Power.no - Hønefoss Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Hvervenmoveien 2a, 3511 Hønefoss, NO

Hyggelig ung gutt som ga meg den kjøpsopplevelsen jeg var ute etter. Fikk de varene jeg ønsket uten å oppleve at man blir prakket på unødveninge tilleggsvarer

Fikk veldig god hjelp i kassen han hjalp meg å sjekke om dere hadde et annet produkt så veldig bra👍men da jeg spurte i avd for gaming om hjelp sa han dere ikke hadde det det produktet jeg spurte ett... Näytä lisää

Kjøpt en liten TV med små ben som er upraktisk og gjorde at TV-en ikke-er bevegbar/ ikke kunne snues. Jeg lette etter en ny sokkel, helst med et godt hjul som gjorde at den kunne svinges. Slikt fant... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

• Hvervenmoveien 2a, 3511, Hønefoss, Norja

• 21004000
Promotion box for Power.no - Hønefoss

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

9 991 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hyggelig ung gutt som ga meg den…

8. elokuuta 2026

Hei Ester,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk en god kjøpsopplevelse i Hønefoss, med god hjelp og uten å føle deg presset til unødvendige tillegg.

Rask hjelp.God service

11. elokuuta 2026

Hei HAUGEN ELLING,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og god service hos POWER Hønefoss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Hønefoss⚡

Fikk god hjelp fra en koselig dame /…

Fikk god hjelp fra en koselig dame / jente som hadde sin 4. dag hos Dere. Og det jeg kjøpte passet perfekt.

30. heinäkuuta 2026

Hei Sverre,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Hønefoss, og ekstra stas at kjøpet passet perfekt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Flinke

Veldig fornøyd!!!

6. elokuuta 2026

Hei Luba,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er veldig fornøyd og hadde en god opplevelse hos POWER Hønefoss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Hønefoss⚡

Kjempeflott service og hjelp,av…

Kjempeflott service og hjelp,av hyggelig betjening.

5. elokuuta 2026

Hei Kirkeeng,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kjempegod service og god hjelp fra hyggelig betjening hos POWER Hønefoss. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Hønefoss⚡

Hyggelig og profesjonell hjelp med…

Hyggelig og profesjonell hjelp med kunskap om varene

2. elokuuta 2026

Hei Tone,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk profesjonell og kunnskapsrik hjelp i Hønefoss, og at opplevelsen var så god.

Jeg fikk så god hjelp

Jeg fikk så god hjelp

1. elokuuta 2026

Hei Somjit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp hos POWER Hønefoss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Hønefoss⚡

Følte meg godt ivaretatt og dette som…

Følte meg godt ivaretatt og dette som kunde. Mine behov var viktige for betjeningen.

29. heinäkuuta 2026

Hei Kinga,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du følte deg godt ivaretatt, og at behovene dine ble tatt på alvor i Hønefoss-butikken.

Slike opplevelser betyr mye, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God service

Fikk hjel til å få det vi skulle ha av en alle tiders medarbeider i denne butikken

30. heinäkuuta 2026

Hei Rubina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og fant det dere skulle ha i butikken i Hønefoss.

support er alltid suverent

24. heinäkuuta 2026

Hei Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever supporten som suveren, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele det.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hønefoss⚡

Veldig fornøyd og Veldig hyggelig…

Veldig fornøyd og Veldig hyggelig kundemotaker.

23. heinäkuuta 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Hønefoss, og at du ble møtt på en vennlig og god måte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

God service

God service selv om det var omfattende og tok lang tid.

7. heinäkuuta 2026

Hei Kari,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på.

Det er hyggelig å høre at du opplevde god service, selv om prosessen var omfattende og tok litt tid. Vi tar med oss ordene dine videre.

Rask levering

Rask levering. Smilende betjening. God service. Ikke siste gangen vi har handlet der

10. heinäkuuta 2026

Hei Lillian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere opplevde rask levering, smilende betjening og god service hos POWER Hønefoss. Ekstra kjekt at dere ønsker å handle der igjen.

Svært god hjelp

Svært god hjelp, hyggelige, kunnskapsrike og serviceorienterte medarbeidere.

10. heinäkuuta 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk svært god hjelp, og at opplevelsen i Hønefoss var både hyggelig, kunnskapsrik og serviceorientert.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hønefoss⚡

Oppmerksom ansatt som kom for å spørre…

Oppmerksom ansatt som kom for å spørre om jeg trengte hjelp

4. heinäkuuta 2026

Hei Eva,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du ble møtt på en oppmerksom og hjelpsom måte i Hønefoss-butikken. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Utmerket service fra butikken

Utmerket service fra butikken. Spesielt fra varehussjef Hanne Bjørnrud ved kjøp av kjøkken og hvitevarer.
Takk for ditt engasjement 🤩

18. kesäkuuta 2026

Hei buca,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk utmerket service i POWER Hønefoss, og at engasjementet rundt kjøp av kjøkken og hvitevarer ble satt pris på.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hønefoss⚡

Avdelingsleder lyd og bilde Power…

Avdelingsleder lyd og bilde Power Hønefoss tok ansvar og ryddet opp i situasjonen der en b - vare flatskjerm ble levert til kunden uten kontroll med knust skjerm. Løsningen ble ny vare med fin pris og meget fornøyd kunde.

4. heinäkuuta 2026

Hei rune,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at situasjonen ble ryddet opp på en god måte, og at du endte opp fornøyd med både løsning og produkt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Hønefoss.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd

3. heinäkuuta 2026

Hei Vasile,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er veldig fornøyd med opplevelsen hos POWER Hønefoss.

Kjapt og enkelt

Kjapt og enkelt

28. kesäkuuta 2026

Hei FRANK,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at opplevelsen var kjapp og enkel.

Hei Hans,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som kunnskapsrik og hyggelig hos POWER Hønefoss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Hønefoss⚡