Poetsenpolijsten.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Heb bij poetsen.nl een rol extra dikke aluminiumfolie besteld via bol.com voor maar liefst 11,99 euro en dan sturen ze een gewone rol op die overal verkrijgbaar is voor 1,79 euro gelukkig heb ik bol s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de G3 pro samengesteld pakket gekocht bij Poetsenpolijsten.nl, ik had er zelf eerst een hard hoofd in of dit zou werken maar ik moet zeggen dat de oppervlakkige krassen binnen 1 minuut verdwene... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Het bedrijf Polyshoppen heeft een goed advies gegeven hier voor de juiste produkten verstuurd welke ik heb ontvangen. De toepassing van de producten, op basis van het gegeven advies zal over enke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit van producten. Ik heb er waterproof schuurpapier gekocht met een hele fijne korrel. Ze gaan veel langer mee dan Gamma troep, en de prijs is prima! Daarnaast had ik ook een potje polijs... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Auton korjaus ja huolto
  2. Autotarvikkeet
  3. Auton varaosat ja tarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Poetsenpolijsten.nl heeft hoogwaardige schuur, poets- en polijstproducten voor auto, boot en caravan. Als Benelux importeur van Farécla en Mirka heeft poetsenpolijsten.nl eenvoudige oplossingen voor zowel de professionele markt als voor consumenten.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

direct opgelost

ik had een beamkitje besteld dat razendsnel geleverd wer ,helaas was er iets mis mee maar na een telefoontje en appje met foto,s werd er gelijk een nieuw kitje opgestuurd. heel netjes geregeld alhoewel ik toch wel denk dat bij het inpakken van het eerste kitje gezien had kunnen worden dat er iets mis was. evengoed super tevreden over de service!

24. heinäkuuta 2024

Beste Alexander,

Saanut 5/5 tähteä

Service bestaat blijkbaar toch nog.

Ik had te veel besteld en kwam hier pas later achter. Na bellen alles netjes opgelost en vriendelijk te woord gestaan.

15. heinäkuuta 2024

Beste Peter,

Saanut 3/5 tähteä

Bedrijf goed en snel , product minder

Bedrijf goed en snel
Product valt erg tegen,stinkt naar teer. Ipv new car Dus gaat de prullenbak in. Jammer

8. heinäkuuta 2024

Beste Michel,

Bedankt voor de review en feedback over het product. Spijtig dat de geur niet is zoals verwacht.

Saanut 5/5 tähteä

Prima spullen en prima uitleg.

Prima spullen en prima uitleg middels instructie filmpje.

3. heinäkuuta 2024

Beste klant,

Goed product

Goed product. Prima en snelle service.

4. kesäkuuta 2024

Beste Jeroen,

Saanut 3/5 tähteä

Meer uitleg zou fijn zijn.

Ik vind het moeilijk om nou te vinden wat je zoekt. Er zijn 101 verschillende producten, zie als leek de juiste maar eens te vinden.
Een simpele starters pakket zou handig zijn. Waar dan kant en klaar in zit: polijst middel, uv protectie, de juiste poets pads. En dan gericht op je doel. Dus bv: camper poetsen extreem/normaal/licht. En dan ook voor je boot/auto enz enz. Ook een handleiding zou fijn zijn. Ik heb nu alles op google moeten uit zoeken terwijl jullie het antwoord al lang al weten. Zoals: vermijdt ramen en koplampen, dit geeft onherstelbare kras schade. Poets niet op een te hoog toerental, dit geeft brandplekken. Verder heeft het geleverde product gedaan wat het moest.

26. toukokuuta 2024

Beste Rob,

Bedankt voor de review en feedback. Neem bij vragen en advies gerust contact met onze klantenservice op, scheelt een hoop naslagwerk op het internet ;)

Saanut 5/5 tähteä

Wat ik aangeschaft heb is prima…

Wat ik aangeschaft heb is prima qualiteit.
De klei handschoen ga ik vaker kopen

23. toukokuuta 2024

Beste Sven,

Saanut 4/5 tähteä

Goed hoor!!!!

Snelle levering. Goed verpakt en precies wat ik zocht

18. toukokuuta 2024

Beste Alex,

Snelle afwikkeling

Snelle afwikkeling. Netjes verpakt

28. toukokuuta 2024

Beste Job,

Team Polyestershoppen

Snelle levering en afhandeling

Snelle levering en afhandeling. Prima!

25. toukokuuta 2024

Beste Harm,

Snel geleverd

Snel geleverd

19. toukokuuta 2024

Beste Cornelis,

Team Poetsenpolijsten

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin