Bij binnenkomst kregen we de ruimte om rustig alles te bekijken. We hadden enkele vragen die terstond beantwoord werden. Fijn en deskundig werden we geholpen en geadviseerd. We zijn zeer tevreden met... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alles volgens afspraak geleverd. Bezorgers zeer behulpzaam en netjes. Zeer goede service. 2 pootjes van de bank waren niet goed.(de kunststof doppen onder de pootjes) Deze waren kapot. Dit werd direct... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij de keuze en aankoop waren we al erg enthousiast, aardige verkoper die heel goed advies gaf De levering zou pas eind januari zijn maar we werden gebeld of het half december al kon want de meubels... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.
Wageningselaan 66, 3903LA, Veenendaal, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
Netjes behandeld en goede afspraak voor de te halen en leveren.

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
De verkoper die ons geholpen had dacht met ons mee, was geduldig, kortom een uiterst ervaren en klantvriendelijk persoon.

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
Spullen zijn correct afgeleverd en geplaatst.
Echter aangevraagde certificaat stond op verkeerde leverancier (door poppeliers doorgegeven Country life Style)
Moesten zelf dit regelen met garantie verstrekker, dit is echt enige min punt.
Ook in de winkel netjes geholpen door Ton.

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
Blijkbaar was op factuur onduidelijk wat ons emailadres was, en telefoon nr. via een ander met dezelfde achternaam kwam het in gesprek dat onze bestelde stoelen nog op zich lieten wachten. Daar hoorden we dat zij al vanaf augustus enkele keer gebeld waren of de stoelen gehaald konden worden. Zij wisten van niks. En wij maar wachten .....
Slecht geregeld

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
Vandaag hebben ons leren bankstel geleverd gekregen ziet er allemaal heel mooi uit chauffeurs waren heel vriendelijk het is voor ons de derde keer dat we een bankstel hebben gekocht bij de poppeliers altijd betrouwbaar en meubels zijn van goede kwaliteit
Mocht deze weer op zijn gaan we zeker weer naar poppeliers

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
Vanwege de goede behandeling en voorlichting en
Afhandeling,een ruime voldoende.

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
We zijn keurig geholpen en met afleveren zetten ze alles netjes in elkaar. We hebben geen min punten kunnen vinden

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
ik ben bij Poppeliers terug gekomen, en alle meubelen destijds gekocht, omdat ze me in het verre verleden
heel netjes geholpen hebben met een stoel die ik gekocht had waarvan de garantie verlopen was, dit hebben ze opgelost en netjes vergoed, dat is de redenen dat ik weer mijn aankopen heb gedaan.
mijn nieuwe aankopen heb ik 1 jr geleden gedaan

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
Prima product, wielen lopen nu iets slechter en metalen armsteunen zijn erg hard helaas.

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
Vriendelijke medewerkers die zich de tijd nemen voor de klant en goede en duidelijke informatie verstrekken

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
Heel goed geholpen met het uitzoeken van de bank.

Vastaus yritykseltä Poppeliers Meubelen Veenendaal
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.