Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

The delivery was fast! :) The product is very beautiful, and they send together useful tools. It's a present to my boyfriend so we didn't test yet, but so far I'm very happy.

Saanut 5/5 tähteä

De bestelde producten worden netjes op tijd geleverd en bij de levering zit altijd een persoonlijke boodschap . Keurig verpakt .

1. Seksilelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Online winkel voor alle verschillende soorten poppers van Rush, Jungke Juice, Amsterdam, Iron Horse en meer. Ook voor je accessoires en speeltjes. Vandaag besteld = vandaag verzonden.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Klantenservice 10/10

Ontzettend leuk contact gehad met de klantenservice toen een item niet op voorraad bleek te zijn. Werd goed meegedacht voor een alternatief, en kreeg zelfs een extraatje meegeleverd voor het ongemak. Service met een ‘gouden’ randje 😉. Bedankt jongens. PS de SylvenV poppers zijn zalig.

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poppertje.nl

Super fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is! En het gouden randje is een leuke! we snappen hem meteen hahaha
Veel plezier! Groetjes Sander

Saanut 1/5 tähteä

Niks ontvangen!!!

Niks ontvangen!!!

29. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Poppertje.nl

Beste Jeremy, wij hebben in het eerste stadium van jouw bestelproces meerdere "Bounced" meldingen gekregen in ons systeem. De emails kunnen dan niet naar behoren afgeleverd worden. Meestal is er dan sprake van een foutief opgegeven mail adres OF er is iets met je postvak aan de hand (overvol/ streng spamfilter..) Nu doen wij met die meldingen in eerste instantie niks, TOTDAT een pakket eventueel retour komt. want als hij gewoon afgeleverd wordt, is er nog steeds niks aan de hand. Omdat je review schreef, hebben we je meermaals gemaild. Wij vinden een mail voor dit soort communicatie beter op zijn plaats, dan direct het negatieve contact via een review te uiten. Per mail kunnen we immers ook persoonlijke gegevens/ tracking gegevens etc. uitwisselen.
Maar ook op deze mails kwam totaal geen antwoord. Ook hierop volgden weer "Postmaster Delivery" meldingen, wat duid op een overvol postvak of we staan op een blacklist. iets in die trend. We hebben dus ons uiterste best gedaan om in contact te komen.
Omdat dit niet veel voorkomt en wij ons altijd van de beste kant willen laten zien, kun je alsnog contact met ons opnemen.
Je kan ons ook Appen of bellen.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb niets ontvangen

Ik heb niets ontvangen

8. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Poppertje.nl

Goedemorgen, Is het misschien een idee om dan even een mailtje te sturen naar de klantenservice? Dan was u met 5 minuten al geholpen. Als we u daarna nog in de steek gelaten hadden, dan had ik deze review begrepen. We willen u maar al te graag helpen, alleen heb ik even wat gegevens nodig. Het komt sowieso altijd goed. Heeft u de Track & Trace bekeken?
Vriendelijk verzoek om u even te richten tot klantenservice (info@poppertje.nl) dan word je meteen geholpen.
Super fijne dag vandaag!

Perfect

Zou alleen als opmerking willen meegeven. Een melding als het pakket geleverd is, bij het postpunt.

9. tammikuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin