1. Aikuisviide-DVD-kauppa
  2. Elokuvien vuokrausliike

Yrityksen kirjoittama

Webwinkel voor discrete levering van pornofilms op DVD in Nederland en België. Ruime keuze in diverse genres.

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, probleem direct opgelost

Snelle levering. Was per ongeluk 1 verkeerde dvd geleverd. Direct gebeld maar de winkel was nog niet open. Werd direct teruggebeld toen de winkel open was. Het probleem is dezelfde dag nog opgelost. Top service.

16. joulukuuta 2023
Pornofilm Shop-logo

Vastaus yritykseltä Pornofilm Shop

Pornofilm Shop streeft steeds naar tevreden klanten, maar ook wij maken wel eens een foutje. Ben jij daar de dupe van, dan horen we het graag, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een oplossing. We lossen je klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer je contact opneemt met onze klantenservice. We waarderen het dan ook ten zeerste dat u ons meteen heeft gebeld. Bedankt voor uw beoordeling en veel kijkplezier.

Saanut 5/5 tähteä

Ik had hier een paar dvd’s besteld en…

Ik had hier een paar dvd’s besteld en een uur later kreeg ik een e-mail met de status verzonden en een trackinglink van PostNL. De volgende dag gaf de trackinglink aan dat de zending bij mij in de brievenbus zou moeten zitten, maar dit was niet het geval. Via Whatsapp heb ik dit aangegeven bij de klantenservice en ook bij PostNL heb ik geklaagd, maar die zeiden dat alleen de verzender een klacht kan indienen. De vriendelijke dame van Pornofilmshop heeft PostNL opgebeld en mij op de hoogte gehouden. Het pakje bleek uiteindelijk vermist. Ze hebben me niet langer laten wachten, maar de bestelling gewoon opnieuw verzonden. Een dag later had ik het alsnog in huis. Top service gewoon!

7. huhtikuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Ontzettend genoten

Heb hier een heerlijke film gekocht om samen met mijn vriend te kijken. Fantastische ervaring en snel gekregen. Dankje!

16. toukokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb deze website gevonden via een…

Ik heb deze website gevonden via een artikel over porna. Ze hebben een mooi aanbod van films van vrouwelijke regisseurs en ze leveren alles heel snel. Er waren wat titels die ik zocht die zij niet meer konden leveren en toen hebben ze me ook uitstekend geholpen door mij naar een concurrent te verwijzen die nog voorraad had. Echt super service.

30. maaliskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

leveren niet

vorig jaar, 2017 wat besteld en betaald, nooit wat geleverd. telefonisch onbereikbaar en op mijn mailtjes nooit antwoord gehad.

6. helmikuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos en onbetrouwbaar

Bestelling geplaatst en betaald en na 13 dagen nog steeds niets geleverd gekregen. Je wordt niet geinformeerd over eventuele vertraging of latere levering. Tot tweemaal toe hierover emails gestuurd en ook daar wordt niet op gereageerd. Ze reageren gewoon totaal nergens op.
Onbetrouwbaar !!! Geen zaken mee doen!!!

29. marraskuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

Pornofilms bestellen en alles naar wens

Er zijn nog maar weinig winkels met ruime keuze pornofilms op DVD. Steeds meer sites waar je films kunt huren, downloaden, streamen of online bekijken. Maar ik ben een verzamelaar, dus ik geef mijn voorkeur aan DVD's. Deze winkel is voor mij helemaal top. Snel geleverd, discreet ingepakt en veel speciale dingen zoals klassiekers. Ik heb ook wel eens dingen niet gevonden. Dan mail je ze gewoon en zij zoeken het voor jou. Ook de prijzen zijn laag. Super.

21. joulukuuta 2013

Vrouwvriendelijke pornofilms

Deze winkel is me aanbevolen door een vriendin. Op het eerste gezicht een winkel zoals elke andere, tot je de rubriek vrouwvriendelijke porno bekijkt. Een enorm aanbod van vrouwelijke regisseurs en steeds de nieuwste titels. Ik heb er al een aantal keren besteld en steeds snelle levering en discreet verpakt. De klantenservice is vriendelijk en bereikbaar op een normaal nummer. De prijzen zijn lager dan elders.

14. tammikuuta 2013

Goede communicatie, lage prijzen

De DVD die ik bestelde was net uitverkocht, dus mailde ik de klantenservice. Vrijwel direct antwoord en naar tevredenheid. Ze zeiden dat hij later in de week weer zou binnenkomen, dus heb ik besteld. Ik had hem na 4 dagen al in huis. Goede communicatie, vriendelijke mensen, snelle service. Hier ga ik nog bestellen. En de prijzen zijn zeer laag.

5. heinäkuuta 2011
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin