Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Od 2003 roku używam onetu. Często automatycznie wpisywałem Onet.pl jak chciałem czymś się zainteresować i poczytać. Teraz to jest jakaś masakra. Same bzdury. Clickbait. Wszystko premium. I więcej rekl... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Korzystam z wielu programów pocztowych. Piszę sam aplikacje na telefon. Poruszam się sprawnie zarówno na polu sprzętu jak i oprogramowania użytkowego. Od czasu jak wprowadzono dodatkowe potwierdzenia... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dramat!!!!!!! Zero pomocy!!! Totalna fuszera. Dzwonisz z pilna sprawa, a tu odpowiedz typu kopiuj wklej a po taką ,,pomoc” to nie trzeba nigdzie dzwonić. Nie mogłam się przez tydzień zalogować do kont... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wedlug mnie duzo negatywnych wiadomosci z kraju i ze swiata, plus ze swiata czasami kompletnie wg mnie niepotrzebne (jak awanturujacy sie pasazer z drugiego kranca globu). Ostatnio o tym ze matka z za... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Uutispalvelu
  2. Sähköpostipalvelun tarjoaja
  3. Ohjelmistoyritys

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Onet: codzienne źródło informacji milionów Polaków - wiadomości z kraju i ze świata 24/7, pogoda, sport, biznes, moto, rozrywka. Bądź na bieżąco z Onet!

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,6

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Poczta Onet nie polecam

Poczta Onet nawet nie da zalogować się do konta wciąż dając zdjęcia, aby potwierdzić, ze nie jesteś botem. Dno i wodorosty.

16. syyskuuta 2022

Poczta dno

Przenoszę konto gdzie indziej. Wiadomości wrzucane do spamu a spam na główne konto. Ta poczta to nieporozumienie.

1. heinäkuuta 2022

Totalne dno.

Totalne dno.
Konta blokowane za nic.Brak mozliwosci logowania gdy uzywa sie poprawnych loginow i hasl.komunikacja na poziomie nizej niz dno.jedno moje konto zostalo zawieszone z niewiadomego powodu a na drugie nie da sie zalogowac mmwpisujac poprawny login i haslo. cala ta poczta jak i pomoc techniczna to cyrk i dno dna. moim zdaniem powinni to w ogole usunac z internetu a ludzie ktorzy chca zalozyc tam email odrazu pojsc na inna poczte.

14. elokuuta 2022

usunięte konto premium, płatne

BOK nie odpowiada na reklamacje. Konto zostało usunięte mimo że używane było codziennie i było to konto płatne, premium. Brak jakiejkolwiek reakcji na monit o przywrócenie. Na czacie automat odpowiada jedynie, że konto zostało usunięte z powodu braku aktywności lub przez osobę zalogowaną. Proponuję przenosić konta wszystkim którzy korzystają z poczty Onet.

21. kesäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

To najgorsze 💩 jakie może być w sieci

To najgorsze 💩 jakie może być w sieci. Promują ta 🇺🇦 jakby to było nasze państwo Nigdy nie jest i nie ma na to naszej zgody. Tacy jak wy powinniście wyladowac w więzieniu za te klamstwa. Za to że popieracie banderowców 😠NIE NAJWIEKSZYM KLAMCOM OBOK TVN ,POLSAT ,TVP , CNN ,BBC ETC otwórzcie oczy. Nie bierzcie udziału w praniu wam mózgów. Wylaczcie media wlaczcie wesoła muzykę. Spadnie wam poziom stresu

9. huhtikuuta 2022

Nie napisze

Kontakt, zeeerooo. Wyuczona formułka na pamięć , ja pier. Dole co za szmatławiec

8. helmikuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Ja mam pocztę płatną i też mnie mają…

Ja mam pocztę płatną i też mnie mają gdzieś. Ciągle przepuszczają spam znakowany dziesiątki razy. Gdyby nie fakt, że mam skrzynkę w onecie od niepamiętnych czasów i mam tam kawał historii, do którego chcę mieć wgląd, to dawno bym zamknął to konto.

4. tammikuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Usuneli mi konto pomimo faktu ze sie…

Usuneli mi konto pomimo faktu ze sie nigyd nie zgodzilam na to ze bez aktywnosci usuna mi konto. To jest nowa zasada na ktora nie moglam sie zgodzic bo sie nie logowalam i mimo tego i tak usuneli mi konto. Powinni czekac az osoba sie zgodzi na zmiany regulaminu zanim podejma akcje. Nie polecam bo w kazdym momencie moga sobie zmienic ze konto jest platne i powiedziec ze zawzse taka zasada byla. Oszusci.

25. lokakuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

automatyczne usunięcie konta poczty onet

Właśnie próbowałam zalogować się na moje konto na onet.eu Dostałam informację, że moje konto nie istnieje. Napisałam do BOK onet. Pani oznajmiła mi, że moje konto zostało skasowane zgodnie z regulaminem przez brak logowań w określonym regulaminem czasie. Sprawdziłam - faktycznie mogłam się nie zalogować od roku, ale w tym samym punkcie regulaminu jest napisane, że onet przed usunięciem konta informuje o tym fakcie użytkownika na adres email pomocniczy. Ustalony pomocniczy adres email dla mojego dawnego konta przeglądam codziennie. Nie dostałam żadnej informacji. Pani z BOK na moje pytanie dlaczego nie zostałam poinformowana (zgodnie z ich regulaminem) o usunięciu konta, miała mi do powiedzenia tylko tyle, ze ona to w sumie nic nie wie - bo wszystkie dane są usuwane razem z kontem i nie ma możliwości sprawdzenia ani przywrócenia konta. Dostęp do wszystkich platform miałam poprzez usunięty przez nich adres email. Nie Polecam! Dobrze, że zorientowałam się przypadkiem. Na cito zmieniam wszędzie mail z dostępem. Gdybym chciała awaryjnie zresetować hasło itp to srogo bym się zdziwiła

18. elokuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Najgorsza skrzynka z jakiej miałem…

Najgorsza skrzynka z jakiej miałem okazję korzystać jest tak tempa i nic nie ułatwia w porównaniu do innych skrzynek to średniowiecze , o aplikacji na IOS nawet nie chcę nic pisać bo brakło by tu miejsca , totalne dno

3. elokuuta 2021

Śmieciowy portal

Śmieciowy portal który stał sie quasi-brukowcem typu FAKT, krzykliwe tytuły artykułów. Ranking śmieciowy.

18. heinäkuuta 2021

Coraz gorsza, nie polecam

Z onet poczty korzystam od kilkunastu lat. I chyba czas z tym kończyć… Nie dość, że zawsze była pełna reklam, od kilku miesięcy logowanie w przeglądarce jest możliwe tylko!!! przez stronę główną onet.pl!!! Żałosne. Żeby sprawdzić pocztę za każdym razem muszę czekać aż załaduje się cała strona, reklamy, info itp. Tym bardziej jest to irytujące, że od kilku lat płacę za wersję onet plus żeby choć części reklam uniknąć

6. toukokuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin