Fijn dat er nog bedrijven zijn die met je mee willen denken. We waren onze oprit aan het aanleggen en kwamen er laat in de middag achter dat we te weinig grindmatten hadden besteld. Daarop heb direct... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In de ochtend gebeld of een product aanwezig was en of het opgehaald kon worden. Medewerker uiterst vriendelijk en correct, ophalen was geen probleem. Tijdens gesprek nog keurig vermeld dat wanneer ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De afgelopen twee weken heb ik grind, grindplaten, tuinaarde en houtsnippers bij Plusjot aangeschaft. Miles van Plusjot heeft mij enorm goed geholpen, en ik moet eerlijk zeggen: ik ben nog nooit... Näytä lisää
Had een reeks producten besteld die volgens hun website allemaal op voorraad waren. Een week na de bestelling was deze nog steeds niet verzonden, maar kreeg hierover geen bericht. Nadat ik p... Näytä lisää
Welkom bij Plusjop! Dé totaal-leverancier voor uw tuin. Wij onderscheiden ons door superkwaliteits-producten te leveren tegen super scherpe prijzen. Groene Groet, Vrienden van Plusjop!
Voorland 2, 1601EZ, Enkhuizen, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn recente bestelling van bedrijfshandschoenen bij PlusJop. Helaas verliep de levering niet helemaal vlekkeloos en ik was wat sceptisch door sommige online reviews, maar de manier waarop het bedrijf dit heeft opgelost verdient zeker een compliment.
Mijn bestelling werd enkele dagen later geleverd dan verwacht, Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice van de PlusJop.
De medewerker die mij te woord stond was vriendelijk en begripvol, en heeft mij direct laten weten dat ze er alles aan zouden doen om het probleem op te lossen.
En dat hebben ze gedaan! De medewerker heeft ervoor gezorgd dat mijn bestelling alsnog zo snel mogelijk geleverd werd, dit keer via de importeur van de handschoenen.
Tom heeft mij zelfs een tegemoetkoming aangeboden voor het ongemak, wat ik erg hoffelijk vind.
De bedrijfshandschoenen zelf zijn van goede kwaliteit en voldoen aan mijn verwachtingen. Ik ben tevreden over mijn aankoop bij PlusJop en zou hen zeker aanbevelen aan anderen.
Real Bad customer support.
I ordered 12 Pairs of Gloves.
i made the order in size 13, but all gloves arrived in size 8.
I told them i would send the gloves back and that i need the correct size.
First customer supporter, excused, then told me they would send the correct size.
Nothing happened.
I contacted them again.
They told me the same thing.
Nothing happened again.
on the third call, they told me i have to pay for the shipping.
Which i dont understand because i made the right order.
Still i agreed, and they told me they will send me an email with the shipping cost bill.
No email received.
i write them an email to hope for a reaction.
Nothing Happens.
A waste of time.
These are no correct business practices.
I would change my review if they contact me again. Accept their mistake, and send the correct sized gloves.
Ik heb een "M-Safe 4121 hellende dakenset" besteld.
Deze kon ik de zelfde middag nog afhalen.
Ze bleven op vrijdagmiddag, nog 30 minuten op mijn wachten, terwijl ze eigelijk al gesloten waren.
Top service van dit berijf.
Beloofd wordt een leveringstermijn van 5 dagen, na 8 dagen is de bestelling nog steeds "in behandeling", bij informeren is het antwoord "we gaan annuleren", want Plusjop kan niet leveren terwijl de info op de site roept "op voorraad". Advies: zorg voor een betere administratie en een betere communicatie; beiden zijn zwaar onvoldoende, en dit overkomt me voor de tweede maal!
Geen levering, dan laten weten dat ze een andere steensoort kunnen leveren. Wij regelen dat en nog steeds geen bezorging. Vroeg om annulering en daarna stilte. Niet te vertrouwen
Levering niet binnen 2 werkdgn zoals op website aangegeven. Geen fijne klantenservice, brutaal en alles wegzetten op 'wij kunnen ook foutjes maken, onze oprechte excuses'. Beloofd terugbel telefoontje over track en trace ook niet.
ALLES SUPER GEGAAN, GISTEREN BESTELD EN VANDAAG ONTVANGEN.
Ik heb mijn bestelling gedaan, ik kreeg een e-mail dat de bestelling was ontvangen en daarna niets meer. Na 1 week neem ik contact op om te checken of alles in orde was. Ze zeiden dat ik mijn bestelling binnen 2 weken zou krijgen. Ik belde de klantenservice, ze waren onbeleefd en gaven geen antwoord. Ik heb ook e-mail gestuurd en contact opgenomen met de chat en NIETS. Ze zijn helemaal niet betrouwbaar
Ik wacht al 14 dagen op een bestelling, ik heb geen enkele e-mail ontvangen. Alles wat ik bestelde was op voorraad. In een telefoontje konden ze me niet precies vertellen wat er aan de hand was, ze vertelden me dat je de bestelling binnen 2 dagen zou ontvangen, en dat gebeurde ook niet
Ik heb een goede ervaring met Plusjop. Op woensdag goederen besteld, vrijdag afgeleverd. Bij openen van het pakket op maandag bleek er een onderdeel te missen, na een telefoontje werd het meteen opgelost en het ontbrekende deel werd de volgende dag netjes afgeleverd. Daarnaast heb ik een goede prijs betaald voor de goederen die ik wilde hebben (goedkoper dan elders), dus ik ben tevreden!
Dramatische communicatie.
Op 27 april iets besteld maar na 2 weken niks gehoord of ontvangen. 2 mails gestuurd zonder reactie, dus toen maar de chat op de site geprobeerd. Enige reactie die ik kreeg was: 'wat is het bestellingsnummer' en toen hield ook daar de communicatie op. Toen ook nog een whatsapp gestuurd maar ook geen reactie.
Uiteindelijk was na de chat op de site mijn pakketje gehaast op de post gedaan zonder iets door te geven of enige verdere communicatie van hun kant.
Kortom, pakketje inmiddels ontvangen maar hun berichtje terug zit ik nog steeds op te wachten.
Ik had 17 december winter werkhandschoenen besteld. Een gedeelte werd niet geleverd. Na een aantal keren bellen en beloven wordt er een zending nageleverd zegt de mail. Deze ook nooit ontvangen. Een oplichter is het. Zogenaamd netjes aan de telefoon en vervolgens kun je het vergeten.
Een ander product geleverd gekregen dan besteld en betaald (bijna 400 euro!). Er is geen overleg geweest of ik het andere product wel wilde. Uitleg uiteindelijk was dat alle producten hetzelfde zijn, maar dat het onder wel 25 verschillende soorten wordt verkocht en dat dit puur commercieel is. Voorbeeld: tuinaarde is hetzelfde als moestuingrond. Zit alleen wel prijsverschil in. Mijn bestelling werd niet omgewisseld voor hetgeen ik had besteld, ik moest het er maar mee doen. Ongelooflijk slecht.
Afgelopen zondag twee pallets met tuinaarde (50 zakken van 30 liter) besteld welke dinsdagochtend werden bezorgd. Nadere bestudering van de zakken leerde mij dat dit bemeste tuinaarde was die opgemengd diende te worden met bestaande, aanwezige aarde. Dat had ik niet voorzien. Simpelweg verkeerd besteld, mijn fout. Dinsdagmiddag een e-mail gestuurd met de vraag om advies welk product ik moet aanschaffen. Woensdagochtend even na 8 uur in de ochtend medewerker aan de telefoon: dit is product dat u nodig heeft, komen we vandaag leveren en we halen product van gisteren meteen weer op want dat kunt u niet gebruiken. Verschil in prijs verrekenen we. Iets meer dan 1,5 uur later stond de wagen al voor de deur, goede product eruit, door mij verkeerd bestelde product terug in de wagen.
Gezien het mijn inschattingsfout was, had men principieel kunnen zijn en dit niet hoeven doen, ook omdat ik er niet om had gevraagd. Absoluut dankbaar voor de getoonde flexibiliteit, begrip voor de situatie, zeer hoge handelingssnelheid alsmede klantvriendelijkheid.
Mijn dank aan Plusjob voor deze goede ervaring.
Klant gericht klantenservice leveringen zijn snel en het kwaliteit klopt als hoe het is aangegeven in de omschrijving. Is der een probleem of ergens miscommunicatie kan je makkelijk bellen of ze bellen jou, ze komen altijd met goede alternatieven die win win is voor beide partij als ondernemer zeer tevreden ze voorzien me van veiligheids kleren en handschoenen / schoenen
Top service, goed geprijsd, snelle levering en klantvriendelijk! Toppers
Dit bedrijf heeft een supergoede service. Wij hadden wat artikelen besteld welke in twee pakketten verstuurd zouden zijn. Echter kregen wij maar één pakket en misten daardoor een hoop artikelen die wij met spoed nodig hadden. De medewerker aan de telefoon heeft het super opgelost door met spoed alsnog een pakket met de gemiste artikelen naar ons te sturen. Vanmorgen kwam de transporteur en maakte ons erg blij....nu is alles compleet en kunnen wij verder! Dus super bedrijf met een hele goede service!!
We werden zeer vriendelijk te woord gestaan en goed ingelicht over het produkt wat we wilden kopen.
Voor de tweede keer niets anders dan lof,op de afspraak die gemaakt was is alles goed en op tijd.
Ik ga zeker mijn kennissen dit bedrijf aanraden.