Postcondooms.nl Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Maandag een bestelling geplaatst. Zou dinsdag bezorgd worden, maar tot op de dag nvan vandaag niets ontvangen. Contact opgenomen via e-mail. Moest maar eens kijken of het niet bij de buren was bezorg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

condooms zonder doosje geleverd. Dit vond ik vervelend omdat ik dan niet kan nagaan of het de juiste zijn. Na contact met het bedrijf hebben ze mij behulpzaam de fotos van het doosje met matchende... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Slecht reageren op mail. Geen retour mogelijkheid ook al komt bestelling defect uit de verpakking. Op sommige artikelen zit geen garantie. Dus ze kunnen defecte artikelen op sturen en dan heb... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Apteekkituotteiden tukkumyynti
  2. Apteekki

Yrityksen kirjoittama

Postcondooms is de webshop voor condooms en glijmiddel. Geen verzendkosten, snelle bezorging en lage prijzen.

Välttävä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

leveren niet, zijn niet bereikbaar

Ik had condooms besteld, kreeg keurig een verzendbevestiging en dat de track&trace later op de dag zou volgen. Niets meer gehoord, niets ontvangen. Dus proberen te bellen. Alleen maar voicemail. Geen reactie op mijn mailtjes. WEGBLIJVEN bij deze zaak, er is iets flink mis.

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Postcondooms.nl

Jammer om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. De bestelling is na enige dagen vertraging toch geleverd en wij hebben zowel telefonisch als per e-mail contact met je gehad.

Een vertraging is uiteraard vervelend, maar we vinden het belangrijk om te vermelden dat de bestelling uiteindelijk wel correct is afgehandeld.

Verkeerd product

Ik was opzoek naar Pasante delay condooms en was verrast dat deze website het op voorraad had, aangezien veel websites aangeven dat dit product niet voorradig is. Bij ontvangst van het product zat er een ander product in. Geen voorafgaande communicatie dat het product uitverkocht was of gevraagd of het alternatieve product akkoord was. Achteraf eenmalig een e-mail gehad, maar geen optie tot ruil.

14. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

condooms zonder doosje geleverd, opgelost door bedrijf

Na contact met het bedrijf hebben ze mij behulpzaam de fotos van het doosje met matchende nummers kunnen sturen, hierdoor ben ik er toch van overtuigd dat het wel de juiste condooms zijn.

10. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Postcondooms.nl

Wij sturen nooit bewust verkeerde condooms op. De verpakking meeleveren is bij veel producten optioneel. Als je ons even een mail stuurt met een foto van de voor- en achterkant van het condoom dan kunnen wij je de verpakking laten zien waar deze uit komen.

Slecht reageren op mail.

Slecht reageren op mail.
Geen retour mogelijkheid ook al komt bestelling defect uit de verpakking.
Op sommige artikelen zit geen garantie.
Dus ze kunnen defecte artikelen op sturen en dan heb je pech.
Dus erns maar Nooit weer.

Hoe kun je nu een artikel controleren of defect is zonder uit de verpakking te halen.

7. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Postcondooms.nl

Toys zijn vanzelfsprekend niet te retourneren na het openen van de verpakking. Na het meedelen van deze boodschap werd ineens gemeld dat het product (€10, gratis verzonden) defect zou zijn..

Zeer prettig bedrijf

Zeer prettig bedrijf. Het bestelde product was niet helemaal wat wij ervan verwacht hadden en wij mochten het terugsturen en kregen alles vergoed. Prima service

1. toukokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Levering is niet foutloos verlopen, de helft van de bestelling vergeten. Direct geïnformeerd en kreeg de ander helft van de bestelling direct nageleverd. Fouten maken is menselijk, hoe je omgaat met fouten corrigeren toont pas hoe goed je bent.

22. toukokuuta 2024

Prima prijzen

Prima prijzen. Vriendelijke personeel en bij eventuele complicaties word je snel geholpen.

Aanrader.

19. huhtikuuta 2024

No contact

Ordered wrong item, sent email, never got any reply back. Stay away.

29. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Postcondooms.nl

We hebben je een email gestuurd maar geen reactie ontvangen. Een product kan altijd teruggestuurd worden. Neem aub even opnieuw contact met ons op.

Saanut 1/5 tähteä

Mensen hier NIET bestellen ze doen als…

Mensen hier NIET bestellen ze doen als of er iets verzonden is, TRACK AND TRACE sturen ze niet bij, mail beantwoorden ze ook niet bellen niemand neemt op!!!!

NIET KOPEN!!! BETAAL ERGENS ANDERS 2 3 € MEER MAAR DAN HEBJE OOK WAT!!!!!

23. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Postcondooms.nl

Verzenden met een trackingcode is beschikbaar voor €2,99.

Oplichting

Volgens de tracktrace code, transporteur van dezelfde eigenaar, bezorgd op 29-12.
20-01 nog steeds niks!

20. tammikuuta 2024

Slechte service

Slechte service. 5 oktober bestelling geplaatst en tot heden niks vernomen ook niet via de mail. Bestel hier niks want je bent je geld kwijt!

5. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin