Poopaway Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Tontinhuoltopalvelu
  2. Siivouspalvelu
  3. Jätehuolto

Har du en have, hvor hundelorte hurtigt hober sig op? Så kender du sikkert også problemerne: Haven bliver mindre brugt, børn kan ikke lege frit, græsset får gule pletter, og det hele føles hurtigt både uhygiejnisk og uoverskueligt. Samtidig er det noget, der konstant skal gøres – og som nemt bliver udskudt i en travl hverdag. PoopAway er skabt til at løse præcis det. Vi sørger for, at din have altid er ren og klar til brug, uden du selv skal bruge tid på det. Med faste besøg gennemgår vi hele haven – også langs kanter, bede og de steder, der normalt bliver overset – så intet bliver glemt. Alt affald bliver dobbeltposeret og lagt i din egen skraldespand, så det er nemt og diskret. Resultatet er en renere have, mindre lugt, bedre hygiejne og mere frihed i hverdagen. Du slipper for besværet – og kan i stedet nyde din have, som den er tænkt. Vi giver besked før ankomst og sender dokumentation efter hvert besøg, så du altid føler dig tryg. PoopAway er en lokal service i Aarhus og omegn med én simpel mission:

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Fantastisk haveservice 👍

Havde Kasper Bonde fra Poopaway på besøg.
Han udførte lige en gang førstehjælp til en slemt forsømt have og stor indkørsel.

Og hold da kæft han kan arbejde, og fik mange små selvsåede træer revet op, stor busk/hæk trimmet pænt i bund, masser af ukrudt bekæmpet, og alt fraklip, småtræer og afskårne grene tryllet bort fra grunden.

Ham kan jeg kun give min allerbedste anbefaling, ham bruger jeg meget gerne igen.
Frisk, ordholdende, humoristisk, høflig og tålmodig, og gør en ære i at alt efterlades lige og pænt.

14. heinäkuuta 2026

Genialt koncept

Genialt koncept ! Super lækker kundeservice/support ingen spørgsmål er for dumme :) og lækker service når man er på farten og skal holde øje med 3 børn så gøre de det hele lidt nemmer! Alt i alt

Lækker service Til en billig slags penge!

Super godt

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poopaway

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌

Det betyder virkelig meget at høre, at vores service gør hverdagen lidt nemmere – især i en travl hverdag med børn 😊

Vi sætter en ære i både god service og at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, så det er fedt at høre, det bliver værdsat!

Tak fordi du anbefaler os 💚

PoopAway

Meget tilfreds!

Super tilfreds med Poopaway! Der er en klar anbefaling herfra. Det fungerer nemt og de er super imødekommende!

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poopaway

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Det betyder meget for os, og vi er glade for, at du er tilfreds med servicen 😊

Tak for anbefalingen!

PoopAway 🐾

Fuldt ud tilfreds!!

Fuldt ud tilfreds!!
PoopAway gør hverdagen lidt lettere og mere hygiejnisk for mig – det kan helt klart anbefales.

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Poopaway

Tusind tak for de flotte ord! 🙏
Vi er glade for at kunne gøre en forskel i din hverdag 💚
Poopaway

Rigtigt god oplevelse

Helt igennem vidunderlig oplevelse af poopaway, flink og imødekommende, kan klar anbefale.

18. maaliskuuta 2026

Tusind tak! 🙌
Fedt at høre du har haft en vidunderlig oplevelse – og tak for anbefalingen!
Vi gør os umage hver gang 💩➡️✨
Poopaway

Selvom Poopaway desværre endnu ikke…

Selvom Poopaway desværre endnu ikke dækker mit område, har jeg fået en fantastisk kundeservice. Jeg blev mødt med stor venlighed og imødekommenhed, og de tilbød straks at skrive mig op til deres nyhedsbrev, så jeg får besked, så snart de udvider og kan dække mit område.

Det viser virkelig, at de går op i deres kunder – også selvom de ikke kan hjælpe her og nu.
Og Kasper… han er simpelthen verdensklasse! 🙌

Jeg glæder mig til at kunne bruge jer i fremtiden og kan allerede nu varmt anbefale Poopaway for deres utrolig professionelle og venlige tilgang.

1. joulukuuta 2025