Købte en popcornmaskine hos…
Købte en popcornmaskine hos popcornmaskiner.dk til arbejdet, og den er et kæmpe hit! Super nem bestilling, hurtig levering og virkelig god service. Maskinen virker perfekt.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Jeg skulle igennem min arbejdsgiver bestille popcornmaskine og tilbehør til denne. Bestilling var helt ukompliceret, de bad om de nødvendige oplysninger, da vi skulle betale gennem ean-nr. og da de havde fået dem gik bestillingen helt af sig selv og produktet ankom få dage efter det var bestilt. Da faktura kom og der var en uoverensstemmelse med prisen, skrev jeg og hurtigt fik jeg svar tilbage at en ny faktura og kreditnota på den oprindelige faktura var sendt. deriblandt modtog vi også en opgraderet version af popcornmaskinen uden at skulle betale ekstra. Super god service og meget venlige ansatte, som også har humor over skrift. Kan kun anbefales.
Rigtig dejlig maskine jeg har fået mig i gave. Rigtig lækker popcorn maskine til en fredagsaften hvor man er lidt lækkersulten.
Rigtig god popcorn maskine og god kvalitet.
Virkelig nem at bruge for næsten alle aldre. Vil jeg klart anbefale.
Har købt en popcornmaskine.. hurtig levering .. og den laver vildt gode popcorn
Købte en popcornmaskine, hurtig levering flot kvalitetsmaskine. Køber gerne her igen.
Vi bestilte en popcorn maskine som skulle bruges til vores konfirmation. Vi fik den 3 dage efter bestilling og den virker perfekt og var et festligt indslag i konfirmationen. Gode sprøde popcorn til alle, nem at betjene og rense efter brug.
Bestemt et sted jeg anbefaler til andre.
Fik min maskine til tiden. Super service. Helt sikkert et sted jeg handler igen.
Købte popcornmaskine. Fik den leveret før tid og alt fungerede super perfekt.
Bruger helt klart firmaet til fremtidige køb.