Eerste keer dat ik bij Pokemagic kocht en eerste keer dat ik online losse kaarten bestelde. Voor sealed producten kun je op genoeg sites terecht voor goede prijzen, maar voor losse kaarten liegt Pokem... Näytä lisää
Ik probeer dus scarlet and violet te verzamelen (de set) en toen kwam ik naar deze site ik koos meteen uit die ik nodig heb en ik kreeg ze al binnen 2 dagen binnen! je krijgt de kaarten in perfecte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De kaarten kwamen heel goed verpakt binnen. Dubbele verpakking zelfs! En ze lezen m'n berichtje over of ik , zoals ze voorheen dit deden, een beetje bulk mag krijgen. Enorm tevreden! Inmiddels vaste k... Näytä lisää
Een goede service. Bij vragen krijg je netjes dezelfde dag nog een (uitgebreide) reactie. Pokemagic heeft een leuk assortiment losse kaarten. Alle kaarten worden netjes en stevig verpakt. En binnen de... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pokemagic is de specialiste op gebied van Pokémon kaarten. Wij richten ons voornamelijk op losse kaarten en setjs van 50 kaarten. Pokemagic streeft ernaar om haar klanten een glimlach te geven. Hoe we dit doen? Met voordelige prijzen En een goede kwaliteit.
Deken Scholtenstraat, 7572 ZC, Oldenzaal, Hollanti
- 0640935465
- info@pokemagic.nl
- pokemagic.nl
Goede service,mooie kaarten
Bestelling snel binnen,kinderen waren er erg blij mee,mooie kaarten

Vastaus yritykseltä Pokemagic.nl
Bezorgd zoals bestelt naar beschadigde jumbo kaarten
Snelle bezorging en bezorgd zoals besteld maar 1 van de 5 jumbo kaarten was beschadigd en allemaal krom gebogen.
Na overleg tot een oplossing gekomen.

Vastaus yritykseltä Pokemagic.nl
Snelle verzending en kaarten zoals…
Snelle verzending en kaarten zoals verwacht top!!

Vastaus yritykseltä Pokemagic.nl
Snelle levering en zorgvuldig ingepakt!
Snelle levering en de kaartjes zijn zorgvuldig ingepakt!

Vastaus yritykseltä Pokemagic.nl
Pokemagic zeer klantvriendelijk en aan al je vrienden en bekenden aan te bevelen voor iedere portomonee wel een cadeautje beschikbaar
Beste pokemagic ik zou jullie zeker aanbevelen voor de mensen die iets moois voor hun dierbare zoeken van Pokemon want u heeft mooie artikelen van pokemon supper mooie kwaliteit goed verpakt en een zeer snelle levering plus ze houden ook rekening met commentaar want ze hebben de bestelling van mij ook echt persoonlijk gemaakt door naar de wensen te kijken en daarop een mooi pakket gemaakt met mooie kaarten plus een leuke attentie er nog eens bij het is zeker weten een betrouwbaar bedrijf ik ga er vlug weer bestellen

Betrouwbaar
Snelle levering, mooie prijs qualiteit verhouding, nette kaarten. Ik kan Pokemagic aanbevelen.

3de bestelling
Deze levering duurde wel iets langer dan normaal.
Bij deze bestelling had ik vooral sleeves en een map besteld. Alles in goeie kwaliteit. De kaarten die ik had besteld waren in goeie staat. Wel geen kaart met hoge value. Bovenal betrouwbaar bedrijf.

Alles was perfect.
Duidelijke website, goed contact, goede en vlotte levering en de kaarten waren goed ingepakt en beschermd. Alles was perfect.

Vastaus yritykseltä Pokemagic.nl
Kaarten waren heel netjes en nog een…
Kaarten waren heel netjes en nog een bonus erbij. Er was wel enige tijd tussen de order en de levering.

Geweldig
Geweldig! Snelle levering, duidelijke mailcontact, kaarten netjes ingepakt.

Vastaus yritykseltä Pokemagic.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.