Trodde först att jag hade blivit lurad eftersom det var så svårt att få kontakt och svar via mail. Men jag blev inbjuden till den blivande butiken av ägaren. Han hade fullt upp med att bygga upp b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Skapad av poliser för alla som arbetar inom ordningsmakten och försvarsmakten. Vi säljer utrustning inriktat till yrken som polis, militär, ordningsvakt, tull, väktare. Våra produkter passar även utmärkt till friluftsliv, jakt och fiske. Handla din nya utrustning idag.
Odalgatan 22, 602 29, Norrköping, Ruotsi
- +46722028785
- Kontakt@polisprylar.se
- polisprylar.se
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fantastiska kläder har gjort många…
Fantastiska kläder har gjort många inköp. Bra kvalitet och snabb leverans
Kan varmt rekommendera (ツ)
Jag vill göra en retur och har över en…
Jag vill göra en retur och har över en vecka kommunicerat via mejl och får svar att jag inte betalat fast jag skickat kopia på betalningen. Fortfarande ingen retursedel. Polisprylar säger att dom skickat QR kod men någon sådan har inte kommit. Kan inte rekommendera detta företag.
Jag är mycket nöjd Tack för allt
Jag har handlat här flera gånger
Jag har handlat här flera gånger. I början hade jag lite struhl med leveranser men på senare tid verkar dom har löst upstartsproblemen. All produkter jag har handlat här har varit mycket bra. Senaste inköp var Snigel 55L Duffelväska 🤩
Riktigt bra sortiment
Riktigt bra sortiment, men det som får mig att återkomma om och om igen är den snabba leveransen och den otroliga servicen. Jag har behövt byta strl vid ett par tillfällen och det har gått snabbt och smidigt.
Besöker gärna igen!
Men jag blev inbjuden till den blivande butiken av ägaren.
Han hade fullt upp med att bygga upp butiken, och att ta hand om ordrar. Så det är helt förståeligt att det är svårt att hinna med allt då det än så länge även är en bisyssla vid sidan om hans ordinarie jobb.
Får ni chansen, så besök gärna affären framöver när allt är klart. En liten avstickare från E4 i närheten av Linköping.
Snabb service och bra produkter.
Snabb service och nöjd med handskarna som jag köpte. Passar mig perfekt.
Superbra kundbemötande
Superbra kundbemötande! Fick mina produkter inom några få dagar
Köpte en artikel
Köpte en artikel, bra kvalitet men fel storlek.
Returnerade varan men ingen återbetalning eller återkoppling.
Ett oseriöst företag.
Om ni vill veta mitt ordernummer är det ju bara att ni kollar våran kommunikation.
Ni bad om ursäkt för sen återkoppling pga flytt och jag har fortsatt kommunikationen i den tråden.
Det är ju lite genomskinligt att ni reagerar först när jag ger er ett dåligt omdöme när ni dolt mitt omdöme ni bad mig att ge er med länken ni skickade och bad mig om en recension..
Joackim,du kan kolla order .#30230

Vastaus yritykseltä Polisprylar.se
Har köpt flera gånger från dem
Har köpt flera gånger från dem. Snabb leverans med bra produkter, under sommar tid tog det tyvärr för lång tid med svar från kundtjänst. Men det är förståligt att folket har semester. Dock hittade jag deras telefonnummer och ringde direkt. Över telefon löste sig allt under 5 minuter. Det var jag som var lite stressad och visste inte hur mycket som hade gjort bakom kulisserna. Det var mycket som hade gjorts utan min medvetan!
Fick snabb hjälp med missat paket
Fick snabb hjälp efter att jag bommat att plocka upp ett paket pga att jag var på semester. Tack för hjälpen!
Fantastisk kundservice
Fantastisk kundservice! Trots att vi överstigit tiden för retur med två dagar löste Polisprylar det utan problem.
Svar inom en timme på mailen. Kan varmt rekommenderas!
Illa sydda kläder och dåligt kundbemötande.
Produkterna kom inplastade och ihopknölade i ett paket. Byxorna andades inte. Dom var som att ha ett plastöverdrag på underkroppen. Fleecetröjan var sydd så när jag hade dragkejdan öppen en decimeter nedanför halsen så strävade överdelen bakåt. Kragen hamnade mao bakom öronen. Tshirts dålig passform, etc. Varje gång jag mailade tog det mellan en till två veckor innan jag fick svar. Polisprylar godkände två returer av fem för att plasten inte följde med produkterna tillbaka. Polisprylar är högst troligt ett dropshipping-företag som skickar order direkt till kina för leverans till kund och verkar inte ha nåt annat intresse för sina kunder än deras pengar.

Vastaus yritykseltä Polisprylar.se
Bra service och snabb återkoppling om…
Bra service och snabb återkoppling om du mot förmodan skulle behöva hjälp eller reklamera något. Dettta är ett företag som verkar vara mån om sina kunder och gör sitt bästa för att tillhandahålla bra produkter till överkomligt pris.
Köpte handskar
Köpte handskar, produkten som levererades levde varken upp till bilderna eller produktbeskrivningen.
Fanns bland annat inte "touch" material på något finger som det skulle vara... dessutom är greppsidan i handsken gjort av något väldigt glidigt läder som gör att man har ett dåligt grepp kring vapnet. Alltså tycks greppsidan inte vara gjord av ruggat getskinn för bästa grepp. Är nått brunt, behandlat väldigt blankt läder.
Besviken, betalar man dom här pengarna så bör man få en produkt enligt produktbeskrivning.

Min go to butik
Handlat flera gånger från dom. Tycker allt fungerar smidigt. Vid nåt byte, så var det lite långsam svarstid då det jag skulle byta till var slut i lager. Men det är ändå förståeligt. Vissa skriver om lång svarstid. Kom ihåg att det är inte amazon ni handlar ifrån utan ett litet företag. För mig gör det stor skillnad och då är det också acceptabelt att man inte hinner svara på studs.
Rekomenderar dem starkt

Vastaus yritykseltä Polisprylar.se
Bra support snabba svöngar.
Lång återkoppling för reklamation men…..
Köpte ett par scorpio kängor som jag tänkt använda inom jobbet. Efter 2 veckor uppstod ett hål på insidan i ena skon i textilen. Försökte kontakta dem och efter några turer så får jag ett mail att agenturen ville få in bilder för att kunna reklamera skorna. Skickade bilder och sen va det tyst flera månader. Detta kan säkert bero på den mänskliga faktorn. När jag åter får kontakt med dom är det absolut inga problem att reklamera skorna. Kan varmt rekommendera, dock en lång svarstid från företaget för återkoppling.

Vastaus yritykseltä Polisprylar.se
Bra utbud och produkter, men lite ihärdiga.
Har handlat härifrån flera gånger utan några problem, men jag stör mig på vissa grejer de gör. T.ex. så skickar dem epost till en för att påminna en att man har lagt artiklar i kundvagnen men "glömt" att checka ut, och ifall man växlar till en annan flik på sin webbläsare så ändras rubiken på fliken till "Vi finns fortfarande här!" som om det vore bråttom att man ger dem pengar.
Men med priserna på vissa varor i åtanke så är det jämförelsevis kanske inte så farligt...

Håller inte riktigt med!
Jag känner inte riktigt att vissa omdömen ger så bra bild av helheten. Leveranstiden var rätt snabb, men då produkten skulle tillbaka pga. för liten storlek så dröjde återkopplingen över 1 vecka. Nåväl, man nämde att det berodde på sjukdom, ändå gick frakten snabbt men återkopplingen långsamt. När återlämning sker blir man debiterad 2 x 69:- i frakt. Det är dåligt. Sen är det på produkten väldigt små storlekar för att vara xl för vuxna.