Power.no - Moss Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Varnaveien 43 E, 1526 Moss, NO

Hyggelig personale. Jeg visste hva jeg skulle ha , da jeg gikk inn i butikken. Betjeningen hjalp meg med å finne det og jeg kjøpte det og gikk ut, glad og lykkelig. Takk til betjeningen som ikke fors... Näytä lisää

Bra tilbud. Veldig kurante hørepropper. Sitter godt i øret. Enkel app å forholde seg til. Noe kort batteritid og kunne godt vært litt høyere lyd. Utover det er det god bass Ville nok vært mindre fo... Näytä lisää

Kundebehandler hadde ikke fått god nok opplæring i forbindelse med nye systemet deres, derav brukte til sammen over en time på og finne ut av svitsj avtale i forbindelse med innbytte av gammelt produk... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

• Varnaveien 43 E, 1526, Moss, Norja

• 21004000
Promotion box for Power.no - Moss

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

10 898 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det er alltid hyggelige og service…

Det er alltid hyggelige og service innstilte medarbeidere. Anbefaler butikken i Moss.

Hei Jane,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid opplever hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere hos oss i Moss. Vi setter stor pris at du anbefaler butikken vår, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moss⚡

Fikk god og grei informasjon.

Fikk god og grei informasjon.

Hei Kathrine,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er utrolig hyggelig å høre at du fikk god og grei informasjon hos oss i Moss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Flink behagelig selger

Hei Jan,

Takk for en hyggelig tilbakemelding! Det er alltid fint å høre om gode opplevelser hos oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette. Vi i POWER Moss gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moss⚡

Hun som ekspederte meg ordnet opp i en…

Hun som ekspederte meg ordnet opp i en bestilling som var kansellert. Av hvem vites ikke. Det må nevnes at jeg ringte kundeservice for å spørre om jeg kunne hente begge bestillingene mine samtidig, og det var han som fortalte at bestillingen var kansellert. Han kunne ikke hjelpe meg videre og han kunne ikke sette meg over til butikken. Jeg måtte innom de, og det fikk jeg gjort i lunsjen min. Og heldigvis ordnet den hyggelige ekspeditøren opp i dette. Kan ikke anbefale vedkommende som jobber på kundeservice videre i hans arbeid.

9. syyskuuta 2026

Hei Grethe,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er fantastisk å høre at ekspeditøren i butikken i Moss var så hjelpsom og ordnet opp i bestillingen din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Det er alltid målet vårt at alle skal få god hjelp, uansett hvem man snakker med. At butikkpersonalet steppet opp og løste det for deg er virkelig gledelig å høre. Tusen takk for at du anbefaler oss til tross for utfordringene du opplevde.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moss⚡

Jeg fikk det jeg kom for

Jeg fikk det jeg kom for, hjelpsom og hyggelig.

3. syyskuuta 2026

Hei Marianne,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk det du kom for og at du opplevde hjelpsom og hyggelig betjening hos oss i Moss. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss til å gi vår beste service hver eneste dag. Vi håper å få gleden av å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moss⚡

Fikk veldig god hjelp og ble godt…

Fikk veldig god hjelp og ble godt behandlet.

6. syyskuuta 2026

Hei Mette,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk veldig god hjelp og ble godt behandlet hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere god service hver dag. Vi håper å få gleden av å se deg igjen hos POWER Moss!

veldig fornøyd

Alt gikk som avtalt og varene var klare etter avtale😊

6. syyskuuta 2026

Hei Boris,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at alt gikk som avtalt og at varene var klare til avtalt tid. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å få gleden av å se deg igjen i vår butikk i Moss en annen gang. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moss⚡

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening

4. syyskuuta 2026

Hei Bjørn,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom betjening hos oss i Moss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moss⚡

Flink medarbeider som guidet meg til…

Flink medarbeider som guidet meg til riktig produkt- helt Supert

5. syyskuuta 2026

Hei Kristen,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er utrolig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av en av våre medarbeidere i Moss butikk, og at du ble guidet til riktig produkt. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter å tilby hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Håper vi får gleden av å se deg igjen i butikken vår i Moss!

Fikk rask og god hjelp

4. syyskuuta 2026

Hei Bjørn,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk rask og god hjelp hos oss i Moss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse, og vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moss⚡

Den kunne vært topp om varen var på…

Den kunne vært topp om varen var på lager. Men jeg får den om noen dager…
Ellers pleier det å være super service og hyggelig betjening hos Power

31. elokuuta 2026

Hei Britt,

Takk for en hyggelig anmeldelse! Det er utrolig koselig å høre at du vanligvis opplever super service og hyggelig betjening hos oss i Moss. Vi forstår at det er litt kjedelig når varen ikke er på lager akkurat når du vil ha den, men gleder oss til at du får den om noen dager. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper du blir like fornøyd med produktet som du pleier å være med servicen vår.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moss⚡

Tilgjengelig produkt og rask hjelp

29. elokuuta 2026

Hei Eivind,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk rask hjelp og fant det du lette etter hos oss i Moss. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til butikken en annen gang.

Fantastisk hyggelig

Fantastisk hyggelig, og fine kledd ansatte. Tar imot raskt, hjelper er hyggelig og prøver sitt beste.

30. elokuuta 2026

Hei Johanns,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Moss. Vi er stolte av å ha ansatte som både er hyggelige, profesjonelle og hjelpsomme, og det er herlig å se at dette kommer til uttrykk. Vi satser virkelig på å gi en rask og god mottakelse hver gang du besøker oss. Vi håper å se deg igjen snart!

Hyggelig personale

Takk til betjeningen som ikke forsøkte å prakke på meg mere enn det jeg skulle ha.

30. elokuuta 2026

Hei Erik,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Moss. Det å bli møtt av hyggelig personale som lytter til hva du faktisk trenger, er akkurat det vi streber etter. At du kom inn, fikk hjelp til å finne det du skulle ha, og gikk ut glad og fornøyd, er den beste tilbakemeldingen vi kan få. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

God service ved Power i Moss

God service ved Power i Moss når jeg var der den 27 august 2026.
Hjelpsom og hyggelig betjening 🙂

27. elokuuta 2026

Hei Nicholas,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Moss den 27. august 2026. Hyggelig og hjelpsom betjening er akkurat det vi streber etter, og det er fantastisk å høre at teamet i Moss leverte på det. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Alltid hyggelige -og hjelpsomme

27. elokuuta 2026

Hei Gunnar,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid opplever våre ansatte som hyggelige og hjelpsomme. Slik ønsker vi at det skal være hver gang du besøker oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne opplevelsen med oss og andre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til POWER Moss igjen!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moss⚡

Blid og hyggelig jente bak disken.

Blid og hyggelig jente bak disken.

28. elokuuta 2026

Hei Inger,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss i Moss. Blide og hyggelige ansatte er noe vi virkelig verdsetter, og det er herlig å se at dette ble lagt merke til. Vi håper du velger å besøke oss igjen en annen gang. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moss⚡

Все хорошо и прекрасное обслуживание.

Персонал был вежливый и внимательный, знающий свою работу и товар который продается.

25. elokuuta 2026

Привет, Акиншина,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Moss. Det at du fremhever personalets kunnskap og oppmerksomhet betyr mye for oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Moss⚡

Var hos dere for å få hjelp med en…

Var hos dere for å få hjelp med en skriver. Ble møtt av hyggelige damer og god service. Tusen takk.

25. elokuuta 2026

Hei kunde,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god hjelp med skriveren din og ble tatt godt imot av personalet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Håper skriveren fungerer som den skal nå, og at du velger å besøke oss igjen neste gang du trenger hjelp.

God service

Svært imøtekommende og serviceinnstilt medarbeider. Her handler jeg igjen!

23. elokuuta 2026

Hei Øyvind,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Moss. En imøtekommende og serviceinnstilt medarbeider er akkurat det vi streber etter, og det er herlig å vite at du vil komme tilbake til oss. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen neste gang du trenger noe.