Prachtige levering ,precies wat op de website stond. Dit is onze tweede levering al. De skyline van Amsterdam is ook een aanbeveling. Kwaliteit is erg goed. DHL is een keurige bezorgdienst met... Näytä lisää

Eerst een poster besteld, daarna een frame. Bij abuis verkeerde maat hiervoor opgegeven hetgeen keurig werd gecorrigeerd en aangepast. Verpakking en verzending ook prima verzorgd. Een aanrader!
Mooie reproductie van een minder voor de hand liggend schilderij als een Rembrandt, Van Gogh of de Mona Lisa. Mooie houten lijst, goede communicatie
Tja, levering was snel. Maar bedenk je wel dat de kwaliteit is als de prijs. Glimmend papier drukranden zichtbaar. Korrelgrootte ook zichtbaar. Tegelijkertijd mag je wellicht voor die prijs ook niet d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä Posterlounge.nl
Yrityksen kirjoittama
Wandkunst voor elke smaak
Sinds meer dan 20 jaar zijn wij dé specialist voor wandkunst en wanddecoratie. In onze online shop vind je meer dan 80.000 motieven, van klassieke schilderen tot moderne kunstwerken. Of je nu gaat voor een minimalistische look of een opulente stijl: bij ons vind je de perfecte wanddecoratie voor jouw wand.
Onze prints worden in onze eigen kunstdrukkerij in Duitsland geproduceerd. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en onze productieprocessen zijn grondstofbesparend. Zo kun je er zeker van zijn, dat je een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt, dat ook nog eens duurzaam is.
Wij leveren onze kunstwerken in vrijwel alle landen van Europa. Zo kun je thuis genieten van je favoriete motief.
Onze voordelen
Yrityksen kirjoittama

- Veelzijdig assortiment
- ✔️ Meer dan 80.000 motieven voor elke smaak ✔️ De perfecte wanddecoratie voor elke ruimte ✔️ Moderne en klassieke kunst voor elke stijl
- Kwaliteit staat bij ons voorop
- ✔️ Hoogwaardige drukken op bestelling ✔️ „Made in Germany“: eigen kunstdrukkerij ✔️ Kwaliteit die je ziet en voelt
- Lijsten en inlijstservice
- ✔️ Hoogwaardige lijsten van hout en aluminium ✔️ Verschillende kleuren en formaten ✔️ Wij lijsten je kunstwerk in onze lijstenmanufactuur in
- Klantenservice
- ✔️ Wij staan voor je klaar – voor, tijdens en na de aanschaf ✔️ Persoonlijk advies en individuele ondersteuning
- Levering en garantie
- ✔️ Je wanddecoratie wordt snel en veilig naar je verstuurd ✔️ Voordelige verzendkosten en veilige verpakking ✔️ 100 dagen retourrecht
Onze belofte
Shoppen zonder risico!

✔️ Je kunt je print binnen 100 dagen na ontvangst aan ons terugsturen, zonder opgave van redenen.
✔️ Aan de retourzending zijn voor jou geen kosten verbonden.
Braunstraße 3, 04347 , Leipzig, Saksa
- service@posterlounge.nl
- posterlounge.nl
10% korting bij Posterlounge
Poster was niet wat ik dacht
Poster was niet wat ik dacht. Was landkaart maar jan landen niet onderscheiden

Vastaus yritykseltä Posterlounge.nl
De poster en de lijst zijn prachtig…
De poster en de lijst zijn prachtig gemaakt !
Tevreden
Poster met lijst besteld, moest even geduld hebben maar prima verzorgd, blij mee!
Een echte aanrader
Wanneer ik op zoek ben naar kunst voor aan de wand tegen een gunstige prijs, dan kom ik altijd bij Posterlounge uit.ik ben zeer tevreden over het eindproduct, een echte aanrader.
De posters zitten heel goed verpakt
De posters zitten heel goed verpakt, zodat ze onbeschadigd aankomen.
Ik kreeg de kaarten die ik had besteld…
Ik kreeg de kaarten die ik had besteld mooi op tijd.
Goede feedback bij vragen en netjes op…
Goede feedback bij vragen en netjes op tijd geleverd.
Poster "floral design" in houten lijst.
Hallo,
De kwaliteit van de poster en de houten lijst waarin deze is geplaatst is prima.
Verder is de prijs alleszins redelijk.
Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
Rob
Poster van James Webb
Poster van James Webb. Erg mooi geprint. De witte rand geeft pit aan de poster. Robuuste verzending. Een adres om te onthouden.
Resolutie poster valt tegen
Resolutie poster valt tegen. Grove pixels en niet scherp. Verder zat er bij aankomst een kreukel in de poster, die wat steviger verpakt had kunnen.

Vastaus yritykseltä Posterlounge.nl
Bestelde producten voldoen aan de…
Bestelde producten voldoen aan de verwachtingen en levertijd exact zoals beloofd.
correcte afhandeling en verzending
Top kwaliteit posters
Wordt goed up to date gehouden qua bestelling.
Stevige kartonnen verpakking.
Mooie kwaliteit posters.
Vlotte levering
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.