Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, a jakość plakatów zachwycająca. Zastanawiałam się czy warto zapłacić więcej, czy zamówić tanie plakaty w chińskim serwisie, te zamówione na posterlounge stanowcz... Näytä lisää

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Wydruki bardzo wysokiej jakości, profesjonalnie oprawione, z haczykami od razu w ramie do zawieszenia. Dobrze zapakowane, wysyłka kurierem DPD całkiem sprawna jak na przesyłkę z zagranicy. Polecam, pi... Näytä lisää
Kalendarz przyszedł z wygiętym górnym drucikiem do wieszania, ale na szczęście mogłem go wymienić z kalendarza z poprzedniego roku. Sam kalendarz ładny. Żałuję, że na rynku w ofercie nie ma większych... Näytä lisää
Zamówiłam obraz z ramą. Pomocna była możliwość wizualizacji w moim wnętrzu. Otrzymałam dokładnie to , czego spodziewałam się. Wszystko wykonane starannie . Kolory rzeczywiste. Kontakt z firmą łatwy(... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Posterlounge.pl
Yrityksen kirjoittama
Sztuka na ścianę dla każdego
Od ponad 20 lat specjalizujemy się dla Ciebie w sztucę na ścianę i dekoracjach ściennych. W naszym sklepie internetowym znajdziesz ponad 80 000 motywów od malarstwa klasycznego po nowoczesne dzieła sztuki. Nieważne, czy wolisz minimalistyczny wygląd lub wystawny styl – u nas znajdziesz idealny obraz na swoją ścianę.
Nasze obrazy są produkowane w naszej własnej drukarni grafik artystycznych w Niemczech. Używamy wyłącznie materiały wysokiej jakości i polegamy na procesach produkcyjnych oszczędzających zasoby. Dzięki temu zapewniamy, że otrzymasz produkt wysokiej jakości, który jest również zrównoważony.
Nasze zalety
Yrityksen kirjoittama

- Różnorodny asortyment
- ✔️ Ponad 80 000 motywów dla każdego ✔️ Idealny projekt na ścianę do każdego pomieszczenia ✔️ Sztuka nowoczesna i klasyczna dla każdego stylu
- Jakość jest dla nas ważna
- ✔️ Druki wysokiej jakości na zamówienie ✔️ „Made in Germany”: własna drukarnia grafik artystycznych ✔️ Jakość, którą widać i czuć
- Oprawianie i serwis ramiarski
- ✔️ Wysokiej jakości ramy z drewna i aluminium ✔️ Różne kolory i rozmiary ✔️ Oprawimy Twój obraz w naszej pracowni ramiarskiej
- Obsługa klienta
- ✔️ Jesteśmy do Twojej dyspozycji – przed, w trakcie i po zakupach ✔️ Służymy osobistą poradą i pomocą
- Dostawa i gwarancja
- ✔️ Szybka i bezpieczna dostawa Twoich obrazów ✔️ Korzystne koszty wysyłki i bezpieczne opakowanie ✔️ Prawo do zwrotu w ciągu 100 dni
Nasza obietnica
Zakupy bez ryzyka!

✔️ W ciągu 100 dni od otrzymania zamówienia możesz wysłać swój obraz z powrotem bez podawania powodów.
✔️ Przesyłka zwrotna jest bezpłatna.
Yhteystiedot
Braunstraße 3, 04347 , Leipzig, Saksa
- pomoc@posterlounge.pl
- posterlounge.pl
10% rabatu w Posterlounge
100% polecam
Świetnie i bezpiecznie zapakowana przesyłka, pięknej jakości wydruk.
Obraz drukowany na aluminium spełnia…
Obraz drukowany na aluminium spełnia moje oczekiwania.
Rewelacyjne plakaty
Rewelacyjne plakaty, świetnie wydrukowane. Prawdziwa ozdobą dla domu. Polecam!!
Duży wybór plakatów
Duży wybór plakatów, unikalny asortyment.
Mogłoby być taniej oraz wysyłka mogłaby być szybsza
Plakaty bardzo dobrej jakości
Plakaty bardzo dobrej jakości, przesyłka dobrze zabezpieczona
PROFESJONALNIE
Jakość plakatu bardzo dobra
Obraz piękny
Świetna jakość plakatów
Świetna jakość plakatów, dobrze zapakowane. Przesyłka szybko dotarła.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.