Kjøpte skriver outlet. Jeg spurte om blekkpatronene medfulgte og fikk ja. Vel hjemme og nesten ferdig med installering oppdages at blekket var inntaket. Tilbake for å få nye, dere hadde ikke. Hjem ett... Näytä lisää
Kom over ett veldig bra mobiltilbud som kom på epost. Butikken hadde produktene, vi var 3 i samme følge som kjøpte hver vår. Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde... Näytä lisää
Ble møtt av en hyggelig dame straks jeg satte foten inn på avdelingen, vi fant fort ut av hva slags vare det gjaldt. Varen måtte hentes på lageret. Takk for en glimrende jobb og hyggelig betjening
God og effektiv service på power alnabru, med henting av nytt kjøleskap og innlevering av det gamle. Positiv og hyggelig fyr i skranken som også leverte ut varer, tror han heter Andreas
Smalvollveien 65, 0667, Oslo, Norja

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Det var lite ansatte så det tok lang tid før vi fikk hjelp selv om det var lite kunder. Når vi først fikk hjelp så var det god hjelp

Vastaus yritykseltä Power.no - Alnabru
Utmerket service ... de hjelper deg alltid når det er et problem

Vastaus yritykseltä Power.no - Alnabru
Jeg opplevde at selger direkte løy til meg.
Da jeg ville vite prisen på et produkt ble jeg fortalt at den kostet 1000kr men at jeg kunne få den for 698kr.
Takket ja til det og for servicen.
Sjekket i etterkant produktet jeg kjøpte og så at den reelle prisen VAR 698kr.
Selgeren valgte å lyve til meg for å sikre salget. Dette er slett service av vedkommende.
Skal formidles at produktet er bra det, og jeg hadde nok kjøpt til den prisen uansett om han hadde vært ærlig.
Skjerpings til denne selgeren!

Vastaus yritykseltä Power.no - Alnabru
Jeg var innom butikken dere på Alana. Som vanlig står en gjeng ungdommer/medarbeidere på 4-5 stk og skravler og ser ut til å diskutere hvem av dem som skal hjelpe oss når vi er på vei bort til dem. Vi skal kjøpe en AirPods maks som på nettsiden står dere skal ha på lager. Han sjekker, går inn på lager kommer tilbake og sier at dere har ikke i den fargen. Jeg drar derfra, men etter en halvtime gjøre en bestilling på klikk og hent og får kjapt melding at varen er klar for henting!! Så da må jeg dra tilbake enda engang. Tilbake ved kassen er det som vanlig mange irriterte kunder, han bak meg gir opp og legger fra seg trommemaskinen han skulle kjøpe og sier at han gidder ikke mer. Det er ikke første gang at de er sløve og kaotisk i den butikken. Ungdommene som jobber der ser ut til å være opptatt av alt annet enn kundene.

Hei,
Veldig bra kundeservice.
Og det er for lang ventetid ved utlevering.

Vastaus yritykseltä Power.no - Alnabru
Jeg er veldig fornøyd med å handle hos Power.

لا يوجد خطأ شكرا لكم علي خدمة

Vastaus yritykseltä Power.no - Alnabru
Skulle kjøpe kaffetrakter. De to som var utstilt med pris var bestillingsvare. Den som de hadde var hverken utstilt, eller priset. Da vi ba om å få se på trakteren de hadde kunne de ikke åpne esken, for da ble det B vare.
Dette er for dårlig. Still ut den ene trakteren man faktisk har, og pris. Skjønner bestillingstid på en sofa, men på en kaffetrakter er for drøyt.

Vastaus yritykseltä Power.no - Alnabru
Disaster of a company – avoid at all costs
I ordered on 11.12.2025 for my son’s birthday on 22.12. Today (29.01.2026) the order is still not delivered.
Customer service has been contacted multiple times and does nothing except give false promises and lies. “Soon.” “Today.” “We’ll update you.” Nothing ever happens.
This company completely ruined my child’s birthday and clearly does not care. No responsibility, no solution, no respect for customers.
Power.no is unreliable, unprofessional, and incompetent.
If you value your money or special occasions, DO NOT ORDER FROM HERE.
Absolutely unacceptable.

Vastaus yritykseltä Power.no - Alnabru
Power Alna er en møkkete butikk. Flekker overalt på teppene og møblene. Her trengs det en skikkelig vask.