Har tidligere brukt andre større leverandører, men etter 8mnd venting på ødelagt tørketrommel, ingen låneprodukt, og særs manglede service, brukte vi power. Angrer på at en ikke byttet tidligere. Hand... Näytä lisää
Opplevde at kundebehandler i butikk kunne svare på spørsmål om produkt, samt finne lagerstatus etc. I kassen ble spørsmål om garanti besvart med at jeg kunne kjøpe en utvidet garanti fra to til... Näytä lisää
Det var IKKE en god opplevelse, før vi fikk hjelp. Vi kjenner til at det er ferietid, men den unge damen på hvitevareavd. burde ha sett at der var 3 kunder, som ventet på hjelp og tilkalt hjelp. Når h... Näytä lisää
Eg opplevde å bli lytta til og eg fekk etterkvart medhald. Det gjer tillit og at Power er framleis er aktuell for meg. Eg har hatt liknande oppleving ved tidlegare kjøp, faktisk gjorde opplevinga, d... Näytä lisää
Åsane Senter 51, 5116, Ulset, Norja

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Klikk og hent tok lengre tid enn det hadde gjort å kjøpe uten, varen hadde også vært åpnet tideligere, da det var skader på beskyttelsesplast på delene:

Vastaus yritykseltä Power.no - Åsane
Fikk det eg kom for, med god hjelp fant vi produktet kjapt, til god pris, veldig fornøyd

Vastaus yritykseltä Power.no - Åsane
Smilende og veldig hyggelig ansatt som forklarte godt, og sammen fant vi det jeg var ute etter 😊

Vastaus yritykseltä Power.no - Åsane
Fikk den varen jeg skulle ha, enkelt og greit, men litt vanskelig å få kontakt med ekspiditør. Kan virke som det er for få personer på jobb.

Vastaus yritykseltä Power.no - Åsane
Bestilte fra Power Åsane. Manglet vital del slik at varen var fullstendig ubrukelig.
Enkel retur av varen på Power Tromsø.

Vastaus yritykseltä Power.no - Åsane
Klikk og hent problemer måtte vente 1 time på at de fant klikk og hent produktet de sa de letet hele butikken mens de klødde seg i hodet sit.

Vastaus yritykseltä Power.no - Åsane
Fantastisk hjelpsom dame som hjalp meg å finne rett høytaler.

Vastaus yritykseltä Power.no - Åsane
Eg har hatt liknande oppleving ved tidlegare kjøp, faktisk gjorde opplevinga, den gangen at eg var villig til å betala meir enn for tilsvarande tilbod hjå nærmaste konkurrent.

Vastaus yritykseltä Power.no - Åsane
God kundeservice, fikk raskt god hjelp til å finne produktet som jeg var ute etter.

Vastaus yritykseltä Power.no - Åsane
Selger svarte godt på spørsmålene jeg hadde, og jeg følte at han kunne faget.

Vastaus yritykseltä Power.no - Åsane
Jeg hadde en veldig god veiledning av Lars fra power åsane når jeg kjøpte klokken min. Han er dyktig og veldig flink med kunder.

Vastaus yritykseltä Power.no - Åsane
Bestilte NY skjerm på klikk og hent. Da jeg kom til kassen oppdaget personalet at det var en vare som var returnert fra en annen kunde. I tillegg vare det feil varenummer. Personalet gikk da for å se etter riktig vare. Denne var også returnert fra en annen kunde, altså brukt, ikke NY.