1. Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij Point One weten we dat een avontuur zonder de juiste gear al snel meer gedoe dan plezier oplevert. Of je nu een dagje gaat hiken in België of maandenlang de wereld rondtrekt, de juiste uitrusting is cruciaal. Daarom hebben we Point One opgezet: dé plek waar je zonder gedoe de beste reis- en outdoor essentials vindt. Geen overbodige rommel, gewoon spullen die doen wat ze moeten doen.

3,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

3,6

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een Silva Expedition-kompas bij…

Ik heb een Silva Expedition-kompas bij point-one gekocht, maar dit werd geleverd zonder koordje en daardoor ook zonder declinatiesleutel. Vervolgens heb ik hierover meerdere e-mails gestuurd naar Point One, maar helaas heb ik geen enkele reactie ontvangen. Erg teleurstellend, zeker gezien het ontbreken van onderdelen bij een nieuw product.

24. elokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Levertijd 5x zo lang dan beloofd

Op 10 mei een hangmat besteld voor de verjaardag van mijn vriendin op 15 mei. 2-3 werkdagen besteld tijd meldt de website. Ondertussen is het 23 mei en krijg ik het bericht dat het pakket net pas bij de bezorgdienst is aangekomen.

Sterk vermoeden dat dit dropshipping is. Wordt nergens vermeldt. Nu maar hopen dat het product wel van goede kwaliteit is.

Ook geen communicatie over deze enorme vertraging. Als er een reden voor is zou ik dat dus juist kunnen waarderen. Volgende keer bestel ik daarom gewoon bij een andere winkel. En dat vind ik jammer, want jullie hebben wél precies de dingen die ik aan zou willen schaffen qua camping / hiking gear.

23. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mooie producten voor een goede prijs

Mooie producten voor een goede prijs. Snelle verzending. CNOC water bag 2L besteld, alles in orde. Bedankt en tot de volgende keer!

17. marraskuuta 2025
Point One-logo

Vastaus yritykseltä Point One

Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Succes op pad! 😀🥾

Aanrader

Goede service en hele fijne sokken. Ook snel verzonden. Ik zal hier vaker bestellen :)

13. marraskuuta 2025
Point One-logo

Vastaus yritykseltä Point One

Fijn om te horen dat de producten je bevallen. Tot snel! 😉

Saanut 5/5 tähteä

Top service, scherpe prijzen, betrouwbaar

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen in België. Ik deed het pakketje open en er zat een leuke kaartje bij met de naam van de persoon die mijn pakketje had ingepakt. Dit winkeltje geeft om de klanten! Er bleek iets verkeerd in te zitten in mijn pakketje, ze hebben het heel snel opgelost voor mij en een nieuw pakketje verzonden! De klantenservice antwoordt heel snel. Ik heb hier de CNOC VectoX zakken gekocht voor bij mijn Sawyer waterfilter. Handig voor op reis maar ook bij noodsituaties… dan heb ik altijd drinkbaar water bij mij, ik kan dan drinken van de regenton of van een beekje. Altijd wel je water koken na het filteren van het water voor de zekerheid indien het gaat, anders kan je het zo ook drinken. De winkel hanteert scherpe prijzen, hun catalogus bevat bekende merken die wereldwijd bekend zijn en dus kwalitatief zijn. Ze verkopen de BeFree waterfilter en Lifestraw ook. Ik hoop dat ze ook de Sawyer waterfilter kunnen aanschaffen, deze filter gaat namelijk heel je leven lang mee en moet je niet vervangen dus!

10. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin