Producten, prijzen en klantenservice zijn prima.. het enigste waar polijstweb zich duidelijk in zou kunnen verbeteren is het kiezen voor een andere pakketdienst. DPD kon er ook deze keer niet voor zor... Näytä lisää
Had de artikels die ik zocht in stock en schappelijke prijs ook. Tevens ook nog andere artikels besteld voor de verzendingskosten te elimineren. En toch goede persoonlijke communicatie met de "zaakvo... Näytä lisää
Altijd een plezier om je auto benodigdheden bij jullie te kopen duidelijk snelle service en direct op de post Hartelijk bedankt team polijstweb
Er ging wat mis met mijn eerste bestelling door een misverstand. Na telefonisch overleg en een duidelijke uitleg heeft Mark het uitstekend opgelost. De volgende dag had ik alles al in huis. Prima serv... Näytä lisää
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
snelle levering en degelijk materiaal
Blij met deze nieuwe webshop!
Hoogwaardige producten voor goede prijzen.
Met zorg verpakt en verzonden; dus geen lekkende flacons.
Goede klantenservice en interessante nieuwsbrieven voor de autoliefhebbers.
Je word echt op de hoogte gehouden van…
Je word echt op de hoogte gehouden van je bestelling. Mijn bestelling liep vertraging op. Maar er word alles aan gedaan dat jij je bestelling ontvangt. Het heeft ook maar 1 dag langer geduurd.
Bestel je banden zwart krijg je desbort…
Bestel je banden zwart krijg je desbort lotion geleverd bij polijst web niet goed geld weg

Vastaus yritykseltä polijstweb.nl
Snelle levering, goede prijs en vlot geleverd.
The parcel was delivered to my home…
The parcel was delivered to my home without any problems, I am happy with the products
Top artikelen
Top artikelen die doen wat ze zeggen. Ik had van "nuke guys" de glascleaner gekocht en had nooit gedacht dat dit zo goed werkte...
Snelle levering van goede kwaliteit…
Snelle levering van goede kwaliteit producten.
Polijstpads voor natuursteen geven niet…
Polijstpads voor natuursteen geven niet het gewenste resultaat. Vloer blijft dof. Nochtans de pads gebruikt zoals omschreven van 200 tem 8000.

Vastaus yritykseltä polijstweb.nl
Op donderdag besteld, vrijdag binnen, dat vond ik erg prettig!
Incomplete bestelling
Op 03-02 een bestelling geplaatst van een menzerna starterset.
Op 05-02 was het pakket binnen maar zaten er alleen maar Pad’s in, dus direct gebeld met polijstweb.
Je word netjes te woord gestaan, ik heb duidelijk aangegeven dat ik de spullen voor het weekend nodig had.
Dit kwam allemaal in orde werd me verteld.
Vandaag 12-02 eindelijk de Menzerna flesjes binnen, te laat helaas.
Vind het jammer dat er 9 dagen moeten verstrijken voordat het product daadwerkelijk binnen is. (DPD is daar grotendeels de oorzaak van)
Goedkoop was het niet, fouten maken is menselijk. Baal er wel van dat dit niet directe een positieve introductie was voor mij.
Ik heb dit bericht en de hoeveelheid sterren aangepast na een reactie van de eigenaar hieronder op trustpilot.
Al met al lijkt het me een nette fatsoenlijke zaak waar je veilig spullen kunt kopen.
DPD is trouwens altijd een teleurstelling, die doen waar ze zin in hebben.

Vastaus yritykseltä polijstweb.nl
Mark heeft een eenmanszaak met mooie…
Mark heeft een eenmanszaak met mooie producten. het is knap dat hij het zo in zijn eentje doet. Personeel is niet te betalen dus , chapeau! Blij met de levering en je communicatie!
Succes!! Frits van maeijer motors
Ik begon als ambasadeur van polijstweb
Ik begon als ambasadeur van polijstweb. En heb de nodige producten allemaal besteld bij polijstweg. De service is in mijn goed perfect. Persoonlijk contact via de mail en app ging allemaal goed. Hij gaf zelfs tips wat altijd welkom is.
Nu heb ik b2b samen met polijstweb en ben blij dat ik deze stap heb gemaakt, zodat ik zelf kan gaan groeien als detailer.
Ik raad polijstweb zeker aan iedereen. En dit is uit eigen ervaring voor de detailers onderons
Wij zijn zeer goed geholpen door Mark…
Wij zijn zeer goed geholpen door Mark .Alles netjes opgelost.
Heel goede service!
Fam Krul
Werkendam
Meerdere dagen telefonisch contact…
Meerdere dagen telefonisch contact proberen te krijgen. Op een ochtend zeker 10 x geprobeerd en geen contact. Geen haar op mijn hoofd dat ik hier ga bestellen. Voorspelt niet veel goeds als er iets mocht zijn

Vastaus yritykseltä polijstweb.nl
Verschrikkelijke firma die zich niet…
Verschrikkelijke firma die zich niet inzet voor zijn klanten.

Incomplete levering
Incomplete levering. Omdat ik geen tijd had om de levering gelijk na te kijken, heb ik na 2 weken gereageerd. Pakbon klopte, 1 product ontbrak. Na mijn mail krijg ik te horen dat ik te laat reclameer, maar meneer zou het uitzoeken. Hoor je niks meer. Wederom nog 2x gemaild, men reageert gewoon niet.
Update 28-7; nadat ik de review geplaatst heb, is er een nieuwe set gestuurd.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.