Polyestershoppen.beArvostelua

3 554
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De bestelde producten werden snel geleverd door PostNL. De bezorger heeft er wel niet bij nagedacht wat er kan gebeuren als je het pakket over een poort gooit van bijna 2m hoog. Eén van de busjes pol... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ruim aanbod producten, maar bijkomend vind je op de website heel veel achtergrondinformatie terug van eigenschappen van de producten en adviestips. De instructie filmpjes zijn ook top. Zelfs voor d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snel besteld , topkwaliteit en snel geleverd. Goede handleiding die je op voorhand toegestuurd krijgt per mail. Kleine opmerking : sluit jullie potjes misschien af met tape. Er was een klein beetje... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling werd snel afgehandeld, een product was niet voorradig en hield de volledige bestelling op. Ik nam contact op via WhatsApp met polyestershoppen. En binnen het uur kreeg ik meteen antw... Näytä lisää

1. Remonttitarvikeliike
  2. Venetarvikemyyjä
  3. Tee se itse -kauppa
  4. Lattiamateriaalit
  5. Askarteluliike

Yrityksen kirjoittama

Polyestershoppen.nl is dé specialist in de verkoop van hoogwaardige harssystemen, vloersystemen, lakken, lijmen, kitten, wapening en overige benodigdheden. Wij leveren onze producten door heel Europa aan zowel doe-het-zelvers, hobbyisten als professionals. Met een uitgebreid assortiment en snelle levering zorgen we ervoor dat je altijd de juiste materialen in huis hebt. Daarnaast bieden wij deskundig advies, zodat jij met de juiste producten aan de slag gaat en jouw project tot een succes maakt!

Erinomainen

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Verwarrend front-end bankrekeningnummer

(gelieve door te lezen tot het eind)
Met een zeker gerust gemoed wou ik afrekenen bij Polyestershoppen.be. Echter, de betaalapp via bankkaart en manuele invoer (KBC) verliep net niet op de manier zoals gewoonlijk. Veel verschil met een normaal betaalsite was er niet. Doordat het er een tikje vreemd uitzag en ik me niet in mijn normale betaalomgeving bevond van de bank, checkte ik het bankrekeningnummer dat ik bij betalen zou moeten ingeven.

Dat bankrekeningnummer staat bekend als een frauduleus banknummer, het is nummer BE66 7360 2716 7643. Je kan dit nummer in de Google zoekbalk tikken, en je zal zien dat er al meerdere mensen via dit bankrekeningnummer werden opgelicht, via verschillende sites, via een zogenaamde 'KBC-omgeving'.

Ik brak de transactie af. Ondertussen, en naar aanleiding van deze review op trustpilot had ik contact met Polyestershoppen.nl.
Het bankrekeningnummer zou gelinkt zijn aan het gebruikelijke betaalplatform 'Mollie', waardoor dit nummer ook niet gelinkt is aan slechts één bedrijf.

Wat ik niet begrijp is dat de KBC-app van de klant/betaler steeds meer verificatie vereist (zoals het manueel bevestigen van de naam en het bankrekeningnummer van de bestemmeling), maar dat er toch van zo'n platform als 'Mollie' wordt gebruik gemaakt, waarbij het front-end een niet-gepersonaliseerd rekeningnummer te zien krijgt, dat blijkbaar een soort financiële sluis vormt tussen klant en bedrijf. Geen wonder dat fraude op die manier moeilijk vervolgbaar én detecteerbaar wordt.

In dit geval zou het gaan om een niet-frauduleuze transactie. Mij lijkt, en mede door het contact dat ik met het bedrijf Polyestershoppen had, dat het om een integer bedrijf gaat. Ik persoonlijk wens echter geen enkel risico te lopen, dus ik heb mijn transactie afgebroken terwijl ik heel graag wel de producten had aangekocht (en niet gemakkelijk een even voordelig alternatief kan vinden voor een zeer specifiek product).

Daarom vind ik dit uiteindelijk toch een onprettige ervaring, maar dat ligt niet aan Polyestershoppen zelf dat zeer voorkomend is, wel door de methode van betaling in combinatie met het betaalplatform 'Mollie' en hoe de KBC-app dit aanpakt.

Dit neem ik verder ook op met KBC, eventueel het platform voor fraudebestrijding. Zo'n front-end bankrekeningnummer dat door meerdere bedrijven gebruikt wordt, lijkt me een zéér slecht idee.
Heel, heel spijtig.

7. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Helene,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor uw oplettendheid. We begrijpen dat afwijkingen in de betaalomgeving argwaan kunnen wekken.

We willen u geruststellen: Polyestershoppen is geen frauduleus bedrijf en uw bestelling wordt veilig verwerkt via onze webshop. De betaling verloopt volledig beveiligd via KBC en onze betaalpartner Mollie.

We hebben u zojuist ook persoonlijk gemaild om alles toe te lichten en hopen dat hiermee eventuele zorgen zijn weggenomen. Als hier vragen over zijn, horen wij dat graag!

Sjoerd van Polyestershoppen

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Goed advies.

2. elokuuta 2024

Beste Lander,

Saanut 4/5 tähteä

Goed produkt

Snel geleverd en duidelijke uitleg

8. heinäkuuta 2025

Beste Marco,

Bedankt voor de review!

Duidelijke webwinkel

Duidelijke webwinkel, goed gedocumenteerd en heel vlotte levering in stevige verpakking.

30. kesäkuuta 2025

Beste Rudi,

What a team !

Fast delivery. Very nice products and exceptional service !! What else ? Thank you all the team

26. kesäkuuta 2025

Dear Roland,

Thank you very much for the review!

Kind regards,

Zeer tevreden.

Zeer goede informatie en service.

24. kesäkuuta 2025

Beste Melissa,

Super ervaring

Zeer goede communicatie, behulpzaam met uitleg en filmpjes. Snelle levering, kortom een topervaring.

23. kesäkuuta 2025

Beste klant,

Goede producten

Goede producten
, snel verzonden. Goede uitleg over alles.

21. kesäkuuta 2025

Beste klant,

Top product

Dit product voldeed aan de verwachtingen. Zeer deskundige uitleg hoe je product verwerkt.

18. kesäkuuta 2025

Beste Martin,

super snelle levering

super snelle levering
perfect zoals gevraagd

beter dan dit wordt het niet

24. kesäkuuta 2025

Beste Carl,

Team Polyestershoppen

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin