Veldig fornøyd med kjøpet mitt hos Power Bodø! Tusen takk til Vlad for fantastisk service. Han hjalp meg med å velge en bærbar PC til en rimelig pris, svarte på alle spørsmålene mine og gjorde hele kj... Näytä lisää
Når man kommer inn på morgenen er alle som jobber der veldig imøtekommende og spør om du trenger hjelp. Desverre virker det som at dette ikke gjelder utpå dagen, kanskje dem ønsker å dra hjem ? Litt... Näytä lisää
Power er i utgangspunktet ikke en veldig serviceinnstilt bedrift. Har vært tvunget til å handle på Power Bodø et par dager nå. Og de skiller seg ut i kundevennlighet og service. De er virkelig behj... Näytä lisää
Veldig hyggelig og hjelpsom ung mann. Blir litt trekk da dere ikke har inne kampanje varer som annonsert (Garmin klokke vivoactive 5). Men flott at deres ansattes slår opp andre utsalgssteder som har... Näytä lisää
Olav Vs gate 100, 8008, Bodø, Norja

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Var litt krøll med klikk og hent bestilling, men butikkmedarbeider ordnet det på mesterlig vis. Positivt, kundeorientert og løsningsorientert service. Veldig bra.

Vastaus yritykseltä Power.no - Bodø
Man skulle kanskje ikke tro at det var mulig, men kundeservicen til power online er faktisk enda tregere enn i butikk (Bodø). Jeg ventet i over en halvtime i Bodø før jeg fikk hjelp og det var kun én kunde foran meg. Jeg hadde mange bak meg, så de står vel der enda. Online derimot, har det nå gått over fire timer uten svar. Neste gang jeg skal innom den sjappa tror jeg at jeg først må innom fastlegen og få skrevet ut blodtrykksmedisin og noe beroligende.

Vastaus yritykseltä Power.no - Bodø
Fikk fantsstisk service hos Hans på Power i Bodø. Jeg er ferdig med El Kjøp.
Mvh
Rita Wold

Vastaus yritykseltä Power.no - Bodø
Veldig flinke og hjelpsomme medarbeidere helt til alt var ok.

Vastaus yritykseltä Power.no - Bodø
Kjøpte en skjærer som ikke fungerte som ønsket. Det fine med Power var at det ikke var noen spm etc. Innbytte uten spm. noe som innbyr til fortsatt handel.👍👍

Vastaus yritykseltä Power.no - Bodø
Alt ble ordnet fort og oversiktelig dær å da.

Vastaus yritykseltä Power.no - Bodø
Det var mye pågang og medarbeiderne prøvde å hjelpe på en effektiv måte

Vastaus yritykseltä Power.no - Bodø
Hadde mest kontakt med support.Guttene der er veldig hjelpsomme blide og hyggelige.Selgeren som solgte meg nett-brettet gjorde også jobben sin som forventet.

Vastaus yritykseltä Power.no - Bodø
Veldig hjelpsome og hyggelige ansatte. Svarer på alle mine spørsmålene. Følte meg komfortabel med min handel.

Vastaus yritykseltä Power.no - Bodø
Har fått så god hjelp i kjøkken avd av Bente Iren Ingebriksen på Power Bodø. Hun og de andre har god faglig kompetanse og hjelper til med alt. Kristian Walin Laukvik har å bidratt med supert.