntrykk.

Veldig hjelpsomme

Veldig hjelpsomme, hyggelig og imøtekommende butikkmedarbeidere!

30. kesäkuuta 2026

Hei Marthe,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde medarbeiderne i Moss som hjelpsomme, hyggelige og imøtekommende.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Moss⚡

Fikk hjelp med akkurat det jeg trengte…

Fikk hjelp med akkurat det jeg trengte uten noe press om mersalg og betjeningen var utrolig snill og hjepsom. Jeg er veldig fornøyd med besøket :)

2. heinäkuuta 2026

Hei Jan-Sverre,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk akkurat hjelpen du trengte, og at besøket opplevdes som både trygt og hjelpsomt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at du følte deg godt ivaretatt uten press.

Hyggelig kundeservice

Hyggelig kundeservice

30. kesäkuuta 2026

Hei Liv,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og møtte hyggelig kundeservice hos POWER Moss. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Moss⚡

Hyggelig betjening og god info

29. kesäkuuta 2026

Hei roy,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god informasjon og en god opplevelse hos POWER Moss.

Dere er meget profesionele

27. kesäkuuta 2026

Hei Meliha,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Moss var så profesjonell.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Hyggelig ansatte

Hyggelig ansatte

27. kesäkuuta 2026

Hei silvia,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Moss, og at de ansatte gjorde et godt inntrykk.

Rask og hyggelig service

26. kesäkuuta 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og hyggelig service hos POWER Moss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Moss⚡

Lettvint kjøp med blid betjening og god informasjon.

Lettvint kjøp med blid, god og effektivt personell.

19. kesäkuuta 2026

Hei Dag,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en lettvint kjøpsopplevelse med blid betjening og god informasjon i Moss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at personalet ble opplevd som både gode og effektive.

Veldig Fornøy

25. kesäkuuta 2026

Hei MINH,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er veldig fornøyd med opplevelsen hos POWER Moss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Moss⚡

Kundemottaker var hyggelig og hjelpsom

Kundemottaker var hyggelig og hjelpsom.
Vi skulle få varene levert på fredag 19. Det skjedde ikke og vi satt og ventet hele fredagen og sitter fortsatt og venter. ( mandag 22. kl 11.10) Ringer kundeservice kl 10.05. De skulle ringe tilbake, men hørte ikke noe, så vi tok kontakt igjen. De kunne ikke gi noe svar, bare at vi skulle vente. Dette er vi ikke fornøyd med.

22. kesäkuuta 2026

Hei Tordis,

Takk for at dere deler opplevelsen deres. Det er fint å høre at dere møtte en hyggelig og hjelpsom kundemottaker, men det dere beskriver rundt leveringen og manglende oppdatering høres frustrerende ut.

Når en levering er forsinket, kan dere sjekke status i MyPOWER under «Kjøp» og velge «Kansellere/Spor ordren din». Det er også lurt å se gjennom e-post, SMS og søppelpost, siden oppdateringer om forsinkelser sendes der.

Hvis leveringen fortsatt ikke har kommet, og dere ikke har fått noen tydelig oppdatering, forstår vi godt at dette trekker ned totalopplevelsen.

Veldig fornøyd

21. kesäkuuta 2026

Hei Tor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er veldig fornøyd.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Moss⚡

Hadde ringt selger å lagt av…

Hadde ringt selger å lagt av ørepropper,de fant ikke noe som var lagt av når jeg skulle hente de.(Det var bare noen timer etter jeg hadde snakket med butikkansatt pr tlf.)Personalet hadde ikke greie på airpods.. Leste fra nettsiden( Dårlig når man ber om hjelp.

20. kesäkuuta 2026

Hei Eva-May,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Jeg beklager for opplevelsen du hadde med at selger ikke klarte å finne frem til øreproppene du hadde lagt av i butikken, selv etter at du hadde vært i kontakt med de per telefon for å reservere de. Jeg beklager også at vedkomne du var i kontakt med ikke hadde nok kunnskap om produktet, vi har et bredt sortiment med mange produkter og det er ikke alltid vi klarer å holde all informasjon om alle varer i hodet på en gang.

Butikken er informert om din tilbakemelding, og jeg har ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført deg. Mer informasjon om dette vil komme i en egen epost, og jeg håper vi får muligheten til å rette opp i det negative inntrykket du har av oss.🤗

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn