Power.no - Aalesund Arvostelua 60

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Nordre Holen 15, 6019 Ålesund, NO

Kjøpte en 65" Samsung TV, ferdig kalibrert. Pakken hadde svensk mottakeradresse, og Samsung + har bare svensk tekst og språk. Lite hjelp å få der, unntatt å levere tilbake på butikk. Det blir ikke ut... Näytä lisää

Serviceminded uten å "pushe", tillitsvekkende, avdekte behov . Var utsolgt for den tven vi ønska, men ringte til en annen powerbutikk i nærheten for å konstatere at der var en tv igjen.... Näytä lisää

Hjelpsomhet og profesjonalitet i førersetet. Fikk god hjelp av en ansatt som tydelig var opptatt av å være god i jobben sin i TV-avdelingen, og at vi skulle bli fornøyde kunder. Henviste videre til sp... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

• Nordre Holen 15, 6019, Ålesund, Norja

• 21004000
Promotion box for Power.no - Aalesund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Profesjonell service

Profesjonell service og enkel å installere.

14. toukokuuta 2026

Hei NEIL,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde profesjonell service og at installasjonen var enkel.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Aalesund⚡

Rask betjening på butikken av flink…

Rask betjening på butikken av flink selger som kunne jobben sin ordentlig bra, fine priser

17. toukokuuta 2026

Hei Mensur,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask betjening i butikken, god hjelp og fine priser. Slikt setter vi stor pris på å høre.

Hyggelig og hjelpsom selger

Hei Sigrun,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse i Ålesund. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Service

Det var god kundebehandling

11. toukokuuta 2026

Hei Olav,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god kundebehandling hos POWER Ålesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Aalesund⚡

God service. Løser problemet.

Hei Jon,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og at problemet ble løst. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Hei Kari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en positiv opplevelse i Ålesund.

Kjøpte en 65" Samsung TV

Det blir ikke uten problemer.

Hei Arnfinn,

Beklager virkelig for denne opplevelsen – både at TV-en fremstår som levert til svensk mottaker, og at Samsung-tjenestene kun vises på svensk.
Slik skal det ikke være når du handler hos oss.
Dette tyder på at du kan ha fått en vare beregnet for et annet marked.
Vi vil selvfølgelig hjelpe deg med å få løst dette på en mest mulig smertefri måte, enten ved å rette opp i oppsettet dersom det lar seg gjøre, eller ved retur/bytte av produkt i henhold til dine ønsker 😊

Takk for at du sier ifra – vi tar dette videre internt slik at vi unngår lignende tilfeller fremover.

Jeg har også sendt deg en mail med info om kompensasjon, som jeg håper kan bidra litt med å rette på inntrykket ditt.

Ønsker deg velkommen innom og en fin dag! 🤩

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Power Breivika Ålesund

Handlet på power i breivika Ålesund. Fikk veldig god hjelp av en kunnskapsrik ansatt som het jean. Jean kunne svare på alle spørsmålene mine på en måte slik jeg enkelt kunne forstå det. Anbefaler sterkt denne butikken pga kundeopplevelsen.

Hei jean,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i POWER Breivika Ålesund, og at opplevelsen i butikken gjorde det enkelt å få svar på spørsmålene dine.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og ekstra fint er det å høre at butikken kan anbefales videre.

Hei Karen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og hyggelig betjening hos POWER Ålesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Takk for det med

Veldig bra at det er flott

Hei Haji,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med POWER Ålesund, og at alt var veldig bra.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Aalesund⚡

Fortjener ingen stjerne her var det…

Fortjener ingen stjerne her var det dårlig med service så Åndalsnes power får ikke besøk av oss igjen😡

Hei Lisbeth,

Beklager så mye for den dårlige opplevelsen i vår POWER butikk, slik skal det ikke være.
Vi ønsker veldig gjerne å forstå hva som har skjedd, slik at vi kan rette opp.
Kan du sende oss en e-post med litt mer info om besøket ditt til review@power.no, så følger vi det opp?

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Raskt og smidig

Raskt og smidig

3. toukokuuta 2026

Hei Liv,

Takk for tilbakemeldingen.

Så fint å høre at opplevelsen var rask og smidig.

Det setter vi pris på å få høre.

Hyggelig serviceminded personale

Hyggelig serviceminded personale

29. huhtikuuta 2026

Hei Petter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde serviceminded personale i Ålesund.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Aalesund⚡

God kundeservice og svært god innsikt i…

God kundeservice og svært god innsikt i produkt og leveransesituasjon. Svært god kompetanse og rask håndtering av saken.

26. huhtikuuta 2026

Hei THOMAS,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god kundeservice, høy kompetanse og rask håndtering. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Aalesund⚡

Jeg er glad å hendig powder butikk …

Jeg er glad å hendig powder butikk grunn av bra service også jeg er førnøyd alt Power er pest 👍

24. huhtikuuta 2026

Hei Hassan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen og opplevelsen i POWER Ålesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Aalesund⚡

Utrulig god hjelp fra tre ansatte

Utrulig god hjelp fra tre ansatte. Kjekke ungdommer ❤️

23. huhtikuuta 2026

Hei Anita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i Ålesund, og at opplevelsen med de ansatte var så bra.

Søt ung dame i kassen

Jeg synst at hun søte unge damen i kassen var veldig hyggelig😊 Nicole Oliveira, veldig kjekk ung dame

16. huhtikuuta 2026

Hei Kiana,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at du fikk så god hjelp i kassen i Ålesund, og at besøket ga et så positivt inntrykk.

bra service

17. huhtikuuta 2026

Hei Halvor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Aalesund⚡

Hei Arve,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og møtte en kunnskapsrik medarbeider på POWER Ålesund. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det betyr mye for både oss og medarbeideren som hjalp deg.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Ålesund⚡

This company sucks on costumer service

This company sucks on costumer service. They wouldn’t help us when the refrigerator broke so we had to contact a service company ourselves. It’s been several problems and now we have waited almost two weeks for help. We’re living without a refrigerator and that’s ridiculous. The refrigerator is only two years! Stay away from this company.

16. maaliskuuta 2026

Hello Ann-Kristin

Thank you for sharing your experience.
We are very sorry that you experienced poor customer service and a long wait time for a service case on your refrigerator – especially when it's an appliance you rely on in your daily life 😔
This is not the standard we want to represent, and your feedback is being taken seriously and will be used internally to improve both our follow-up and service going forward.
You are more than welcome to come by our store so we can help with a loan product while your product is having service 😊

Wishing you a great day! 😊

Kind regards, POWER Kundeservice on behalf of POWER Ålesund 👋