Power.no - Gran Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Storgaten 10, 2750 Gran, NO

Oppdatering under tilbakemelding 👍 Veldig god kundeservice. 🙂 Og det meste jeg kjøpte virket. Men ikke demobrukt senseo kaffemaskin. Den fungerte ikke. Uten kasselapp går tapet på min kapp... Näytä lisää

Kjøpte en av samsung s26 produktet men mottok ikke Tab 10. Og fikk ikke info om hvor og hva selv om jeg spurte om det. Var bare viktig å få solgt den dyrere telefon en den jeg var ute etter.

Veldig fornøyd med POWER Gran, hjelpsom og hyggelig betjening, og gode produkter. Super fornøyd med min nye føner.

Meget hjelpsom ansatt, som brukte tid på å løse problemet jeg hadde. Tok seg god tid og ga seg ikke før det løste seg.

1. Elektroniikkaliike

Promotion box for Power.no - Gran

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

8 502 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hei Per,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er deilig å høre at du fikk bestillingen din innen den forutsatte tiden. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Hyggelig og informativ betjening som…

Hyggelig og informativ betjening som alltid 😊

27. tammikuuta 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplever betjeningen som hyggelig og informativ. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss.

Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen mulig. Vi er stolte av teamet vårt og glad for at de klarer å gjøre hver kundeopplevelse spesiell.

Takk igjen for at du velger POWER!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Fikk god hjelp til å finne produktet…

Fikk god hjelp til å finne produktet jeg var ute etter, og god service av betjeningen.

25. tammikuuta 2026

God dag

Så koselig at du tar deg tiden til å legge igjen din rangering. ❤️ Tusen takk for det. 😊

Jeg ser du er kjempefornøyd og har fått i havn det du var på jakt etter. 🤗

Ønsker deg en kjempefin dag og velkommen tilbake er du. 😄

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Meget hyggelig betjening på Gran.

26. tammikuuta 2026

Hei Idunn

Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å gi oss en så god tilbakemelding. 😊

Du er hjertelig velkommen tilbake! 🧡

Med vennlig hilsen
Veronica