Ik heb onlangs een 151 Elite Trainer Box besteld bij Pokestock.com en ben erg tevreden over mijn ervaring. De bestelling werd snel verwerkt en netjes verpakt geleverd, waardoor alles in perfecte sta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer professioneel en betrouwbaar. Ik heb meerdere van mijn Pokémon kaarten laten graden door Pokestock en het eindproduct ziet er fantastisch uit. Zeer goed alternatief in Nederland om kaarten te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Great store, fast shipping and low minimum order price for free shipping. Item was well-packaged and in perfect (new) condition. Recommended! Geweldige winkel, snelle verzending en lage minimale be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Pokestock is the EU best online Pokemon TCG seller in a massive range of single cards, accessories and sealed product at highly competitive prices. Our number one priority is providing a great customer service. We aim to respond to all queries in a timely and professional manner, dispatch orders promptly and accurately, and provide support for any issues that may arise. We're the leading online retailer of official Pokemon cards and TCG accessories.
Hollanti
Pokestock is een goed bedrijf om je kaarten te laten greaden maar aleen elke keer als je wat besteld word weer gevraagd wil je eer review geven dat is best wel irritant maar verder is het top

Vastaus yritykseltä Pokestock
Dont got a track and trace and still dont got my pakkage its taken long
Very good and competitive prices! They were also fast to respond by chat. The only downside is that shipping takes like a week, but this is also communicated beforehand.

Vastaus yritykseltä Pokestock
Kortgezegd, PGS doet niet wat ze beloven:
- Geen communicatie, kreeg niet eens een bevestiging dat mijn kaarten goed waren ontvangen.
- Fouten gemaakt met de labels, o.a. tekstuele fout.
- Kaarten terug mogen sturen. Kreeg de kaarten daarna met opengebroken en dicht gelijmde cases terug, wel met de goede labels.
Ik heb niet het gevoel dat PGS zuinig met mijn kaarten om is gegaan. Ik zou hier geen kaarten meer naar toe sturen.

Vastaus yritykseltä Pokestock
Alles proper aangekomen ! Snel geleverd, heb mijn Charizard 25th Celebrations laten graden en super content ! Enige puntje waar ze aan kunnen werken is mss communicatie met de klant maar begrijp wel dat ze niet 24/24 op alles kunnen antwoorden. Voor de rest TOP bedrijf en doen waar ze goed in zijn ! Super tevreden !

Vastaus yritykseltä Pokestock
waardeloos, je besteld voor 100 euro aan mystery box en krijgt vervolgens voor 67 euro aan spullen. 2 booster packs, een graded kaart en een T shirt. Wat bij elkaar 67 euro is. zonder dat de booster packs geopend zijn. Er staat op de site dat je meer in je box krijgt dan wat je ervoor hebt betaald, dat is helaas niet zo. Op internet staat de charizard die ik heb ontvangen voor 20 euro te koop. De boosterpacks zijn 6 euro per pakje, 2 pakjes heb ik is 12 euro en het T shirt is 35 euro.
Na mail wisseling nog een box gekregen, wat een super box. Echt een aanrader om nog eens te bestellen. De klantvriendelijkheid is hierna top geweest!

Vastaus yritykseltä Pokestock
30 september 2021 - Meerdere Pokemon kaarten ingezonden ter grading. Gaven aan dat zij contact op zouden nemen zodra PCA ze ontvangen hadden.
28 november 2021 - Geen gehoor en moet uiteindelijk zelf om bevestiging vragen of de kaarten correct zijn ontvangen door PCA.
29 november 2021 - Reactie gekregen dat ze al bij PCA zijn, ondanks dat ze aangaven dat het eerste volgende contact moment vanuit Pokestock zou zijn als ze bij PCA aankwamen.
15 februari 2022 - Wederom om een status update verzocht. Tot op heden geen reactie op mijn mail. En er word nu niet eens meer fatsoenlijk door een medewerker gereageerd, maar men krijgt alleen een auto-reply bericht.
26 februari 2022 - We zijn nu inmiddels 5 maanden verder en de initiële 3 maanden grading duur die aangegeven werden zijn inmiddels ruim verstreken. Het voelt nu meer als oplichterij aan want in de nieuwe auto-reply word nu aangegeven 6-10 maanden voor de standaard service. En er word niet meer gereageerd door een medewerker ondanks dat ze aanschrijven dat de richtlijn binnen 24 uur te reageren.
Als Pokestock niet reageert ben ik genoodzaakt aangifte te doen bij de politie.
27 februari 2022 update: Vandaag mijn ordernummer nogmaals doorgegeven en keuze doorgegeven nav hun reactie hier op Trustpilot.
Gaven in vorige reactie op Trustpilot aan dat iedereen een mail had moet ontvangen die na augustus kaarten hadden ingestuurd mbt keuze opties. Ik heb echter niks ontvangen.
In afwachting van hun reactie en bevestiging van keuze.
27 februari 2022 vervolg update:
Terugkoppeling ontvangen dat ze kaarten nu via PGS laten graden en binnen 30 dagen terugsturen.
Maar wel met een nare opmerking:
“Wij hebben je bericht gelezen, wij hebben je ook duidelijk verteld dat jij je email nooit hebt ingevuld bij je bestelling, dus de communicatie vanuit ons was niet het probleem. ~ “
1. Hoe kan ik dit weten als dit nergens terug te vinden is voor mij als klant en ik de aanname doe dat wanneer ik mijn order heb geplaatst en bevestiging daarvan wel op het correcte e-mail adres ontvang dat deze in het systeem staat. Hoe kan het zijn dat ik een orderbevestiging krijg op het correcte e-mailadres als ik geen e-mail adres heb ingevoerd? Dan schort er ergens iets in hun systeem.
2. Ze sturen me een screenshot van hun database waarin mijn e-mail niet staat, maar wel mijn telefoonnummer en dat de order niet afgehandeld is. Nogmaals hoe kan ik dit weten dat mijn e-mail adres niet bij hun bekend was wanneer ze mij niet op de hoogte stellen. En ik wel eerder per mail contact gehad m.b.t. status van mijn order. Dan hadden zij dit toch kunnen aangeven. Echter in die mail chain is nooit aangegeven dat mijn e-mail adres niet in het systeem stond of dat ze deze miste of gevraagd of het mail adres waarmee ik e-mailde aangevuld kon worden in het systeem zodat ik geen updates meer miste.
3. De 90 dagen indicatie PCA grading termijn waren verstreken (lees inmiddels 5 maanden verder uiteindelijk), PCA samenwerking hield op, maar er is nooit vanuit hun contact gezocht via mijn telefoonnummer ondanks dat deze wel vermeld stond in hun database. Op welke manier moet ik als klant hier dan achterkomen als op mijn e-mail verzoek m.b.t. status update 15 februari 2022 niet gereageerd word.
Let op nieuwe klanten als je mail niet correct in het systeem staat bij hun (geen idee hoe je daar achter kan komen, want dat vertellen ze je niet) word jij verantwoordelijk gehouden dat zij geen contact met je op kunnen nemen ondanks dat je telefoonnummer wel bekend is in hun database, je order op onafgehandeld staat, herhaaldelijk in het begin stadium contact is geweest per mail waarbij letterlijk de eerste mail in de chain de order bevestiging is, wanneer jezelf contact zoekt er niet word gereageerd tot je op Trustpilot een negatieve review plaatst en als je dan eenmaal contact maakt word jij als klant word afgeschilderd als degene die verantwoordelijk is voor dit alles ondanks dat er geen enkele communicatie (want je e-mail staat er niet, dus we kunnen niet communiceren) of pogingen tot andere vorm communicatie (telefonisch want die stond er wel in, reageren op mijn oude mail waar het ordernummer in staat of recentelijk mail) vanuit Pokestock is genomen, maar wel word geacht de toon van de review aan te passen en je uiteindelijk wel voor de “service” betaald.
Hopelijk is de volgende update positiever en dat ik via de nieuwe PGS grading system de cards heb mogen ontvangen van ze.
14 april 2022 - In de reactie geven ze aan dat de kaarten binnen 30 dagen gegrade zouden worden. Maar tot op heden geen update ontvangen.
21 april 2022 - Kaarten ontvangen. De casings zijn mooi en uiteindelijk blij dat ze gegrade zijn. Van 1 ster naar 3, maar geen hogere rating omdat de gehele ervaring te wensen over laat en zeker ruimte is voor verbetering.

Vastaus yritykseltä Pokestock
My son forgot to add a submission form to his cards that did send in for grading. Service department helped quickly and efficient to connect the shipment to the order. Great service and big thank you!

Goede service.
Box kan wel iets beter ingepakt worden maar overall goede ervaring.

Vastaus yritykseltä Pokestock
Hele mooie mysterybox ontvangen! Absoluut niet ontevreden.

Vastaus yritykseltä Pokestock
4 maanden geleden een kaart gestuurd om te graden nog steeds niets terug ontvangen, mail gestuurd maar geen reactie

Vastaus yritykseltä Pokestock
Elite trainer boxje besteld. Allles prima en snel aangekomen. Heb zelfs eeen Eveon V alt art getrokken ;) top

Vastaus yritykseltä Pokestock
Amazing delivery! Always shipped on time!
A fast and good service. You get more than your money's worth!
Only little thing I would love to see, is more protection filling in the delivery box.
Everything was tighly packed, a fall on the way to the costumer could damage the product. But everything else was really great.
I'm certainly going to buy more at Pokestock!

Vastaus yritykseltä Pokestock
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.