PostBeeld Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

I love successfully receiving a package from PostBeeld. Most of my order where festive stamps, now welcome additions for my passion project. Brought to frame for my Christmas postage stamps... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al vele jaren plaats ik bestellingen bij Postbeeld i.v.m. "Freestampcatalogue", waarin mijn vertrouwen nooit werd beschaamd. Alle leveringen en de afhandeling ervan (briefwisseling, naleveringen etc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ook bij mijn nieuwe bestelling van postzegels laat Postbeeld een zeer professionele maar ook klantvriendelijke manier zien om de opdracht af te werken. Alles klopt tot in de puntjes: geen fouten, gee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I.v.m. Mijn gezondheid kan ik niet reizen en sedert vorig jaar ben ik naast mijn trouwe Rode Kruis leverancier klant voor andere zegels bij Postbeeld, want voor mij is internet een uitkomst en dan ook... Näytä lisää

1. Askarteluliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

PostBeeld heeft altijd veel in voorraad. Meer dan 170.000 verschillende series, vaak nog in verschillende condities. Het allersterkste punt van PostBeeld is echter de roulatie. Vrijwel elke dag voegen wij honderden tot duizenden series of zegels toe aan onze voorraad, zodat u bij vrijwel elk bezoek nieuwe aanbiedingen van uw verzamelgebied tegenkomt.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

A Smorgasbord of Stamps

I love successfully receiving a package from PostBeeld.

Brought to frame for my Christmas postage stamps and suitable Cinderella seal (read charity) stamps Christmas collage.

The other two stamps are for my wee side projects.

(Posted via track and trace; for peace of mind for both buyer and seller - well worth the extra cost) and, as always, sent swiftly in stamp protective packaging by PostBeeld.🦋

7. toukokuuta 2026

Mooi assortiment, geduldige medewerkers

Een tijdje terug voor het eerst besteld bij postbeeld. Mooi assortiment, duidelijke communicatie, product goed ingepakt. Verzending was niet super snel, maar dat was al vooraf aangegeven.

Recent heb ik tijdens de jubileumsale een bestelling geplaatst van een aantal producten die wel érg scherp geprijst waren.

Dat bleek om een menselijk foutje te gaan. De correspondentie hierover was erg netjes ondanks dat ik zelf in eerste instantie behoorlijk moeilijk (en achteraf gezien een beetje onredelijk) deed toen de producten niet geleverd konden worden voor het bedrag dat op de website stond.

Het geld was binnen 24 uur terug op de rekening.

29. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Nie wieder dort Marken kaufen.

Nie wieder dort Marken kaufen.
Hatte eine Sendung zurück geschickt und auf mein Geld gewartet.
Trotz 4 - 5 mal angemahnt nur ein mal eine Antwort erhalten
sonst nichts . Jetzt ist großes Schweigen von PostBeed .
ca 50 Euro nicht erstattet.
Anwalt meinte eine Anzeige ist ohne Erfolg

1. heinäkuuta 2020
Saanut 3/5 tähteä

Posttarieven aan de zeer hoge kant.

29. tammikuuta 2019
PostBeeld-logo

Vastaus yritykseltä PostBeeld

Geachte heer Smolders,

Natuurlijk vallen de posttarieven hoog uit als u één enkel item van €1.60 besteld. Omdat het postzegels betreft, zijn wij, ondanks dat het een kleine bestelling is, genoodzaakt kwalitatief goed verpakkingsmateriaal te gebruiken. Hiervoor rekenen wij een standaard bedrag van €3.00 binnen Nederland. Dit is inclusief porto- en arbeidskosten. Voor dit bedrag kan een kleine bestelling, maar dus ook een hele grote bestelling verstuurd worden.

PostBeeld

graag verbeteren zoek functie

graag verbeteren zoek functie, wanneer ik zoek op kinderpostzegel krijg ik niet wat ik zou verwachten.

verbeteringen verlanglijstje, op land.

29. tammikuuta 2019
PostBeeld-logo

Vastaus yritykseltä PostBeeld

Beste Peter,

bedankt voor de verbetersuggesties. We hebben zojuist het zoekwoord toegevoegd aan onze Nederlandse site.
We nemen uw idee voor het verbeteren van het verlanglijstje mee voor in toekomstige aanpassingen van onze webwinkel.

Prima afwikkeling

Prima afwikkeling. Gaat vrijwel altijd goed en als er eens iets niet goed gaat wordt er snel en naar volle tevredenheid gereageerd. Prima zo, hou vol.

28. tammikuuta 2019

Dik tevreden

Met volle tevredenheid postzegels besteld bij postbeeld. Keurig netjes thuis gestuurd gekregen volgens de afgesproken tijd.
Had veel verschillende postzegels besteld maar netjes allemaal ontvangen.
Zeker aan te raden om daar postzegels te bestellen.

26. tammikuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin