Efter sidste oplevelse og anmeldelse herinde blev jeg, som lovet kontaktet og tilbudt at komme ud igen til en bedre oplevelse. Denne gang var det en langt bedre oplevelse. Vi kørte i Karts, som vi... Näytä lisää
Vi kørte i dag gokart. Der var ikke strøm nok på kartende til 15 min som ét heat tager. Det resulterede i, at dem som lå øverst på ranglisten pludselig kom en del bagefter. Det var første og sidst... Näytä lisää
Jeg har været forbi her igår med små børn og må indrømme at sige, instruktøren var meget aggressiv. Instruktøren blev F.eks meget sur på den ene barn hvor han nærmest “råbte” af ham. Jeg synes do... Näytä lisää
Min bror og jeg var i dag på besøg hos Power Racing for at bruge et gavekort, som vi havde modtaget inden Corona-Krisens indtog. Vores papirsgavekort var blevet væk, hvorfor Power Racing blev... Näytä lisää
Hos Power Racing Gokart Akademi har vi Danmarks eneste elektriske gokarts og Danmarks nok flotteste indendørs gokart bane. Vi bor et stenkast fra Herlev station og alle er velkommen til at køre. Vi bruger rigtig motorsports asfalt, samt en opvarmet hal. Vi har professionelle instruktører, inklusiv Le Mans stjernen Christoffer Nygaard. Se mere på vores hjemmeside www.power-racing.dk
Lyskær 7, 2730, Herlev, Tanska
Fantastisk oplevelse for hele familien og medarbejderne er venlige og glade
Ville anbefale til venner og familie
Fantastisk sted. Føler sig altid velkommen.
:D
Mega fedt sted med gode instruktøre!
Alle karts er desuden ens! 🏎
Morten er den bedste instruktør👌
Det var er og vil altid være MEGA GRINEREN at køre gokart med sine venner og familie.😎
Mega fedt sted med massere af aktiviteter
Utrolige hyggelige personer, hjælper meget. Forstår hvad man siger og ja hjælper med det. Gokartene er elektriske og derfor larmer ikk. Stedet har r flot og hyggeligt, der er mange steder man kan sidde.
Utroligt hyggelige faciliteter med professionelt personale, og flotte maskiner. Gode læringsøvelser, der fremmer samarbejde. Men bedst af alt, gokarts er elektriske og larmer derfor ikke.
Jeg kom her første gang til et firma arrangement og har trænet her lige siden. Dejligt rent og støjfrit miljø. Velholdte biler og fantastisk instruktion. Anbefalet for alle aldersgrupper.
Super fedt sted! Fed bane, flotte faciliteter, hyggelige medarbejdere der altid vil give gode råd til at optimerer kørslen.
Alt i alt en super fed race oplevelse hver gang!