Postkassestickers Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

De kom som lovet, og var udført til perfektion. Vi havde også bestilt en kat. Den var der lidt problemer med at få af papiret. Ved henvendelse fik jeg et godt råd, og lovning på en ny, hvis ikke det k... Näytä lisää

Mærkerne er fine, og sidder fint fast på vores postkasse men det er vist lidt falsk markedføring at skrive 1-2 dages levering. Jeg bestilte og modtog 9 dage senere. Det var desuden som om klistermærke... Näytä lisää

Ønskede en lille detalje med på stickeren. Skrev det bare under bemærkninger ved bestilling, og de lavede det så fint. Hurtig levering lige til døren. Tusind tak 😊

Jeg må sige, at jeg har oplevet en fremragende service hos firmaet: Hurtig svar på email, med dialog omkring hvad der vil passe til vores postkasse. - Derefter kom produktet efter 2 dage. Det kan... Näytä lisää

1. Kodintarvikeliike

Stort udvalg i postkassestickers. Vi har mange års erfaring med at lave postkassestickers til private og erhverv.

Hyvä

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Suk altså

Jeg plejer normalt at tjekke firmaer på trustpilot, men gjorde det fejlagtigt ikke denne gang. Kvaliteten er ikke fed. Jeg er med på, at man skal skrabe mange gange, men nu her efter 15 min. med grundig skraben mangler der stadig 3 bogstaver i mit navn.

8. kesäkuuta 2021

Ingen respons

Jeg bestille postkassesticker med navn og husnummer. Da jeg modtager der er flere af bogstaverne sat skævt på arket/det ligner de har været faldet af, og kunne derfor ikke sættes pænt på postkassen.. jeg har forsøgt at kontakte firmaet gennem deres kontant på hjemmesiden, dog uden respons.
Anbefaler dem på ingen måde.

19. toukokuuta 2021

Fabelagtig god service!

Fabelagtig god service!! Kan KUN anbefale at bruge dem, hvis du mangler sticker til din postkasse! Jeg var i tvivl, om jeg skulle bestille en SØLV eller GRÅ sticker til vores sorte postkasse, men kunne ikke se et billede med denne farvekombination på hjemmesiden. Derfor skrev jeg en e-mail til firmaet, for at høre, om de havde et billede de kunne sende. Det havde de desværre ikke, så jeg skrev tilbage, at jeg måtte finde en anden løsning. Så svarede de hurtigt tilbage med et tilbud om at sende BÅDE en sølv OG en grå til mig - til prisen for 1 sticker. Så kunne jeg selv finde ud af, hvilken der passede bedst. SUPER service - og jeg havde begge stickers efter halvandet døgn :o) Kvaliteten af produktet er i top, og det var nemt at montere på postkassen.

Postkassestickers får mine varmeste anbefalinger!

26. helmikuuta 2021

Fantastisk kundeservice

Jeg har oplevet en fantastisk god kundeservice fra postkassestickers.nu. Jeg fik hurtigt svar på mail, varen kom rigtig hurtigt og var helt som forventet.
Jeg vil klart anbefale postkassestickers.nu. :-)

4. elokuuta 2020

Fremragende service

Det kan jeg kun se som god service.

26. kesäkuuta 2020

Rigtigt fint udvalg af forskellige…

Rigtigt fint udvalg af forskellige postkasse stickers. Jeg lavede bestillingen om formiddagen og fik den faktisk leveret næste dag. Overraskende hurtig lvering.

Desuden var den let at sætte op. Jeg havde set monteringsvejledning, på hjemmesiden, så jeg brugte ikke den vedlagte vejledning.

7. tammikuuta 2020